Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

bambinella 100 είπε:
Προφανως ο Mandrake αναφερεται στις φωτογραφιες 2 και 3 και στην ταινια Εσενα μονο αγαπω. Εσυ miki-mik γραφεις οτι γυριστηκε στη Ναυπακτο, αλλα ο Mandrake υποστηριζει οτι γυριστηκε στην Υδρα. Δυστυχως, δε θυμαμαι ποιος απο τους δυο σας εχει δικιο.

Προφανώς ούτε εσύ, ούτε ο Μandrake γνωρίζατε ότι σκεπτόμουν ...λάθος ταινία. :) Η "Σφραγίδα του Θεού" γυρίσθηκε στην Ναύπακτο.

Ο μόνος λόγος που έχω παρακολουθήσει μερικές ταινίες του Ξανθόπουλου, είναι οι φωτογραφίες των ηθοποιών και έχω μπερδέψει τις υποθέσεις τους.

Σας ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

ARETARA είπε:
"Σημεία του νησιού (Ύδρα) όπως το λιμάνι, το Μαντράκι, τα Καμίνια και η σπηλιά στα Κανόνια έχουν φιλοξενήσει μελοδράματα όπως τα «Μόνο για μια νύχτα» και «Εσένα μόνο αγαπώ», κωμωδίες όπως ο «Τρελοπενηντάρης» και ο «Μπλοφατζής», σάτιρες όπως ο «Έρωτας του Οδυσσέα», μιούζικαλ όπως το «Κορίτσια για φίλημα» αλλά και ξένες σειρές όπως το «τουριστικό», «Νησί του Έρωτα» με τον Ρόμπερτ Πρέστον, τον Τόνι Ράνταλ και τη Λίλιαν Μηνιάτη." Πηγή.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :)
 
Να εισαι καλα! Εγω παντως δεν υπεστην καμια ταλαιπωρια.
 
Καμία ταλαιπωρία κι από μένα! Απλά διάβασα την υπόθεση στην RetroDB (έτυχε να υπάρχει) και είναι σαφές ότι διαδραματίζεται στην Ύδρα! :)
 
Τι κάνει η ηθοποιός Έφη Ροδίτη, συμπρωταγωνίστρια του Θανάση Βέγγου σε πολλές ταινίες;
 
BETTY BOOP είπε:
Τι κάνει η ηθοποιός Έφη Ροδίτη, συμπρωταγωνίστρια του Θανάση Βέγγου σε πολλές ταινίες;
ε, τετοια ωρα θα πινει κανενα τσαγακι :p
 
μετα την προβα του νυφικου δεν θυμαμαι να την πηρε καπου το ματι μου
 
Μετά την Πρόβα νυφικού έπαιξε στα: Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες και Εφτά θανάσιμες πεθερές
 
Καλα ειναι, ζει μακρια απο τα φωτα, μια τυπικη καθημερινοτητα. τελευταια φορα που ακουσα για αυτην ηταν περυσι τετοια εποχη.
 
Έχει τύχει να συναντήσω δύο φορές την Έφη Ροδίτη, επειδή είχε μια γνωριμία με τη γυναίκα μου. Είναι μια αληθινή Κυρία, ένας ήρεμος, πολιτισμένος άνθρωπος, με φυσική ευγένεια και μεγάλη σεμνότητα, παρά τη σημαντικότατη καριέρα της. Θυμίζω ότι η Ροδίτη είναι σύζυγος του πολύ γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Νίτσου, που υπήρξε διευθυντής της εφημερίδας "Τα Νέα" και διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.
 
Τι κάνει η Ίνα Λαζοπούλου; Είχε πάρει μέρος σε κάποιες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης...Η Γιάνκα Αβαγιανού; Είχε πάρει μέρος στην κωμική σειρά ''Αραχτοί και λάιτ''.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
katerinak είπε:
σ ευχαριστω πολυ miki-mik7 :)
Ο Ράλλης Αγγελίδης ήξερε και τα ρώσσικά αρκετά καλά και τα μιλούσε στην ταινία γλέντ λεφτα και αγάπη όπου έκανε τον χορογράφο

ο Ανδρλεας Τσάκωνας είχε πριν μερικά χρόνια προποτζίδικο στο εμπορικό κέντρο Σοφούλη στην Καλαμαριά
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
livertakis είπε:
Ο Ράλλης Αγγελίδης ήξερε και τα ρώσσικά αρκετά καλά και τα μιλούσε στην ταινία γλέντ λεφτα και αγάπη όπου έκανε τον χορογράφο
ο Ανδρλεας Τσάκωνας είχε πριν μερικά χρόνια προποτζίδικο στο εμπορικό κέντρο Σοφούλη στην Καλαμαριά
livertakis ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σου :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Παιδιά το είχα ξαναρωτήσει και πιο πάνω , ξέρει κανείς που βρίσκεται και τι κάνει η Ζέτα Αποστόλου;;;
 
Εχω χρονια να μαθω για τη Ζετα. Τελευταια φορα την ειδα πριν απο 5 - 6 χρονια σε μια απογευματινη εκπομπη με θεμα τις ξανθιες γυναικες.

Αναμεσα στις πολλες προσκεκλημενες με ανοιχτοχρωμο μαλλι ηταν και η Ζετα. Δε μιλησε για τη ζωη της, παρα μοναχα για το θεμα της εκπομπης.

Ελεγε ποσο ευχαριστημενη ηταν που γυρω στο '63 - '64 εγινε ξανθια. Η αλλαγη χρωματος τη βοηθησε να κανει καριερα στον κινηματογραφο, αλλα αυτο που της χαρισε κυριως, ηταν η τεραστια επιτυχια της προς το ανδρικο φυλο.

Αυτα ηταν τα λεγομενα της και τα θυμαμαι ακομη γιατι μου εκαναν μεγαλη εντυπωση.
 
Τι κάνει η ηθοποιός Έφη Οικονόμου; Έχει παίξει σε πολλές ελληνικές ταινίες καθώς και στην κωμική σειρά Πάτερ ημών στο ρόλο της γιαγιάς Αλεξάνδρας...
 
BETTY BOOP είπε:
Τι κάνει η ηθοποιός Έφη Οικονόμου; Έχει παίξει σε πολλές ελληνικές ταινίες καθώς και στην κωμική σειρά Πάτερ ημών στο ρόλο της γιαγιάς Αλεξάνδρας...
δεν βρισκω να εχει κανει κατι μετα το Πατερ Ημων.
 
παιδια καλημερα.

συγχαρητηρια για την τελεια δουλεια που κανετε.

σημερα ειναι η πρωτη φορα που μπαινω και καθισα ωρες για να διαβασω τα παντα.

θα ηθελα να παραθεσω μια δικη μου εμπειρια σε σχεση με την κα. Ελενη Προκοπιου.

δεν ξερω αν τα 2 δημοσιευματα ειναι αληθει παντως εγω γνωρισα μια κυρια με το ονομα Ελενη Προκοπιου, ειδα λογω επαγγελματος και την ταυτοτητα της και ηταν εκεινη. αρκετα γερασμενη αλλα ιδια. δεν ξεχνιουνται αυτα τα ξεχωριστα ματια.

περισσοτερες πληροφοριες αλλη στιγμη για το που ΗΤΑΝ...
 
Γεια σας παιδιά. Επειδή ασχολούμαι κι εγώ με αυτό που κι εσείς κάνετε εδώ μέσα, μπορώ να σας βοηθήσω και από την πλευρά μου. Στείλτε μου τα ονόματα όσων ηθοποιών δεν γνωρίζετε τι έχουν απογίνει ή δεν αναφέρονται πολλά γι' αυτούς στο ίντερνετ και θα σας απαντήσω όπου μπορώ. Σχετικά με τον Αντρέα Μπάρκουλη, έχει βγει πια από το νοσοκομείο όπως μου είπε η γυναίκα του με την οποία μιλάω στο φέισμπουκ και ευτυχώς πάνε όλα καλά. Όσον αφορά το Ράλλη Αγγελίδη (σύμφωνα με την εγκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου και τη wikipedia), γέννηθηκε στην Αμοργό το 1902 και πέθανε στην Πάτμο το καλοκαίρι του 1974, όπου ζούσε με την αδερφή του τα τελευταία 1-2 χρόνια της ζωής του. Είχε ζάχαρο και του είχαν κόψει και τα 2 πόδια. Ήταν άγαμος. Επίσης, ο Ραφαήλ Ντενόγιας έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, όπως και η σύζυγός του, όπως μου έχει πει ο ηθοποιός Βαγγέλης Πλοιός. Τέλος, ο Γιώργος Ολύμπιος έχει πεθάνει το 1970 στα 60 του. Υπάρχει και ο ηθοποιός Σπύρος Ολύμπιος, που γεννήθηκε το 1914 στην Αθήνα, αλλά ο Θόδωρος Έξαρχος δεν αναφέρει αν ζει ή όχι. Περιμένω τις απορίες σας και ελπίζω να σας καλύψω με τις όποιες πληροφορίες μπορώ να βρω.
 
Κορνιλιε και Τασουλη ευχαριστουμε!

Επειδη οι πληροφοριες για τη Μαργαριτα Παπαγεωργιου ηταν διφορουμενες σε αλλα ποστ αυτου του θεματος, θα ηθελα να μαθω τι κανει σημερα αυτη η ηθοποιος και φυσικα πανω απ' ολα, αν βρισκεται στη ζωη.
 
Η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου ζει και απ' ό,τι φαίνεται έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά. Επίσης, ψάχνω κι εγώ πληροφορίες για τη Σιμόνη Κυριακίδου, για την οποία δεν αναφέρει τίποτα η εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου. Να πω ακόμα, ότι η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Ευδοκία", η Μαρία Βασιλείου, ουδέποτε σκοτώθηκε το 1977 σε τροχαίο όπως έχει πολλάκις αναφερθεί, αλλά πέθανε στο Λονδίνο το 1989 στα 39 της από καρκίνο, που ήταν και ο λόγος για τον οποίο εξαφανίστηκε και δημιουργήθηκε στην πορεία αυτός ο μύθος περί θανάτου της σε τροχαίο. Όλο αυτό το διάστημα -από λίγο μετά το 1975 έως το 1989 που πέθανε- ήταν στο Λονδίνο για χημειοθεραπείες. Να και το σχετικό άρθρο στη wikipedia: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85
 
Πίσω
Μπλουζα