Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Ο Θόδωρος Δημήτριεφ σουλατσάρει στην Κυψέλης τον πετυχαίνω συχνά. Έχει αδυνατίσει τρομερά αλλά τα έχει τετρακόσια! Α συναντώ επίσης και πολύ συχνά στο Παγκράτι τον Μπάμπη Ανθόπουλο, έναν φοβερό ανοιχτόκαρδο τύπο, έχουμε πιάσει και κουβέντα. Θέλουμε συνέντευξη ή όχι; Και μη με κρεμάσετε όπως στην περίπτωση της οικογένειας Σοφιανού αν πείτε το ναι. :)
 
mhmerotategiatipino δεν το αποκλείουμε τελείως αλλά σίγουρα όχι αυτό το διάστημα καθώς έχουμε σε εκκρεμότητα άλλες συνεντεύξεις :flower: ΄
 
ΟΚ άμα πεθάνει ο 83χρονος ηθοποιός δε θα φταίω εγώ ε! Φιλιά! :)
 
mhmerotategiatipino είπε:
Ο Θόδωρος Δημήτριεφ σουλατσάρει στην Κυψέλης τον πετυχαίνω συχνά. Έχει αδυνατίσει τρομερά αλλά τα έχει τετρακόσια! Α συναντώ επίσης και πολύ συχνά στο Παγκράτι τον Μπάμπη Ανθόπουλο, έναν φοβερό ανοιχτόκαρδο τύπο, έχουμε πιάσει και κουβέντα. Θέλουμε συνέντευξη ή όχι; Και μη με κρεμάσετε όπως στην περίπτωση της οικογένειας Σοφιανού αν πείτε το ναι. :)
είναι από τους πολύ αγαπημένους μου ο Δημητριεφ, ωραια που είναι καλά
 
Ναι, πολύ καλοστεκούμενος και κύριος, εξίσου καλός στο ντύσιμό του όπως πάντα!
 
Ο Δημητριεφ ειναι ο <ζεριγκας> στην ταινια η θεια απο το σικαγο;
 
georgeafe είπε:
Ο Δημητριεφ ειναι ο <ζεριγκας> στην ταινια η θεια απο το σικαγο;
Ναι, ο Ζεριγκας ειναι. Ο πολιτικος μηχανικος που παντρευεται τη Μαυροπουλου.
 
Σχετικά πρόσφατες πληροφορίες για την Ελένη Ροδά εδώ. 71 χρονών πλέον και κρατιέται μια χαρά όπως δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία με τον Κώστα Βενετσάνο. Πηγή.

a.jpg


a.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tην Ελενη Ροδα οι περισσοτεροι τη γνωριζουν μονο ως τραγουδιστρια. Ωστοσο εκανε και καποιες κινηματογραφικες εμφανισεις σε μικρους ρολους.

Η πρωτη της ταινια ηταν το 1958 πλαϊ στην Αλικη Βουγιουκλακη, με την Αστερω.

Δε γινεται να μην την αναγνωρισεις. Η χαρακτηριστικη μπασα φωνη της την προδιδει!
 
Η ηθοποιος και χορευτρια Ελενη Προκοπιου εδωσε μια συνεντευξη οπου μιλαει η ιδια και λεει γιατι αποσυρθηκε απο τα καλλιτεχνικα δρωμενα για τη ζωη της σημερα.Στη συνεντευξη λεει οτι εχει μια κορη και δυο εγγονες.

Εδω το λινκ για να διαβασετε την συνεντευξη http://www.filenades.gr/ViewArticle.aspx?Id=2183
 
ioli1453 είπε:
Η ηθοποιος και χορευτρια Ελενη Προκοπιου εδωσε μια συνεντευξη οπου μιλαει η ιδια και λεει γιατι αποσυρθηκε απο τα καλλιτεχνικα δρωμενα για τη ζωη της σημερα.Στη συνεντευξη λεει οτι εχει μια κορη και δυο εγγονες.Εδω το λινκ για να διαβασετε την συνεντευξη http://www.filenades.gr/ViewArticle.aspx?Id=2183
Τι καλά που φαίνεται πως πάνε όλα πρίμα στη ζωή της. Κατά καιρούς είχαν ακουστεί διάφορα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ότι δεν έχει σπίτι.

Κάπως ματαιόδοξο πάντως μου φαίνεται πως δεν εμφανίζεται πουθενά γιατί θέλει να τη θυμάται ο κόσμος όπως ήταν νέα. Στη συνέντευξη στο συγκεκριμένο site είχε πρόσφατη φωτογραφία της?
 
thanos75 είπε:
Τι καλά που φαίνεται πως πάνε όλα πρίμα στη ζωή της. Κατά καιρούς είχαν ακουστεί διάφορα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ότι δεν έχει σπίτι.Κάπως ματαιόδοξο πάντως μου φαίνεται πως δεν εμφανίζεται πουθενά γιατί θέλει να τη θυμάται ο κόσμος όπως ήταν νέα. Στη συνέντευξη στο συγκεκριμένο site είχε πρόσφατη φωτογραφία της?
Ναι Θανο απο οτι λεει και η ιδια ειναι μια χαρα και ολα εκεινα που ειχαν ακουστει και γραφτει για εκεινη παλια οτι ειχε οικονομικα προβληματα και οτι δεν ειχε σπιτι ηταν ηταν ψεμματα δεν ισχυει τιποτα απο εκεινα που λεγοντουσαν.Δεν υπαρχει στο site προσφατη φωτογραφια οπως ειναι σημερα μονο παλια γιατι θελει να τη θυμομαστε εμφανισιακα οπως ηταν τοτε.Μπορει να εχει αλλαξει πολυ και να θελει να εχουμε την τοτε εικονα εγω βεβαια θα ηθελα πολυ να δω πως ειναι σημερα εμφανισιακα η Ελενη Προκοπιου γιατι ολοι αλλαζουμε στο περασμα του χρονου εμφανισιακα κανεις μας δεν μενει οπως ηταν.
 
Θελω να πιστευω πως η Ελενη Προκοπιου διατηρει ακομα εκεινα τα υπεροχα εξωτικα ματια!
 
bambinella 100 είπε:
Θελω να πιστευω πως η Ελενη Προκοπιου διατηρει ακομα εκεινα τα υπεροχα εξωτικα ματια!
Σιγουρα θα τα διατηρει αυτα τα υπεροχα εξωτικα ματια αυτο δεν χανεται κι ουτε αλλαζει πιστευω οσα χρονια και να περασουν!
 
Πάντως σκεφτόμουν πως η παραπληροφόρηση για τη δημιουργία εντυπώσεων δίνει κ παίρνει σε κάποια έντυπα. Κανονικά θα έπρεπε ακόμα κ μήνυση να κάνει η Ελένη.Προκοπίου στο περιοδικό που την παρουσίαζε ότι ζούσε απορη στη Χαλκίδα
 
Για τη Νικη Λιναρδου.

Απο οτι διαβαζω σημερα: Έφυγε η Νίκη Λινάρδου για την γειτονιά των Αγγέλων

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012, 23:30

Ένα αντίο σε μια υπέροχη γυναίκα ,σε μια κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, στη αγαπημένη φίλη Νίκη Λινάρδου . Λίγο πριν έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων.Άφησε την τελευταία της πνοή στις 10.30 της Τρίτης 25/9/2012 στο σπίτι της, μετά από βραχεία νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.Η Νίκη ήταν μια πραγματική κυρία, ένα αξιολάτρευτο πλάσμα, είχε πάντα μια καλή κουβέντα για όλους, πάντα με ευγένεια και αξιοπρέπεια ξεπερνούσε οποιανδήποτε δυσκολία.Με τίμησε με την φιλία της και την συνεργασία της. Όταν αποσύρθηκε από το θέατρο και τον κινηματογράφο δημιούργησε υπέροχες παραγωγές για την κρατική τηλεόραση. Μουσικά προγράμματα , ντοκιμαντέρ αλλά και παιδικές εκπομπές.Με ότι και να καταπιάστηκε το αγαπούσε , όπως μόνον εκείνη ήξερε να αγαπά. Ήταν ευτυχία να συνεργάζεσαι μαζί της. Ανέδειξε πολλούς νέους για τότε καλλιτέχνες και ως συγγραφείς και ως ηθοποιούς και όλους τους αγκάλιασε με την τρυφεράδα που μόνον όσοι την γνώρισαν από κοντά αισθάνθηκαν.
 
Anapodos, σε παρακαλώ κάνε ένα edit στο ποστ σου και βάλε την πηγή από την οποία αντέγραψες / αλίευσες την είδηση....

Αν είναι από το internet, παρακαλώ το ακριβές link... Αν είναι από περιοδικό / εφημερίδα, παρακαλώ τον αριθμό τεύχους / φύλλου.

Ευχαριστώ! :)
 
Πίσω
Μπλουζα