Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Καλησπέρα και από μένα.

Μου πήρε κάμποσες ώρες να διαβάσω όλα τα post σε αυτό το thread και θα ήθελα να σας συγχαρώ όλους για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που έμαθα για τους αγαπημένους ηθοποιούς.

Αποφάσισα να γραφτώ και εγώ και να κάνω τις δικές μου ερωτήσεις.

Η πρώτη μου ερώτηση αφορά τον ελληνοαμερικανό ηθοποιό Πάρις Αλεξάντερ που εμφανίστηκε σε καμιά δεκαριά ταινίες στη δεκαετία του 60. Γνωρίζει κανείς αν ζει και με τι ασχολήθηκε μετά το 60; Επέστρεψε στην Αμερική;
 
Ο ηθοποιος Τζωνυ Θεοδωριδης οπως ειναι σημερα και καποιες πληροφοριες για εκεινον.

fotokouiz-630x370.jpg


fotokouiz-630x370.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γέρασε άσχημα...
 
θυμάμαι το Τζώνη Θεοδωρίδη σε πολύ νεαρή ηλικία σε διάφορες ταινίες και στις τηλεοπτικές σειρές Λάμψη και Καλημέρα ζωή, ένας πολύ όμορφος άντρας. Η παραπάνω φωτογραφία μου ήρθε κάπως...
 
Ο χρόνος φέρεται διαφορετικά στον καθέναν μας. Αυτή τη σκέψη έκανα, βλέποντας τον συμπαθέστατο Τζώνυ Θεοδωρίδη, τον οποίο θυμάμαι κυρίως από τη "Λάμψη" και τις νεανικές ταινίες της δεκαετίας του '80.
 
Η Έφη Πίκουλα πάντα μου άρεσε ως παρουσία. Γλυκό πρόσωπο και κλασσική μεσογειακή φυσιογνωμία. Όπως βλέπω μεγαλώνει και όμορφα.
 
johnny19818 είπε:
Η Έφη Πίκουλα πάντα μου άρεσε ως παρουσία. Γλυκό πρόσωπο και κλασσική μεσογειακή φυσιογνωμία. Όπως βλέπω μεγαλώνει και όμορφα.
Συμφωνω μαζι σου μεγαλωνει φυσικα χωρις πλαστικες και μποτοξ που τελικα σε κανουν χειροτερα απο οτι εισαι και βλεπουμε τα ασχημα αποτελεσματα σε αλλες γυναικες ονοματα δεν λεμε αλλα ολοι τα ξερουμε.
 
tzias57 είπε:
Ο Νίκος Ξανθόπουλος σήμερα.
Θα προτιμουσα να μη φοραγε το καπελο στις φωτογραφιες....Ηταν και ειναι παντα κουκλος. Τρομερα γοητευτικος να τον βλεπεις και να τον ακους να μιλαει.
 
καλησπερα!μπορω να σου πω για τον βαγγελη ιωαννιδη που τον γνωριζω πολυ καλα,οτι ειναι μια χαρα εχει κανει τρεισ γαμους και εχει δυο γιους.ζει στην αθηνα με την γυναικα του και συνηθως μενουν στην λουτσα τον περισσοτερο καιρο.η λουτσα ειναι παραθαλασσιο μερος 40 χλμ απο την αθηνα. φυσικα δεν ειναι τοσο αδυνατος οσο στις ταινιεσ του τα χει παρει τα κιλακια του.
 
Θεωρω τη Λασκαρη την ομορφοτερη Ελληνιδα ηθοποιο ολων των εποχων και αυτο νομιζω το εχω γραψει αμετρητες φορες εδω μεσα σε σημειο να εχω γινει κουραστικη. Με ενοχλει ομως οταν ο οποιοσδηποτε ανθρωπος επιχειρει να υποτιμησει τη νοημοσυνη ημων των υπολοιπων με δηλωσεις που δε στεκουν.

Το ακολουθο βιντεο εχει τιτλο "Η Λασκαρη αποκαλυπτει την ηλικια της" και την ακουμε να δηλωνει 70 ετων. Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα της, το 1959 που εξελεγη Σταρ Ελλας ηταν 15.

Εχοντας ασχοληθει παρα πολυ με τον θεσμο των Καλλιστειων, εχω να πω πως αυτα δε γινονται και δε γινονταν ουτε τοτε. Για να βγει μια κοπελα Σταρ Ελλας επρεπε να ειναι ενηλικη η εστω να πλησιαζει η ενηλικιωση της. Και η ενηλικιωση την εποχη εκεινη γινοταν στα 21, δηλαδη στην ηλικια που πραγματικα ωριμαζει ενας ανθρωπος στο μυαλο και στο σωμα, και οχι οπως σημερα που γινεται στα 18 για ψηφοθηρικους λογους απο τις εκαστοτε κυβερνησεις.

Να τελειωνουμε λοιπον με αυτα καμια φορα.

 
Το τελευταίο που νοιάζει τους 18ρηδες είναι να πάνε να ψηφίσουν...Και το προτελευταίο, να δουν πορνό...Και τα δύο έχουν γίνει ασήμαντα...(προσωπική άποψη).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ αυτό που "ξέρω" είναι ότι η Ζωή Λάσκαρη είναι γεννημένη το 1942 και το θυμάμαι γιατί τότε είναι και η μητέρα μου. Εν πάσει περιπτώσει όμως θλίβομαι πάρα πολύ με τη σημερινή της εικόνα...και το εκνευριστικό της γέλιο...Όσο κουκλάρα ήταν στα νειάτα της...τόσο μην εκφραστώ έγινε τώρα...Κρίμα πραγματικά... :(
 
ΦΖΠ1 είπε:
Το τελευταίο που νοιάζει τους 18ρηδες είναι να πάνε να ψηφίσουν...Και το προτελευταίο, να δουν πορνό...Και τα δύο έχουν γίνει ασήμαντα...(προσωπική άποψη).
Ναι, αλλα οταν εδω και πολλα χρονια βγηκε η ψηφος στα 18, οι τοτε πολιτικοι δε γνωριζαν οτι οι νεοι θα τους γυριζαν την πλατη ολο και περισσοτερο.

Η αποχη πιανει σημερα 40ρηδες και 50ρηδες. Οι 18ρηδες θα κανουν εντυπωση;

Tonytony, δε γνωριζω με ποιον τροπο "ξερεις" το ετος γεννησεως της καλλιτεχνιδος, αλλα ουτε στα 17 της θα επαιρνε τον πρωτο τιτλο και μαλιστα εν ετει 1959.
 
Η αγαπητή bambinella έχει δίκιο. Είναι αδύνατον -και ήταν και τότε- να λάβει μέρος στα Καλλιστεία και να εκλεγεί Σταρ Ελλάς ένα κορίτσι 15 ή 17 ετών. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες.
 
Ίσως από κάποιο περιοδικό να το είχα διαβάσει και το συγκράτησα δε θυμάμαι. Πάντως , μόλις κοίταξα και τη βιογραφία που της είχε κάνει ο Μαρίνος Κουσουμίδης και εκεί γράφει 1943... :D
 
Για αλλη μια φορα η καθε καλλιτεχνις ειναι οσο δηλωνει.
 
Έχετε απόλυτο δίκιο! Άλλωστε ο Μπουτάρης που γεννήθηκε το 1942, είχε δηλώσει πως ήταν συμμαθητής με την Ζωή Λάσκαρη!
 
Πίσω
Μπλουζα