Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

A καλά και στο φεις την δείχνουν ως φρέσκια και ως σημερινή αυτή πρέπει να είναι!
 
Ναι, και για να δείξουν πόσο σοκαρίστηκαν που την είδαν την βάζουν κι αυτοί στο site τους.
 
Ενα εξαιρετικο βιογραφικο για την ηθοποιο μαιρη Αρωνη.
 
Μου βγάζει "502 Bad gateway". Και σε σας ή φταίει που μπαίνω από Αμερική?
 
Μπα, ο Ερρίκος ο Β' απο κει που είχε λίγη αμερικανιά στο όνομά του (θυμάμαι τον γράφανε "Ερρίκος τζούνιορ") το αμερικανοποίησε τελείως ("Έρικ")? Μήπως θα έπρεπε να με ξαναβαφτίσω "elephant" ή επί το φραγκοχιωτικότερο "elephand" διότι το elephadas είναι πολύ ελληνόηχο και ντεμοντέ?
 
Περαστικα στην ηθοποιο Αντζελα Ζηλεια.
 
Καταπληκτικά νέα σας έχω συνφορουμίτες και συνφορουμίτισσες!

Δύο φρέσκες συνεντεύξεις καλλιτεχνών που σπανίως μιλάνε. Και τις δύο τις πήρε ο κ. Αντώνης Μποσκοίτης, και δε θα βαρεθώ να λέω οτι κάνει εξαιρετική δουλειά ως δημοσιογράφος και μακάρι να είχαμε κι άλλους που να ασχολιόταν λίγο με καλλιτέχνες παλιούς που έχουν προσφέρει.

Συνέντευξη της Πόπης Αστεριάδη:


Μιλάει για όλη της τη ζωη κι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Θα σταθώ μόνο στο κομμάτι που λέει πως στην ταινία "Έξω φτώχεια και καλή καρδιά", θυμόσαστε που εμφανίζονται δύο κοριτσάκια στα ταλέντα του Οικονομίδη; Ε,η μια είναι η Πόπη κι η άλλη η ξαδέρφη της που τελικά δε συνέχισε στα καλλιτεχνικά.

* Όπως βλέπετε τη φωτο, η αριστερή είναι η Πόπη Αστεριάδη !

Clipboard01.jpg

Κι εδώ μια φωτογραφία της από τη συνέντευξη:

78336246_2576081082511950_3153598720843448320_n.jpg
Φωτογραφία: Αντώνης Μποσκοΐτης

Κι η μεγάλη στιγμή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ταρααααααμμ !!

Συνέντευξη έδωσε και ο Ερρίκος Ανδρέου και ΝΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΦΙΑΛΤΗ"!!!!!!!

https://www.koutipandoras.gr/articl...ania-dinei-synenteyxeis-me-exairesi-aytin-sto

Απ τα λεγόμενα προκύπτει πως η Βούλα Χαριλάου ζει και είναι μια χαρά!
Ο σκηνοθέτης λέει επίσης πως οι δυό τους είχαν έναν σύντομο δεσμό.
Ο ρόλος της Χαριλάου αρχικά είχε προταθεί στην Αντιγόνη Βαλάκου!!

Αυτά κι άλλα πολλά.. διαβάστε τη συνέντευξη!

Κι εδώ φωτογραφία του Ερρίκου Ανδρέου στα 81 του χρόνια:


78387360_2556815037771888_8067119694915567616_n.jpg
Φωτογραφία: Αντώνης Μποσκοΐτης
 
Πολυ καλα κρατιεται ο Ερρικος για τα 81 του!
Σημαντικος και αγαπημενος σκηνοθετης. Πραγματι, δεν ειναι τρομου ο Εφιαλτης. Θριλερ ειναι. Μαθαμε τωρα, μολις μια ταινια εχει μυστηριο και φονους να τη βγαζουμε τρομου. Αμα ειναι τρομου ο Εφιαλτης, ο Εξορκιστης δηλαδη τι ειναι;
Οσο για το σεναριο που λεει o Eρρικος πως ειναι δικο του, οχι δεν ειναι εντελως δικο του. Συμφωνα με τον δικο μας, johnalepou, η ιστορια του Εφιαλτη βασιστηκε σε ενα διηγημα που τρια χρονια αργοτερα διασκευαστηκε για τη σειρα Τhe Alfred Hitchcock hour και πιο συγκεκριμενα παιχτηκε με τιτλο Beast in vew στις 20 Μαρτιου 1964.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Παιδιά δημοσίευμα στο φεις θέλει την Ερρικα Μπρογιερ στο νοσοκομείο, φυσικά μπορεί να είναι ψέμα ! Το ψάχνω περαιτέρω και ναι λέει πως δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή. Είναι αλήθεια παιδιά κάτι έγινε και είναι σε κίνδυνο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Στην εντατική δυστυχώς και ο Ανδρέας Μικρούτσικος που πριν λίγες μέρες κήδεψε τον αδερφό του, Θάνο.
Περαστικά και στους δύο

 
Ο Βουτσας είπε για την καρυδη πως είναι σήμερα ηθοποιός πρώτης γραμμής διότι ο πατήρ δεν ήταν ποτέ πρωταγωνιστής αλλά έπαιζε σε δεύτερους και τρίτους ρόλους. Αυτήν την στιγμή ο Καρυδης( για μένα ήταν εξαιρετικός ηθοποιος και το να κάνεις δεύτερο ρόλο, εύκολο δεν είναι) του απάντησε στο φεις .
 
Εντάξει, εξαρτάται πώς το είπε ο Βουτσάς, δηλαδή αν το είπε υποτιμητικά, αλλά δεν λέει και ψέμματα έτσι? Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Ντίνο Καρύδη, ο οποίος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής... Βέβαια, υπηρέτησε και την τηλεόραση και εκεί είχε αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, στους οποίους ήταν πολύ καλός, αλλά στον κινηματογράφο έτσι ήταν τα πράγματα...
 
Προσωπικα κανεις απο τους δυο τους δε μου φαινεται ιδιαιτερα καλος ηθοποιος. Κανεις δεν ειναι αξιοσημειωτος και ξεχωριστος.
Οσο για τους πρωτους και δευτερους ρολους ειναι παντελως ασχετοι με το ταλεντο του εκαστοτε ηθοποιου.
Πολλες φορες και αντιστροφως αναλογοι.
 
O Βουτσας είπε ότι ο Φοιβος δεν θα κάνει την μεγάλη καριέρα της Σμαράγδας ως παιδί ηθοποιού , διότι ο Φοιβος θα κουβαλάει παντα το βάρος του ονόματος του πατερα του, αν το έχω καταλάβει καλα. Ο Ντινος του απάντησε πολύ ευγενικά στο φεις λέγοντας πως ή Σμαράγδα και τον Λορενς Ολιβιε αν είχε πατέρα θα έκανε καριερα!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν βλέπω να έχει δημοσιευτεί και το αναρτώ. Έφυγε πλήρης ημερών στις 14/1/2019 ο σπουδαίος ηθοποιός Γιώργος Τζώρτζης. Ένα video από την ταινία "Γεύση από έρωτα" (1966), του Φράνσις Κάραμποτ όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Λίλιαν Μηνιάτη, παρουσιάζεται παρακάτω.

Πολύ μου αρέσει η Μηνιάτη...Όμορφη, ελκυστική...Αποπνέει ένα μυστήριον...
 
Πίσω
Μπλουζα