Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Ο Κώστας Φυσσούν.
Μπράβο!!! Όντως είναι ο Κώστας Φυσσούν. Αγνώριστος πραγματικά!!! Τη φωτογραφία αυτή, τη δημοσίευσε στο φέισμπουκ ο Τάκης Μπινιάρης με αφορμή το θάνατο του καλού του φίλου. Το αξιοπερίεργο είναι, πως ενώ βρισκόταν εν ζωή όπως επιβεβαίωσε πριν πολύ καιρό σ' έναν διάλογο στο φέισμπουκ μια ανηψιά του, εντούτοις δεν υπάρχει στα δημοτολόγια του Υπουργείου Εσωτερικών κι ας γνωρίζω ότι ο πατέρας του λεγόταν Δημήτρης.
 
Εν τω μεταξυ, τον Τακη Μπινιαρη τον περασα αρχικα για τον Αλεξη Γκολφη απο την τηλεοπτικη σειρα Ο Χριστος ξανασταυρωνεται. :)
Τελειως αγνωριστος ο Κωστας Φυσουν, οχι τοσο λογω ηλικιας, αλλα περισσοτερο νομιζω λογω αλλαγης βαρους.
Φαινεται θα του ειχε μεινει απωθημενο απο την ατακα του Βουτσα στο Ενα εξυπνο μουτρο, που τον αποκαλουσε παχυ σκελετο!
 
Ο Βασιλάκης εγινε κι παππους... :love:
 
Έφυγε χτες βράδυ στα 83 της η σπουδαία ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου, μητέρα της Κοραλίας Καράντη και σύζυγος (σε δεύτερο γάμο) του καλού ηθοποιού Βύρωνα Πάλλη. Είναι λάθος το 1938 που λέει το άρθρο. Το σωστό είναι 1937. https://www.thepressroom.gr/ellada/pethane-hthes-brady-i-ithopoios-afroditi-grigoriadoy
 
Είναι κλισέ. αλλά πραγματικά αμείλικτος ο χρόνος....
 
Ναι το ειδα και εγω πριν λιγο πολυ ωραια κυρια ιδια ειναι ακριβως δεν αλλαξε καθολου στο προσωπο και το ιδιο χρωμα μαλλιων και το ιδιο κουρεμα οπως τοτε στις ταινιες τα κρατησε ιδια δεν τα αλλαξε.Παρολο που φοραει τα γυαλια ηλιου μπορουμε να διακρινουμε τα χαρακτηριστικα της οτι εμειναν ιδια.Μεγαλωσε πολυ ωραια μπραβο της χωρις πλαστικες οπως αλλες! Μακαρι να υπηρχε και συνεντευξη της να μας πει γιατι σταματησε νωρις απο τα καλλιτεχνικα και γενικα για τη ζωη της μετα το σινεμα.
 
Άντε τη βρηκατε και τη Μηνιατη! Νομίζω τα παράτησε όλα για να παντρευτεί ( αν είναι δηλαδή αυτήν που υπονοεί σ ένα βιβλίο του ο Γ. Λαζαρίδης κι έχω κάνει σωστά τη σύνδεση)
Καλά να είναι η γυναίκα, πολύ συμπαθητική ήταν και παραμένει. Ας ελπίσουμε να δώσει καμιά συνέντευξη
 
Πάρα πολύ προσεγμένη κυρία η Προκοπίου. Θα ήθελα να τη δω σε συνέντευξη. Έχει δώσει αλλά να πω και τον καημό μου μάλλον δίνουν σε δημοσιογράφους που δεν ξέρουν την τύφλα τους κ δεν ξέρουν τι να ρωτήσουν..

Αφήνω μερικές ενδιαφέρουσες νέες συνεντεύξεις του καλού δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοίτη:

Συνέντευξη της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη:



Συνέντευξη ποταμός του Μανώλη Μητσιά:


Συνέντευξη του Χρήστου Δάντη για όλη του τη ζωή (έχει και αναφορές στον ηθοποιό αδερφό του Σάββα Αξιώτη):


Συνέντευξη της τραγουδίστριας Χαρούλας Λαμπράκη:


Και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη της λυρικής τραγουδίστριας Κικής Μορφονιού. Μιλάει για τη συνεργασία της με τη Μαρία Κάλλας και με το Μάνο Χατζιδάκι:

 
Πιο ενδιαφέρουσα μου ήταν η συνέντευξη του Δάντη, τον οποίο αγνοώ σχεδόν τελείως, και τα λίγα που ξέρω δεν με είχαν κάνει να σχηματίσω και πολύ θετική γνώμη, αλλά μου άρεσαν πολλές από τι απόψεις του και τις ιδέες του. Βέβαια χρειαζόμουν αγγλοελληνικό λεξικό για να μεταφράσω τη συνέντευξη με τόσα αγγλικά που είχε, και δεν μιλάω για ορολογία ή ονόματα που προφανώς δεν μπορούσαν να μεταφερθούν ελληνικά.
 
Πίσω
Μπλουζα