Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Αφου η Άλικη την κάλεσε να παίξουν μαζί πρώτη στο θέατρο έπρεπε να σεβαστεί και τους όρους της. Δεν ζήτησε δα και κάτι φοβερό
Ναι, αλλα μετα η Ρικα ειχε την παραλογη απαιτηση να παρει πισω και τις δυο μποτες. Γιατι δε συμβιβαστηκε με τη μια;
 
Λογικά, η Ρίκα Διαλυνά θα έπαιζε τον ρόλο που τελικά έπαιξε η Σμάρω Στεφανίδου στην παράσταση "Τζούλια", που ανέβασε ο θίασος της Αλίκης Βουγιουκλάκη την περίοδο 1980-1981. Εκεί έκανε το θεατρικό ντεμπούτο της η Μιμή Ντενίση.
 
Λες να ήταν αυτή η εκδίκηση της Αλίκης? Να βάλει να παίξει τον ρόλου που θα έπαιζε η Διαλυνά μια ηθοποιός κάπου 20 χρόνια μεγαλύτερη?

Έτσι που περιγράφει τη διεθνή καριέρα της η Διαλυνά θα έλεγε κανείς ότι συνδύαζε τις επιτυχίες της Παξινού, της Μερκούρη και της Ειρήνης Παππά. Στο IMDB βλέπω ότι έπαιξε σε κάποιες παρακατιανές ταινίες (από τους συντελεστές τους μόνο τη Μισέλ Μερσιέ ήξερα) και σε κάποιες καλύτερες σε ασήμαντα ρολάκια (στο "Io, io, io.... e gli altri" όπου έπαιζαν γνωστοί ηθοποιοί δεν αναφέρεται στους 18 κύριους ηθποιούς", στην Ιουλιέττα των πνευμάτων είναι "uncredited" κλπ), οπότε σιγά τη μεγάλη σταρ. Ότι οι φωτογράφοι αδιαφόρησαν τελείως για το ζεύγος Παπαμιχαήλ το πιστεύω, και είναι λογικό κάποιοι, κυρίως Ιταλοί, να ήξεραν λίγο τη Διαλυνά, αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι έκαναν σαν τρελλοί λες και ήταν η Σοφία Λόρεν.
 
Kαντε πέρα να περάσω κάντε πέρα να διαβω ..
 
Kαντε πέρα να περάσω κάντε πέρα να διαβω ..
Τους στίχους του τραγουδιού πρέπει να τους λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν γιατί σύμφωνα με το άρθρο ο κύριος Πύρρος-σύντροφος Ζωζούς οδηγεί ακόμη! :eek: Είναι όμως συμπαθέστατος.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αν και βλεπω μονο το μισο του προσωπο, γλυκουλης φαινεται.
Μπραβο στη Ζωζω που δεν το βαζει κατω.
 
Φτου φτου φτου της, κοτσονάτη μοιάζει.
 
Η Μάρω Κοντού έχει εμφανιστεί σε διάφορα σίριαλ, αν και συχνά λέει σε συνεντεύξεις ότι δεν έχει κάνει τηλεόραση: "Λούνα παρκ" (ως παρουσιάστρια, για μερικά επεισόδια), "Οι ένοχοι", "Τρεις στον γύρο", "Το πάθος", "Οικογένεια-Καζίνο", "Και οι τέσσερεις ήταν υπέροχες", "Αραχτοί και λάιτ". Εκτός από τους "Ένοχους" (ωραίο θρίλερ, σε στυλ Αγκάθα Κρίστι, σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη), καμία άλλη τηλεοπτική της σειρά δεν σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.
@atanasio: μήπως γνωρίζεις εάν υπάρχει διαθέσιμη κάπου η σειρά "Οι ένοχοι"; Που θα μπορούσα να τη δω; Ευχαριστώ!
 
Τελικα και ο Λακης Γκεκας ειχε προβλημα με το ματι του οπως ο Ανεστης Βλαχος;

Λακης Γκεκας
Προβολή συνημμένου 211871

Τελικα και ο Λακης Γκεκας ειχε προβλημα με το ματι του οπως ο Ανεστης Βλαχος;

Λακης Γκεκας
Προβολή συνημμένου 211871
Συγνώμη για την ενόχληση, απλά έτυχε και είδα τώρα την ερώτηση σου. Αυτό που έχω να πώ για τον Λάκη Γκέγκα και το γνωρίζω απο πρώτο χέρι. Είναι οτι το μάτι του δεν είναι ψέυτικο απλά είχε ατύχημα σε παιδική ηλικία στον τόπο γέννησης του Ιωάννινα (Σιταριά) παίζοντας με αλλά παιδιά της ηλικίας βρηκε γερμανική χειροβομβίδα και την πέταξε μακρυα απο την παρέα τους με αποτέλεσμα να τραυματιστει θανάσιμα ο ίδιος. Στο σώμα του ειχε ακομα θραυσματα που κουβαλουσε μια ζωή και που δεν μπορεσαν να βγαλουν σε νοσοκομειο της εποχής! Το μάτι του ειχε μονο 12% ικανότητα όρασης. Συγνώμη και πάλι! Καλή σας νύχτα!
 
Πίσω
Μπλουζα