ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
RetroNoob
- Αντιδράσεις
- 0
[edit] Copyrights. Ξεπερνάει το χρονικό όριο προβολής που επιτρέπεται (max 3 min) [edit]
Το συνηθιζε πολυ ο Λεφακης αυτο στις ταινιες του την εποχη εκεινη. Προσωπικα, μου αρεσει αφανταστα.Η ψηφιακή έκδοση τοου 2018-2019 βελτιώνει κατά πολύ τη φωτογραφία της αρχικής κόπιας η οποία είχε τη γνωστή "λευκή" ομίχλη την οποία βλέπουμε σε κάποιες ταινίες της περιόδου.
Μάλλον αναφέρει Γιώργου Χατζηνάσιου δηλαδή του Γιώργου Χατζηνάσιου η μουσική επένδυση της ταινίας.^^^
O Γιωργος ΧατζηνασιΟΥ ποιος ειναι;
Δεν το ξεκαθαρίζει αυτό ο σκηνοθέτης. Ίσως το βιβλίο να δίνει την λύση. Ίσως πάλι να μην έχει σημασία. Η ταινία θέλει να δείξει την αυτοθυσία του Βενιέρη, που νιώθει υπεύθυνος για τις πράξεις του πατέρα του και θέλει να "ξοφλήσει", κάτω από εξωτερικές και εσωτερικές πιέσεις που δέχεται.Ο ήρωας συνθλίβεται στο τέλος από το πολιτικό κατεστημένο, αλλά μου μένει η απορία στο τέλος...στην πράξη αυτοθυσίας που προχωράει στο τέλος ο Βενιέρης καταφέρνει να απενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αεροδρόμιο (Ελληνικό)- στις δόξες του, ή τελικά δε προλαβαίνει;
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!Σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ
Από τον Ποθητό, στο Μαρούσι. Πριν 1 εβδομάδα το αγόρασα. Μαζί με αυτό, αγόρασα και το "Καλά νέα από την Αφροδίτη", που μου άρεσε επίσης.@domniki
Από που το αγόρασες; Όπου απευθύνθηκα ήταν εξαντλημένο. Στις Εκδ. Καστανιώτη μου είπαν ότι είναι εξαντλημένο και πρόκειται να ανατυπωθεί αλλά δεν ξέρουν πότε.