Κάτι τέτοιο θα σκοφτόταν και ο Lucio Fulci, όταν την έβαλε να παίξει στο ZOMBIE.LadyNaty είπε:... Αυτό που σου μένει από την Καρλάτου πάντως είναι τα μάτια της...
Δεν γνωρίζω αν είσαι αντρας ή γυναίκα, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση της ταινίας, δεν υπάρχει καμια αμφιβολία γιατί η Νταίζη Αλεξίου έλκεται από τον Εσκενάζη και βάζει τον Φούντα στη "Friend's zone". O πρώτος είναι ένας κούκλος νεαρός, και ο δεύτερος ένας σιτεμένος-στραπατσαρισμένος Όσο για την επιλογή της για τον Κούρκουλο (πιστολέρο με το ελικόπτερο), ε, ο Κούρκουλος δεν θέλει και πολλές συστάσεις Άλλωστε ο ελληνικός κινηματογράφος δεν είχε και πολλούς "ζεν πρεμιέ"SurvivalHorror είπε:5)Τέλος,μέσα από τα πολλά μηνύματα που περνάει η ταινία με πολύ ωραίο τρόπο,συμφωνώ απόλυτα με το κλασικό περί επιλογών των περισσοτέρων γυναικών.Που πάντα,όπως λέω οι περισσότερες(όχι όλες)έλκονται από ανθρώπους που έχουνε κάποιο"μυστήριο",εγώ θα έλεγα από τους λαθος ανθρώπους(γι αυτό μετά βρίσκονται μπλεγμένες ή δεινοπαθούνε) και αυτούς που έχουνε μπροστά στα μάτια τους και τις αγαπάνε πραγματικά,τους θέλουνε σαν "φίλους".Σε αυτό ο Φώσκολος έχει πέσει διάνα από τότε.
Άντρας είμαι,Γιώργο με λένε,χάρηκαdomniki είπε:Δεν γνωρίζω αν είσαι αντρας ή γυναίκα, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση της ταινίας, δεν υπάρχει καμια αμφιβολία γιατί η Νταίζη Αλεξίου έλκεται από τον Εσκενάζη και βάζει τον Φούντα στη "Friend's zone". O πρώτος είναι ένας κούκλος νεαρός, και ο δεύτερος ένας σιτεμένος-στραπατσαρισμένος Όσο για την επιλογή της για τον Κούρκουλο (πιστολέρο με το ελικόπτερο), ε, ο Κούρκουλος δεν θέλει και πολλές συστάσεις Άλλωστε ο ελληνικός κινηματογράφος δεν είχε και πολλούς "ζεν πρεμιέ"
Μάλλον εννοείς ότι η Τζίλιαν Άντερσον σου θυμίζει την Καρλάτου.SurvivalHorror είπε:.Θέλω να σταθώ σε μερικά πράγματα(καθαρά υποκειμενικές δικές μου παρατηρήσεις):
1)Η Όλγα Καρλάτου(Ντάιζη Αλεξίου)είναι η μοναδική Ελληνίδα που μου θυμίζει έως ένα βαθμό τη Gillian Anderson(Dana Scully)από τα X-Files.Ίσως το βλέμμα με τα ανοιχτόχρωμα μάτια,η σοβαρή συμπεριφορά,η θηλυκότητα μέσα από το δύσκολο επάγγελμα.Καμία άλλη μέχρι σήμερα δε την έχει πλησιάσει τόσο.
SurvivalHorror είπε:1)Η Όλγα Καρλάτου(Ντάιζη Αλεξίου)είναι η μοναδική Ελληνίδα που μου θυμίζει έως ένα βαθμό τη Gillian Anderson(Dana Scully)από τα X-Files.Ίσως το βλέμμα με τα ανοιχτόχρωμα μάτια,η σοβαρή συμπεριφορά,η θηλυκότητα μέσα από το δύσκολο επάγγελμα.Καμία άλλη μέχρι σήμερα δε την έχει πλησιάσει τόσο.
Συμφωνώ. Την ταινία αυτήν την πέτυχα τυχαία σε κάποια από τις προβολές της στην ΕΡΤ πριν αρκετά χρόνια χωρίς να την ξέρω και χωρίς να έχω ακούσει κάτι για αυτήν. Κόλλησα και την είδα μέχρι τέλους και δηλώνω κι εγώ φαν και της ταινίας και της πρωταγωνίστριας αν και δεν την έχω δει κάπου αλλού.Deathshadow είπε:Το ''Εξοδος Κινδυνου'' αν γυριζοταν στην ιταλια θα το θεωρουσαμε ενα απο τα καλυτερα euro-crime action movies.
,ωστε μονο η ηλικια και η εμφανηση εχουν σημασιαdomniki είπε:Δεν γνωρίζω αν είσαι αντρας ή γυναίκα, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση της ταινίας, δεν υπάρχει καμια αμφιβολία γιατί η Νταίζη Αλεξίου έλκεται από τον Εσκενάζη και βάζει τον Φούντα στη "Friend's zone". O πρώτος είναι ένας κούκλος νεαρός, και ο δεύτερος ένας σιτεμένος-στραπατσαρισμένος Όσο για την επιλογή της για τον Κούρκουλο (πιστολέρο με το ελικόπτερο), ε, ο Κούρκουλος δεν θέλει και πολλές συστάσεις Άλλωστε ο ελληνικός κινηματογράφος δεν είχε και πολλούς "ζεν πρεμιέ"