Έρχεται το Gran Tourismo 5!!!!

Και εγώ αν το είχα μπροστά μου , θα τρέμανε τα χέρια μου από δέος ! οπότε οι φωτογραφίες δικαιολογούνται απόλυτα :D .
 
Με μόλις 500? υπάρχει διαθέσιμη και η Thustmaster 500 RS για όσους θέλουν κάτι πιο οικονομικό...http://www.youtube.com/watch?v=5wThR7Ye85o
 
Ακούστε story με τη Logitech πέρσι. Μου ήρθε να τους δείρω όλους.

Εν όψη GT5 αποφασίζω πέρσι τον Ιούλιο (2010) να πάρω τιμονιέρα. Το ψάχνω από δω, το ψάχνω από κει, ιστοσελίδες, review κλπ, και καταλήγω στην Logitech Driving Force GT, ως ικανοποιητικό μοντέλο στο budget που είχα.

Οι τιμές το καλοκαίρι έπαιζαν σε Ευρωπαϊκά site από 120 έως 140 ευρώ.

Βρίσκω λοιπόν, και παραγγέλνω στο Easy Buy World την τιμονιέρα με 79 ευρω. Μετά από κανά 2 ημέρες μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμη και δεν υπάρχει ούτε στην αντιπροσωπία. Φεύγω για διακοπές και το αφήνω στην τύχη του. Επιστρέφω ακυρώνω την παραγγελία, μιας και μετά από 40 ημέρες ακόμα δεν είναι διαθέσιμη.

Ξαναψάχνω online και τη βρίσκω στο Multirama με 82. Την ξαναπαραγγέλνω online, αλλά πάλι με παίρνουν και μου λένε ότι δεν υπάρχει.

Τηλεφωνώ λοιπόν στην αντιπροσωπία, σε μια κατά τ' άλλα συμπαθέστατη κυρία, τη ρωτάω εάν υπάρχει διαθέσιμη σε κάποιο κατάστημα και μου λέει ότι θα με πάρει τηλ. να μου πει. Πράγματι, μετά από καμιά ώρα, τηλεφωνεί και μ΄ενημερώνει ότι το Multirama στο Mall έχει 7 τεμάχια stock.

Πηγαίνω από το Mall, αλλά τζίφος, ρωτάω και το προσωπικό και μου λένε ότι δεν έχουν καμία τιμονιέρα και υπάρχει έλλειψη στην αγορά (Υ.Γ.είναι ήδη Σεπτέμρβης).

Την επομένη ξαναπαίρνω τη Logitech και μου επιβεβαιώνουν εκ νέου ότι στο Multirama/Mall είναι διαθέσιμη (για το σωστό μοντέλο πάντα).

Το τροπάρι συνεχίστηκε, αλλά άκρη δεν έβγαλα. Τελικά, καμιά δεκαριά μέρες μετά, βρίσκομαι στο Mall και ως δια μαγείας εμφανίζονται οι τιμονιέρες στα ράφια του Multirama στα 125 ΕΥΡΩ (43 ΕΥΡΩ πάνω από την τιμή online). Αφού τους @#$% στο μαγαζί, πήρα και την αντιπροσωπία και τους ενημέρωσα για τις πρακτικές των διανομέων τους (όχι ότι ίδρωσε τ' αυτί τους βέβαια... ).

Υ.Γ. Έχω κρατήσει το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας στο Multirama που αναγράφεται το κόστος (βέβαια ακυρώθηκε η εν λόγο παραγγελία λόγο έλλειψης - και καλά).

Υ.Γ.2 Συγχαρητήρια πάντως στη Logitech για την εξαιρετική τηλεφωνική, τουλάχιστον, υποστήριξη (τα καλά να λέγονται).

Υ.Γ.3 Τελικά τιμονιέρα δεν πήρα ποτέ.
 
Gameplay vs Reality...

[video=youtube;-Mi_xKz3WLw]

Τα πλάνα είναι εντυπωσιακά, ειδικά προς το τέλος...
 
vorlon είπε:
Ακούστε story με τη Logitech πέρσι. Μου ήρθε να τους δείρω όλους.
Εν όψη GT5 αποφασίζω πέρσι τον Ιούλιο (2010) να πάρω τιμονιέρα. Το ψάχνω από δω, το ψάχνω από κει, ιστοσελίδες, review κλπ, και καταλήγω στην Logitech Driving Force GT, ως ικανοποιητικό μοντέλο στο budget που είχα.

Οι τιμές το καλοκαίρι έπαιζαν σε Ευρωπαϊκά site από 120 έως 140 ευρώ....
Φίλε μου αν σου πω πόσο πήρα την ίδια τιμονιέρα ένα χρόνο πριν από τότε που προσπάθησες εσύ

Ημερομηνία: 24-09-2009 22:01 Αρ.Παραγγελίας: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Κατάσταση: παραδόθηκεACCESSORIES LOGITECH DRIVING FORCE GT STEERING WHEEL (PS3.00295) 1 61.90 ?
Ω ναι, 62 ευρώ. Και τώρα μετά την κυκλοφορία του GT5 με ένα ψάξιμο στο skroutz

Μιλάμε υπερβαίνει και το 3πλάσσιο της αξίας που είχε όταν την αγόρασα εγώ!
 
Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ο νόμος της αγοράς. Ότι έχει ζήτηση, έχει και υψηλή τιμή!!!
 
Απ' την άλλη... Ότι έχει υψηλή τιμή έχει μεγάλη ζήτηση! (όπως λέει και ο λαός "Το φθηνό το πράγμα το τρώει ο σκόρος")
 
Πίσω
Μπλουζα