To είπα και δεν το ξαναλέω.
Δεν με ενδιαφέρει fanboyσμός σε καμία κονσόλα, καμία εταιρεία, κανένα παιχνίδι.
Δεν κάθομαι να συγκρίνω τίποτε, ούτε ΑΑ, ούτε φίλτρα, ούτε μαρμίτες, ούτε τον Πανοραμίξ.
Το 360 τεχνολογικά είναι μια μπακατέλα. Στο 2011 που μπαίνουμε σε ένα μήνα καλούμαστε να παίξουμε με μια κάρτα γραφικών που αντιστοιχεί στην Χ-1900 της ΑΤΙ που κυκλοφορούσε πριν 6 χρόνια. Το PS3 είναι και αυτό μια από τα ίδια, δεν μιλώ για το Wii που είναι τραγικό στα όρια αυτοκτονίας.
Στο pc μου έχω ήδη μια 580 που κάνει οποιαδήποτε κονσόλα να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Και σε λίγο θα μπει και μια 6990. Μη μου πεις για κόστος κονσολών και γραφικών, προσωπικά είναι ένας τομέας που δεν με απασχολεί.
Στις κονσόλες παίζω και απολαμβάνω τα exclusives. Τίποτε άλλο. Αναγκάστηκα να παίξω το Reach στο 360 με αισχρή ανάλυση και ένα σωρό κόλπα για να παίξει ανεκτά και φυσικά θα ήθελα αν γινόταν να το απολαύσω στο pc μου. Τεχνολογικά το Reach είναι απαράδεκτα αισχρό για τα σημερινά δεδομένα σε μια κονσόλα που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πια στα σημερινά δεδομένα και έπρεπε ήδη να είναι σε σύνταξη!!!!!
Αυτά. Αν θέλετε να απολαύσετε gaming το pc είναι μονόδρομος. Οι κονσόλες είναι αναγκαίο κακό για έναν gamer.
Το PS3 αποτελεί για μένα την καλύτερη κονσόλα σήμερα. Το 360 κάπου φέτος θυμήθηκε πως πρέπει να έχει ασύρματη δικτύωση, κάπου πέρυσι είδε πως δεν πρέπει να καίγεται.
Wally όταν δεις το GT5 από πρώτο χέρι πες μου, μη μου παραθέτεις pls videos του κάθε λακάμα. Με την ίδια λογική το νέο 360 καταστρέφει τα δισκάκια. Δεν πιστεύω τίποτε και κανένα.
Από όλες τις εταιρείες μόνο την Apple υποστηρίζω διακαώς, όχι γιατί έχω κάποια μηχανήματα από αυτή, αλλά για άλλους επαγγελματικούς λόγους που δεν θα αναφέρω ούτε εδώ, ούτε πουθενά. :sealed:
Πάρε PS3 πρώτα και τα λέμε.