Το mame.gr δηλωνει περηφανο για τον Master Moderator του .Shock είπε:Άνοιξα το thread για να ευχαριστήσω τον Maddog που σε χρόνο dt μας κάλυψε.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!metalcandyman είπε:Maddog για να σε τιμησω για το καλο που εκανες στο forum θα παιξω μεχρι και 30 δευτερολεπτα sonic στο mega drive![]()
Nemo said...
Το mame.gr δηλωνει περηφανο για τον Master Moderator του
Καλά, από πότε έγινα εγώ Αμιγκάς;;; Segasinclair FTW!!!11DINO είπε:Maddog rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Υπάρχουν και καλοί Αμιγκάδες τελικά!!!![]()
![]()
:tease: :tease: :tease:
Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω όταν είδα αυτό. Περιμένω το σχετικό βίντεο στο youtube...metalcandyman είπε:Maddog για να σε τιμησω για το καλο που εκανες στο forum θα παιξω μεχρι και 30 δευτερολεπτα sonic στο mega drive![]()
Για όσο καιρό και να συνεχιστεί, τουλάχιστον το hosting του Retromaniax είναι λυμένο πρόβλημα όσο βρίσκομαι στο εξωτερικό.Dr. SLUMP είπε:Ευχαριστούμε τον Maddog, αλλά πολύ φοβάμαι ότι το θέμα θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη...
Χμ... Το υποψιαζόμουν οτι δεν είμαι καλά τελευταία... :xm:Maddog είπε:Καλά, από πότε έγινα εγώ Αμιγκάς;;; Segasinclair FTW!!!11