"Έφυγε" ο βασιλιας της Ποπ... [Michael Jackson]

Βρε παιδια τι κριματα και εγκληματα. Ο ανθρωπος εχει αθωωθει παντου...
 
Wally είπε:
Βρε παιδια τι κριματα και εγκληματα. Ο ανθρωπος εχει αθωωθει παντου...
Όπως και πολλοί άλλοι (Ο. J. Simpson πχ). Στον χώρο των διασημοτήτων και των υπέρπλουτων, δεν σημαίνει τίποτα αυτο ;) Τέλος πάντων, δεν είναι η ώρα και η στιγμή για τέτοια συζήτηση :)
 
Τον O.J τον μπουζουριασαν αμεσα αν θυμαμαι καλα.

Στις ΗΠΑ η δικαιοσυνη λειτουργει κανονικα... :)
 
Ολο οτι δεν ειναι ο καταλληλος χωρος γραφετε - αλλα συνεχως offtopic τραβαει το thread. Και ειναι κριμα να εχουμε διαγραφες και εδω. Σεβαστειτε τον τιτλο του (αν μη τι αλλο).
 
..παιδια,ο μιχαλακης ζει.σας το λεω για να το μαθετε πρωτοι,πριν διαρευσουν οι φημες. ..(χικ)ο θρυλος μολις ξεκινησε.
 
Ναι, ρε... Διαφημιστικό τρικ είναι για τις συναυλιες που ξεκινάει σε λίγες μέρες! Όπου να'ναι θα βγει στα κανάλια και θα μας πει "Κορόιδα, σας την έσκασα!"

(Σε λίγο θα μας πουν ότι πέθανε κι Έλβις!!!)
 
serano915 είπε:
Ναι, ρε... Διαφημιστικό τρικ είναι για τις συναυλιες που ξεκινάει σε λίγες μέρες! Όπου να'ναι θα βγει στα κανάλια και θα μας πει "Κορόιδα, σας την έσκασα!"
(Σε λίγο θα μας πουν ότι πέθανε κι Έλβις!!!)
μαζι με τον πεθερουλη του(πρωην)το γλεντανε!οσο για τις συναυλιες ειναι ηδη σολντ αουτ ,αλλα μαλλον κανενας δε θα ζητησει λεφτα πισω.ειδατε πως δενει το γλυκο?
 
Άπιαστος επαγγελματίας σε όλους τους τομείς. Τραγουδιστής, στιχουργός, χορευτής. Βλέποντας τα video clips του, καταλαβαίνεις ότι ήταν ο μοναδικός στο είδος του.

Από προσωπική ζωή μπορεί να μην ήταν και ο καλύτερος, αλλά ειλικρινά ποιόν ενδιαφέρει αυτό; Τη δουλειά του δεν την έκανε καλά; Αυτό μετράει, και αυτό θα μείνει για πάντα. Όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Μπορεί να μην ήταν και πολύ του γούστου μου (μερικά τραγούδια του όμως, μου αρέσουν πάρα πολύ), αλλά τον σέβομαι για αυτό που κατάφερε να κάνει. Κατάφερε μέχρι τα 50 του, να τον ξέρουν ακόμα και οι πέτρες. Αλήθεια, πόσοι το έχουν καταφέρει αυτό; Σίγουρα μετρημένοι στα δάχτυλα.

Σίγουρα είναι ο Βασιλιάς της Ποπ μουσικής, όπως και ο Elvis Prisley είναι ο Βασιλιάς της Ρόκ. Τουλάχιστον υπάρχει ακόμα η Βασίλισσα της Ποπ και η Γιαγιά της Ροκ...

Πάντως με παραξένευσε ένα poll που είχε το CNN στο site του, το κατά πόσο πιστεύετε αν ο Michael Jackson ήταν ο βασιλιάς της Ποπ. 59% είπαν "Ναι", και το 41% είπε "Όχι". Και μιλάμε για χιλιάδες ψήφους.
 
Leon είπε:
Δε νομίζω ότι η προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη, πέραν του πως επηρέασε το έργο του, έχει τόσο σημασία. Αυτό που τελικά μετράει είναι το έργο που αφήνει πίσω του.
Ας ήταν ο Michael Jackson διαταραγμένος, ας ήθελε να γίνει λευκός, ας ήταν και παιδεραστής. Αν 20-30 χρόνια αργότερα ο κόσμος συνεχίζει να ακούει το Thriller, όλα αυτά είναι επουσιώδη.

Phantom είπε:
Από προσωπική ζωή μπορεί να μην ήταν και ο καλύτερος, αλλά ειλικρινά ποιόν ενδιαφέρει αυτό; Τη δουλειά του δεν την έκανε καλά; Αυτό μετράει, και αυτό θα μείνει για πάντα. Όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Λυπάμαι που θα διαφωνήσω ριζικά μαζί σας. Ένας διάσημος καλλιτέχνης και μάλιστα της εμβέλειας του MJ καλώς ή κακώς αποτελεί και πρότυπο για τόσο κόσμο. Οπότε οι πράξεις του δεν επηρεάζουν μόνο τον ίδιο αλλά και πολλούς άλλους. Επομένως η βαρύτητα τους είναι μεγαλύτερη από όσο ισχυρίζεστε και σαφώς και δεν "χωράει" πλήρης άφεση κάθε παρέκκλισης επειδή ήταν καταπληκτικός τραγουδιστής και performer. Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι πιό προσεκτικός στις επιλογές του, τις οποίες και τελικά δυστυχώς πλήρωσε με την ίδια την ζωή του.

Εν πάσει περιπτώσει, καλό ταξίδι Michael και θα σε θυμόμαστε από τα τραγούδια σου...
 
@ Maddog

Σε παρακαλώ, μη μου μιλάς στον πληθυντικό. Με μεγαλώνεις. :p

Η ουσία πλέον για μένα είναι ότι τα πρότυπα στη σημερινή εποχή έχουν πάει περίπατο. Πάντως διαβάζοντας την επόμενη μέρα, τελικά κυκλοφορεί η φήμη ότι του έδειναν λάθος φάρμακα και σε μεγάλες δόσεις!!! :eek:
 
Phantom είπε:
@ Maddog
Σε παρακαλώ, μη μου μιλάς στον πληθυντικό. Με μεγαλώνεις. :p

Η ουσία πλέον για μένα είναι ότι τα πρότυπα στη σημερινή εποχή έχουν πάει περίπατο. Πάντως διαβάζοντας την επόμενη μέρα, τελικά κυκλοφορεί η φήμη ότι του έδειναν λάθος φάρμακα και σε μεγάλες δόσεις!!! :eek:
Είστε δύο που εκφράζατε παρόμοιες απόψεις (εσύ και ο Leon), γι'αυτό και ο πληθυντικός. :)

Κακώς πάντως έχουν πάει περίπατο τα πρότυπα, ίσως να είναι και αυτός ένας από τους λόγους που στραβά αρμενίζουμε... (τώρα ακούγομαι εγώ σαν γέρος)

Όσο για τις φήμες, θα υπάρχουν για πολλά-πολλά χρόνια, όπως συνέβη και για κάθε άλλο διάσημο που πέθανε απρόσμενα και "περίεργα". Πως πέθανε η Marilyn? Η Diana? Ο Elvis? Μήπως ζουν ακόμα;;;

Εγώ πάντως θα περιμένω να δω τι θα βγει ως επίσημο πόρισμα. Όχι φυσικά ότι αυτό θα σταματήσει τις φήμες...ή ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο.
 
Καλά, όσο για την Diana, ξέρουμε ότι την έφαγαν και μάλιστα οι "δικοί" της.

Απλά όλα αυτά τα βλέπω στο CNN, και μάλιστα βγήκαν οι δικοί του (η οικογένειά του) και είπαν ότι ο Michael έκανε καθημερινά πρόβες για την συναυλία που ερχόταν. Αλλά έχουμε να ακούσουμε ακόμα... για μήνες θα τραβάει αυτή η ιστορία.
 
Και μιας και το μικροβιο των video games το εχουμε, ας δουμε και παιχνιδια στα οποια εχει λαβει μερος

moonwalkerarcadeadsm.jpg


Michael Jackson's Moonwalker - Arcades/MegaDrive/HomeMicros

Space Channel 5 - Dreamcast/PS2

Space Channel 5: Part 2 - Dreamcast/PS2

Ready 2 Rumble Boxing: Round 2 - Dreamcast/PS1/PS2/N64/GBA

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aSkO-4wWO88]YouTube - Playing Classics - Micheal Jackson's MoonWalker - Arcade
 
Χαχαχαχα!

BTW ξεκινω οικογενειακη προβολη. Το μενου εχει

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AApk1Hewn1k]YouTube - Michael Jackson - Captain EO

και αυριο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kVaG5po34tM]YouTube - Moonwalker Trailer (Official DVD version)
 
Ακούω τα κομμάτια του MJ και παρακολουθώ τα videoclip του και δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι βουρκώνω. Το συζητούσα χθες με φίλους που παρόλο που έχουν τη χείριστη άποψη για τον άνθρωπο Jackson, συγκινήθηκαν με τον θάνατό του. Όλοι μας μεγαλώσαμε με τον Michael Jackson και χαρακτήρισε την παιδική και εφηβική μας ηλικία περισσότερο από κάθε άλλο καλλιτέχνη της ποπ. Γιαυτό και ο θάνατός του μας συγκλόνισε τόσο. Πεθαίνει ένα κομμάτι των νεανικών μας χρόνων, της εποχής της αθωότητας. Όταν άκουσα ότι ήταν 50 χρονών όταν πέθανε (κάτι απολύτως φυσιολογικό-τόσα χρόνια ήταν στη μουσική σκηνή) μου φάνηκε κάπως και όχι μόνο σε εμένα. Συνειδητοποίησα ότι ο Μιχαλάκης μεγάλωσε και μαζί με αυτόν και εγώ.

Έχω τόσες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα τραγούδια του. Φίλησα για πρώτη φορά το τότε κορίτσι μου, χορεύοντας μπλουζ το Liberian Girl. Ξεπατικώναμε με τους φίλους μου τα χορευτικά του και προσπαθούσαμε να πετύχουμε το moonwalking (πράγμα που απεδείχθη αδύνατο) για να κάνουμε εντύπωση στα πάρτι. Ένας χείμαρος αναμνήσεων έρχεται άθελά μου, με αφορμή τον θάνατό του. Τα τραγούδια του λειτουργούν σαν την Προυστική Μαντλέν, δημιουργώντας μου από τη μία ευφορία αλλά και παράλληλα θλίψη και νοσταλγία για αυτά που πέρασαν και δεν θα ξαναέρθουν ποτέ.
 
Απο wikipedia

Jackson founded the "Heal the World Foundation" in 1992. The charity organization brought underprivileged children to Jackson's ranch, to go on theme park rides that Jackson had built on the property after he purchased it. The foundation also sent millions of dollars around the globe to help children threatened by war and disease. The Dangerous World Tour began on June 27, 1992, and finished on November 11, 1993. Jackson performed to 3.5 million people in 67 concerts. All profits from the concerts went to the "Heal the World Foundation", raising millions of dollars in relief.

In 2000, Jackson was listed in the book of Guinness World Records for his support of 39 charities, more than any other entertainer or personality.

Jackson has supported more charities than any other pop singer - 39 charitable organizations either with monetary donations through sponsorships of their projects or the participation in their activities. The charities involved include AIDS Project L.A., American Cancer Society, BMI Foundation, Inc., Childhelp USA, United Negro College Fund, YMCA - 28th Street/Crenshaw, The Sickle Cell Research Fund and Volunteers of America
 
Εκδήλωση στη μνήμη του Michael Jackson

http://www.zougla.gr/news.php?id=49898

Δειτε online την συναυλια που γινεται αυτη την στιγμη στις ΗΠΑ για την μνημη του MJ και ειδικο αφιερωμα απο το USA TODAY.

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα