Πάνο,έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό,αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά μας βγήκε σε καλό,μια και ήρθαν και τα άλλα παιδιά.Uninvited είπε:και την επόμενη φορά θα έχω και την εμπειρία και γνώση ότι όταν λέμε αρχίζουμε 9-10 εννοούμε 11+...!
ΚαραLOL !!!Shock είπε:Ωραίες οι φωτό ένα μικρό παράπονο μόνο, είχατε σπόνσορα τη Malboro?
Έτσι,έτσι !!!!Other_Reality είπε:Ωραίοι βγήκαμε πάλι, με καφέδες, τσιγάρα, τασάκια και tomahawk. Αυτές είναι φωτογραφίες !!!
Εε, βασικα παντα 11+ ξεκινουσαμε. Απλως τοτε λεγαμε 10 και πηγαινε 11 μεχρι να μαζευτουμε και να στησουμε ενω τωρα ειπαμε 9 και.. παλι 11+ ξεκινησαμε.manos426f είπε:Πάνο,έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό,αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά μας βγήκε σε καλό,μια και ήρθαν και τα άλλα παιδιά.Πάντως πρώτη φορά αργούμε τόσο να ξεκινήσουμε,συνήθως 10+ ξεκινάμε.
Επίσης,σου ανταποδίδω τα συγχαρητήρια για την πολύ αξιόλογη εμφάνισή σου!
Όλες οι παραδόσεις είναι για να σπάνε κάποια στιγμή...gas11 είπε:Μπράβο σε όλους (εκτός από τον Παναγιώτη που τα έκανε θάλασσα. Έπρεπε να το πάρεις αγόρι μου!)
Δέν είχες τον Month στον όμιλο σου οπότε μη μιλάς.Amigos είπε:ήταν πολύ όμορφα και έπεσε και πολύ γέλιο.. χάρηκα που σας ξαναείδα και εγώ Γιώργο και εσένα και τον Μάνο και τον Ηρακλή και όλους φυσικά.. other συγχαρητήρια και από εμένα..
εγώ στεναχωρήθηκα γιατι έχασα σαν πρωτάρης αλλά ας είναι καλά ο χαιλαντερ που μου έσφαξε την επίθεση και έπαιζα με τον πάγκο αχαχαχαχαχα..
Άστα, ρε Άλεξ... Έκανα τη βλακεία και πήγα μεν σε μια Ladbrokes που έχει εδώ δίπλα να το παίξω, αλλά έχοντας άκρατη εμπιστοσύνη στις μαντικές μου ικανότητες (το έχω ξαναποδείξει, άλλωστε... ), έπαιξα και ακριβές σκορ, οπότε πήγα κουβά...Other_Reality είπε:Ο μπαγάσας ο Νότης έβγαλε όντως την πρόβλεψη !!! Εκεί στην Αγγλία είναι και εκ φύσεως τζογαδόροι, λές να έβγαλε και λεφτά ? Αν ναί, τις μίζες γρήγορα....
Γιάννη,καλώς ή κακώς,μάλλον πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος τον συντονισμό ενός πιθανού 4ου τουρνουά.Εγώ αυτή την περίοδο ομολογουμένως δε μπορώ να το τρέξω,πόσο μάλλον αν δε μπορώ -ελέω δουλειών- να είμαι καθόλου βέβαιος για την παρουσία μου σε αυτό...Amigos είπε:Μαααααανο βάλε μας σε μια σειρά