Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.523
ΚΑΠΝΙΣΗΣ και ξερο ψωμι. Ειναι λατρεια!
Αυτό το αγόρι με τα μάτια τα μελιά - Αλέκα Μαβίλη3 λατρείες για σήμερα (Όταν με πιάνει το ρομαντικό μου.... Μιλάμε για πολύ ρομάντζο δηλαδή!!)
Αυτό το αγόρι με τα μάτια τα μελιά - Αλέκα Μαβίλη ( Από την ταινία Βέγγος Φανερός Πράκτωρ 000)
Στον ουρανό είναι ένα αστέρι - Καίτη Χωματά (Από την ταινία Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι)
Τι σου' κανα και πίνεις - Πόλυ Πάνου (Από την ταινία Όλγα αγάπη μου)
Διότι χρησιμοποιεί λέξεις που όταν γράφονται στο φόρουμ θέλουν αστεράκια. Οι ανήλικοι βέβαια μια χαρά τις ξέρουν και δεν κομπλάρουν, είναι οι γονείς των ανηλίκων που χρειάζονται προειδοποίηση διότι θέλουν να προστατέψουν τα τρυφερά αυτάκια των αγγελουδιών τους.Γιατί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους; Μια χαρά τους τα λέει από τα 15 και πάνω.
Ναι υπάρχει ένα ζήτημα... Μιλάμε για την περίοδο '91-'92 από ότι κατάλαβα ή μάλλον απ' ότι θυμάμαι. Τότε που ακούστηκε και το περίφημο "books, books, books" του Παλαιοκρασσά. Εκείνη την εποχή ήμουν στα είκοσί μου και με ενδιέφερε τόσο η πολιτική κατάσταση της εποχής όσο και των προηγούμενων δεκαετιών. Οι σημερινοί νέοι αμφιβάλλω αν ενδιαφέρονται. Ας μην είμαι αυστηρή, ίσως έχουν και πιο ουσιαστικές οικονομικές δυσκολίες να αντιμετωπίσουν.Διότι χρησιμοποιεί λέξεις που όταν γράφονται στο φόρουμ θέλουν αστεράκια. Οι ανήλικοι βέβαια μια χαρά τις ξέρουν και δεν κομπλάρουν, είναι οι γονείς των ανηλίκων που χρειάζονται προειδοποίηση διότι θέλουν να προστατέψουν τα τρυφερά αυτάκια των αγγελουδιών τους.
Στη Ζάκυνθο αγόρασα και το πρόγραμμα της παράστασης που είχε ολόκληρη τη Μήδεια, και ήταν να χτυπιέσαι από τα γέλια διότι έβλεπες και τις μεγαλοφυείς ανορθογραφίες του Μποστ. Όταν διάβασα "Η γραία μύτηρ" αμέσως σκέφτηκα μια γριά με μια γαμψή μύτη μεγέθους μελιτζάνας. Άσε τα λογοπαίγνια με Μήδεια και μύδια και τον Γιάννη τον Κρητικό που ήτο κριτικός.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το έργο έχει πολλές αναφορές σε θέματα της επικαιρότητας του τότε, από τον Κούρκουλο που διαφήμιζε οδοντόκρεμα
, μέχρι τις ληστείες τραπεζών (που έκαναν τον Οιδίποδα να πιάσει δουλειά ως ταμίας σε τράπεζα που είχε ληστευτεί τόσες φορές που δεν είχαν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και τους έκοψε το ρεύμα οπότε κι αυτοί προσέλαβαν τυφλό ταμία) και τα containers που φυγαδεύτηκαν από το Τατόι επί Μητσοτάκη του Α'. Οι παλιοί τα καταλαβαίνουν αυτά, αλλά οι νεότεροι?