Fulci
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 987
Νόμιζα πως το τραγούδι τίτλων αρχής ήταν από γυναίκα. Λάθος θυμάμαι, φίλε g1973tony?Θέμης Ανδρεάδης '' Μάγια η Μέλισσα'' τραγούδι τίτλων απο την ομώνυμη σειρά
Νόμιζα πως το τραγούδι τίτλων αρχής ήταν από γυναίκα. Λάθος θυμάμαι, φίλε g1973tony?Θέμης Ανδρεάδης '' Μάγια η Μέλισσα'' τραγούδι τίτλων απο την ομώνυμη σειρά
Αυτό το παιδικό ήταν γεμάτο με υπέροχη μουσική. Στις ανάλογες σκηνές φυσικά,κάθε μουσική που τις συνόδευε ήταν απολαυστική! Δράση,μυστήριο,δράμα. Είχε δε,κάποια επικά instrumental κομμάτια που δεν έχουν σβήσει από τη μνήμη μου!Αξέχαστα!..
Στην βικιπαίδεια αναγράφεται ότι το τραγούδι των τίτλων αρχής στα ελληνικά ερμήνευσε ο τραγουδιστής Γιώργος Αιγύπτιος.Νόμιζα πως το τραγούδι τίτλων αρχής ήταν από γυναίκα. Λάθος θυμάμαι, φίλε g1973tony?
Τι μου θυμίσατε...εννοείται πως το έβλεπα έτσι κι αλλιώς αφού τότε υπήρχε μόνο η ΕΡΤ.Αυτό το παιδικό ήταν γεμάτο με υπέροχη μουσική. Στις ανάλογες σκηνές φυσικά,κάθε μουσική που τις συνόδευε ήταν απολαυστική! Δράση,μυστήριο,δράμα. Είχε δε,κάποια επικά instrumental κομμάτια που δεν έχουν σβήσει από τη μνήμη μου!Αξέχαστα!..
Εκπομπή "Μη Μου τη Μέρα Τάραττε" με τη Λιάνα ΚανέλληΕξαιτίας μιας εκπομπής που παίχτηκε πριν λίγο στη tv,η οποία ήταν αφιερωμένη στα ελληνικά προγράμματα των 90s, ξαναείδα και θυμήθηκα ένα υπέροχο intro που υπήρχε τότε σε ένα από αυτά. Το intro ήταν από μουσική ταινίας του 1983, τη "State buoni se potete".
Vanita' di vanita' - Angelo Branduardi
Αρχικά το κομμάτι ήταν ορχηστρικό, μετά έγινε τραγούδι με τη φωνή του Γιώργου Αιγύπτιου, μετά προστέθηκε και μία γυναικεία φωνή, δεν ξέρω όνομα.Νόμιζα πως το τραγούδι τίτλων αρχής ήταν από γυναίκα. Λάθος θυμάμαι, φίλε g1973tony?