Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.671
Ποτε αραγε να μπηκε ο Σπυρος Φωκας στη ζωη της Γωγως; Πριν η μετα το Μακη Δεμιρη;
Χειρότερα γυαλιά δεν είχε να βάλει;
Ο πατέρας της κωμωδίας στον ελληνικό κινηματογράφο.απο αυτόν εμαθε πολλα ο Κωνσταντάρας.Το 1958 ο Βασίλης Λογοθετίδης έπαιξε τον ρόλο του Ηλία στο "ο Ηλίας του 16ου" στο θέατρο. Εκεί ηρθε να τον επισκεφθεί στα καμαρίνια ένας αστυνομικός (πολιτσμανάκι) που υπηρετούσε στο 16ο ΑΤ και - σύμπτωσις- τον λέγανε Ηλία. Ιδού και η αναμνηστική φωτογραφία:
Προβολή συνημμένου 229097
Ωω αυτή δεν την ειχααα
Ναι είναι απο τον μάγο της ΑθήναςH παρακάτω εικόνα είναι από το αφιέρωμα " τον παλιό εκείνον τον καιρό" και δείχνει απόσπασμα από την πρώτη εμφάνιση του Μακρή, αλλά δεν ξέρω αν είναι από τον Μάγο της Αθήνας...
Προβολή συνημμένου 98184
1967, θεατρο κοτοπουλη-ρεξ
τη δεκαετία του '80 και πίσω έτσι ήταν τα περισσότερα ματομπούκαλα, αν βλέπατε αυτά που φορούσα εγώ τότε....Χειρότερα γυαλιά δεν είχε να βάλει;
Εισαι βεβαιη; Γιατι το σαϊτ οπου βρηκα τη φωτογραφια ανεφερε 1964 χωρις τιτλο παραστασεως.1967, θεατρο κοτοπουλη-ρεξ
στο εργο αχ αυτη η γυναικα μου
Σκέφτομαι ότι ο Παπαμιχαήλ στο "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια" ήταν ήδη αρκετά πιο παχούλης απ΄ό,τι στη φωτογραφία με τον Τσιτσόπουλο πράγμα που συνηγορεί υπέρ της παλιότερης χρονολιγίαςΕισαι βεβαιη; Γιατι το σαϊτ οπου βρηκα τη φωτογραφια ανεφερε 1964 χωρις τιτλο παραστασεως.