Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.680
Υποθέτω ότι η φωτό είναι από το στούντιο όπου έκαναν το "θέατρο στο ραδιόφωνο". Αναγνωρίζω τον Δημήτρη Πιατά με τη σαλοπέτ, αριστερά του το Θέμη Μάνεση με το χαρακτηριστικό μουστάκι, αυτός με το καρό πουκάμισο μάλλον είναι ο Γιάννης Φέρτης, ανάμεσά τους και πίσω ο Δημήτρης Καμπερίδης, ο δεύτερος μουσάτος απο δεξιά μου μοιάζει με τον Νίκο Βερλέκη και η γλυκούλα με το λευκό φόρεμα μάλλον η Ιλιάς Λαμπρίδου. Τους υπόλοιπους ή δεν τους ξέρω ή δεν μπορώ να τους αναγνωρίσω.
Με πρόσωπο προς τον φακό είναι ο Μάνος Βενιέρης. Aριστερά με τα μούσια, είναι ο ηθοποιός Γιώργος Οικονόμου.Υποθέτω ότι η φωτό είναι από το στούντιο όπου έκαναν το "θέατρο στο ραδιόφωνο". Αναγνωρίζω τον Δημήτρη Πιατά με τη σαλοπέτ, αριστερά του το Θέμη Μάνεση με το χαρακτηριστικό μουστάκι, αυτός με το καρό πουκάμισο μάλλον είναι ο Γιάννης Φέρτης, ανάμεσά τους και πίσω ο Δημήτρης Καμπερίδης, ο δεύτερος μουσάτος απο δεξιά μου μοιάζει με τον Νίκο Βερλέκη και η γλυκούλα με το λευκό φόρεμα μάλλον η Ιλιάς Λαμπρίδου. Τους υπόλοιπους ή δεν τους ξέρω ή δεν μπορώ να τους αναγνωρίσω.
Είναι από αυτούς τους ηθοποιούς που συνήθως δεν μπορώ να συνδέσω όνομα με φυσιογνωμία (κάπως σαν τον elephada που δεν μπορεί να αναγνωρίσει τη Λάσκαρη ). Θυμάμαι όμως ότι είχε υπέροχη φωνή!Με πρόσωπο προς τον φακό είναι ο Μάνος Βενιέρης.
Και προσπαθώ τόση ώρα να δω το σελοτέιπ!!!! Αυτό διάβασα!Αναγνωρίζω τον Δημήτρη Πιατά με τη σαλοπέτ