Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ????
Ρε παιδια, μην της δινετε τετοια διευθυνση! Ειναι ικανη να στηθει εξω απο την πολυκατοικια και να τον περιμενει.
Ασε που μπορει να αρχισει και στα χαστουκια τη Βουλα Χαριλαου και τη Σμαρουλα Γιουλη που τον θελουν για παρτη τους.
 
Ο Καζής ήταν ο ανεπρόκοπος?
 
Αφού κατάφερα να χαλάσω και αυτό το θέμα δηλώνω τουτο μόνο και φεύγω ικανοποιημένη: δεν ήταν ανεπροκοπο το παιδί. Παιδί ήταν κι έπαιζε. Επειδή δηλαδή φάνταζε λίγο αηδιαστικος έτσι που έπαιζε με τα κορίτσια; επειδή είπε στη Χαριλάου ν αφήσει το μωρό τους στο βρεφοκομειο; Ε, συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Ας μην είμεθα αυστηροί με την νεότητα την απερισκεπτος

* ελπίζω να έκανα αρκετά λάθη ορθογραφικά, συντακτικά, γραμματικά ώστε να τα δει ο Ελέφαντας και να του έρθει κολουμπρα* που λέει ανεπροκοπο αυτό το γλυκό παιδί.

*Παθαίνω κολουμπρα
 
Τη φωτογραφία που πήρε την ώρα που η Αλίκη έπινε από το φλυτζάνι τής την πούλησε για να μην τη στείλει σε κατάλληλα περιοδικά?
 
Τη φωτογραφία που πήρε την ώρα που η Αλίκη έπινε από το φλυτζάνι τής την πούλησε για να μην τη στείλει σε κατάλληλα περιοδικά?
Οχι, της την πουλησε για να μην τη στειλει σε ακαταλληλα. :D
 
Καλοκαίρι 1968, στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε ο Σ.Κόκκοτας

Α.Βουγιουκλάκη-Δ.Παπαμιχαήλ-Δ.Στυλιανοπούλου-Κ.Καραγιάννης

...Η Αλίκη άρχισε να καταβρέχει με σαμπάνια τον τραγουδιστή κι τον σύζυγό της καθώς χόρευε ζειμπέκικο. Ο αφρός καταλήγε στα διπλανά τραπέζια, και αρχισε ''μπουγέλωμα '' από σαμπάνιες που εκτοξευόντουσαν από όλα τα σημεία του μαγαζιού....

1.jpg

2.jpg

9.jpg

3.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

4.jpg

6.jpg

Πηγή: Queen.gr
 
Που απο ο,τι βλεπω, το μενου περιελαμβανε και ανδρικο στριπ - τηζ.
Και μετα σου λενε πως το '60 οι ανθρωποι ηταν συντηρητικοι.
 
Και καλά ο Παπαμιχάλης, που αν και είχε αρχίσει να χοντραίνει δεν είχε ακόμη μπαταλέψει τελείως και βλεπόταν ξεπουκάμισος . Ο Κόκκοτας ο κοκκαλιάρης τι το ήθελε?

Πάντως αν κρίνω από το ύφος του Παπ στη φωτό με τον κουβά της σαμπάνιας για φέσι, ήταν φέσι. Δεν έριξε όλη τη σαμπάνια πάνω του, ήπιε και 3-4 μπουκάλια.

Ποιος είναι αυτός που γονατίζει στα πόδια της αρχόντισσας της κουζίνας?

Τις καθαρίστριες του κέντρου λυπάμαι που θα έπρεπε να σφουγγαρίσουν το πρωί (σε 2-3 ώρες δηλαδή).
 
Παρεπιπτόντως το φόρεμα της Αλίκης στο νυχτερινο κέντρο ήταν αυτό που φορούσε στην "αρχόντισσα και τον αλήτη"...

(σ.σ. η άχρηστη πληροφορία της ημέρας)

p1dleu5gd53hsrj61g4a1ugv1ri1g_1170x600.jpg
 
Λίγο πριν άκουγα το soundtrack του Μαμαγκάκη από την ταινία! (Τώρα ακούω τη Νεράιδα και το παλικάρι, διότι γενικώς ασχολούμαι με Μαμαγκάκη σήμερα)

Αλλά αυτό δεν είναι φόρεμα, είναι ταΐστρα για κολίβρια (τα τραβάει το κόκκινο σαν ταυράκια, εκτός από αυτά που είναι στον κήπο μου που δεν καταδέχονται το ζαχαρόνερο που τους βάζω)
1601841425243.png

Αν ήταν εδώ θα την είχαν πάρει στο κυνήγι, διότι όσο μπόι τους λείπει τόσο τσαμπουκαλίδικα είναι.
 
Η Βουγιούκλω και η παρέα της μόλις κατέβηκαν πέντε σκαλοπάτια στην υπόληψή μου: σιχαίνομαι ανθρώπους που πετάνε φαγητό ή ποτό για το κέφι. Δεν είναι οι μόνοι ναι, αλλά μόλις μπήκαν κι αυτοί στην κατηγορία των κατάπτυστων που πετάνε φαγητό και ποτό γιατί έτσι. Για την βλακά τους.

Αλλά και το στριπτίζ, αν και μισό, ωραίο, δεν μπορώ να πω
 
diki-sakelarios-vouyioyklaki.jpg

Καλοκαίρι 1968. Το ζεύγος Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ (αριστερά) μηνύουν τους Α.Σακελλάριο-Γ.Τζαβέλλα-Τ.Μακρίδη (οι 3 δεξιά). Αιτία η επιθεώρηση "Και μη χειρότερα" στην οποία, σύμφωνα με την μήνυση, σε νούμερο των συγγραφέων ο Παράβας έβγαινε στη σκηνή ντυμένος Αλίκη με ξανθιά περούκα, αποκαλούσε τον Παπαμιχαήλ χοντρό σαν βαρελάκι και στραβοπόδη κι τραγουδούσε «Δημήτρη μου, Δημήτρη μου σου το ‘δωσα το σπίτι μου, σου πήρα κι αυτοκίνητο…». Κυρίως όμως το νούμερο επικεντρωνόταν στο ότι η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος.
Η Αλίκη κατέθεσε ότι την εξευτέλιζαν ως γυναίκα "έχασα δύο παιδιά παίζοντας στα θέατρά τους, με θεωρούν ανίκανη και με υβρίζουν, αυτοί που κάναμε μαζι μεγάλες επιτυχίες» ξεσπώντας σε δάκρυα. Μια Αλίκη όπως "δεν την έχουν ξαναδεί οί θαυμαστές της" ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής.
Aliki-klama-dikastirio.jpg
Ο Παπαμιχαήλ κατέθεσε ότι δεν τον συντηρεί η γυναίκα του όπως αναφέρεται στο νούμερο, αλλά κερδίζει κι αυτός χρήματα απο τις ταινίες.
Ο κατηγορούμενος Αλέκος Σακελάριος είπε: "Με την Αλίκη συνεργαστήκαμε χρόνια. Κι εκείνη ωφελήθηκε και εγώ. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον άντρα της. Αυτός μου χρωστάει πολλά γιατί εγώ τον ανέδειξα, ο κ.Φίνος δεν τον ήθελε. Η Βουγιουκλάκη είχε δηλώσει δημόσια την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί και απλώς σατίριστηκε το γεγονός της προβολής. Οι ίδιοι δημοσιοποιούσαν τα περιουσιακά τους στον τύπο όπως και το οτι είχε κάνει δώρο στο σύζυγό της αυτοκίνητο. Οσο για το "χοντρός", εκείνος είχε δηλώσει ότι η κουζίνα της γυναίκας του είναι περίφημη με αποτέλεσμα να χοντραίνει συνεχώς.Εάν καταδικασθούμε γι’αυτό, τότε δεν πρέπει να μείνει χοντρός στην Αθήνα που να μην υποβάλει μήνυση. Παράβας υπάρχει κ. πρόεδρε στην παράσταση, παράβαση δεν υπάρχει".
Το ζεύγος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη φυλάκιση των κατηγορουμένων αρκεί να κατεβάσουν την παράσταση, αλλά ο Σακελλάριος και ο Τζαβέλας δεν δέχτηκαν. Τελικά το δικαστήριο ζήτησε την αφαίρεση των επίμαχων σημείων κι επέβαλε ποινή φυλάκισης 50 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 16.000 δραχμών στον καθένα, τα οποία το ζεύγος δώρισε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Πηγη: mixanitouxronou.gr
 
Παρεπιπτόντως το φόρεμα της Αλίκης στο νυχτερινο κέντρο ήταν αυτό που φορούσε στην "αρχόντισσα και τον αλήτη"...
Ε, καλα. Κι ο Δημητρης το ιδιο ντυσιμο ειχε σε κεντρο και ταινια. :D
 
Ε, καλα. Κι ο Δημητρης το ιδιο ντυσιμο ειχε σε κεντρο και ταινια. :D
Εδώ εννοεις ε;; :thumbdown: ....δεν αποκλειεται να ειναι το πορτοκαλι πουκάμισο στην ασπρόμαυρη φωτο. Πάντως φοραει αλλη ζώνη :lol:
papamixail.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα