Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Κούκλος ο Λάμπρος και στον αγώνα, άμα έχεις στιλ το χεις και στο μέτωπο τέλος.
 
Έχω να ρίξω δηλητήρι:
Κατ'αρχάς διάβασα η Αλίκη στη χώρα των θυμάτων.
Δεύτερον, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν βάζεις νεογέννητο στο μπροστά κάθισμα. Και μιλάμε για αυτοκίνητα μπακατέλες, που σε περίπτωση, Θεός φυλάξει, σύγκρουσης, ΟΛΗ η δυναμική ενέργεια πήγαινε στους επιβάτες. Αγκαλιά και στο πίσω κάθισμα. Δεν ξέρω τι καρεκλάκια κι αν, υπήρχαν τότε.
Τρίτον: Μαρή! Όλον τον καιρό κάνεις τα πάντα για τη δημοσιότητα και τώρα μας το παίζεις ινκόγνιτο; Με τη γυαλούμπα; Που είσαι σαν τον εξωγήινο
Δεν μπορώ να καταλάβω στη δεξιά φωτό που είναι ο μπέμπης. Με τις γραμμές στο τσίτι της και την τόσο μα τόσο καλή ανάλυση, μοιάζει να κουβαλάει μια αλεπού.
Ο Μήτσος από πίσω, τι παντελόνι και κυρίως, τί παπούτσι είναι αυτό μανούλα μου; Πε το χωράφι ήρθες;
Τελικά η Βουγιούκλω είχε αίσχος πόδια. Καλά έκανε και τα έκρυβε. Είναι πιο χοντρά κι από τα δικά μου που είναι σα μοσχαρίσια, που και τρώω και δεν ψεύδομαι.
 
Είναι το βάρος της εγκυμοσύνης καλέ. Δεν το είχε χάσει ακόμη.

Και, συνεχίζοντας το θέμα με Ταίηλορ και Τέιλορ, εγώ επίσης εξακολουθώ να γράφω "Θεός φυλάξοι" διότι είναι ευκτική. Στη μαλλιαρή είναι "Ο θεός να φυλά(ξ)ει". "Θεός φυλάξει" όπως και "Δόξα το Θεό" δεν ακολουθεί καμία γραμματική, ούτε του Τριανταφυλλίδη ούτε του Τζαρτζάνου.
 
Λόγω της ιδιαιτερότητας της στιγμής- και το τονίζω αυτό- θα πάρω το μέρος της Αλίκης.
Σίγουρα είχε πάρει κιλά όπως παίρνουμε όλες οι γυναίκες που σίγουρα δε χάνονται μέσα σε τρεις μέρες στο μαιευτήριο.
Το φουστάνι ολοφάνερα δεν την κολακεύει- εμένα δε μου αρέσουν γενικα τα φορέματα με αυτή τη γραμμή- ΑΛΛΑ ίσως ήταν το μόνο που τη βόλευε διότι μετά από καισαρική πρέπει να βρεις κ ρούχο να νιώθεις τέρμα άνετα γιατί πονάς ακόμα.
Το γυαλί μπορεί κ να μπήκε διότι ίσως να μην είχε κοιμηθεί για να φροντίσει το μωρό της είτε γιατί πονούσε είτε για χίλιους λόγους.
Αυτό που θέλετε να βγαίνουμε από το μαιευτήριο Σόνια Ζωιδου πότε δεν το κατάλαβα.
Για το αυτοκίνητο ξέρουμε πως ουδείς ακολουθούσε τον κοκ δεν ξέρω καν αν τον γνώριζαν. Το έχουμε επισημάνει και σε σκηνές από ταινίες. Γενικότερα πράγματα που τώρα είναι αυτονόητα τότε δεν ήταν.


Δεν ξέρω βέβαια αν έχει να μας πει κάτι σχετικό κι ο Τζαρτζανος
 
Τελευταία επεξεργασία:
Και, συνεχίζοντας το θέμα με Ταίηλορ και Τέιλορ, εγώ επίσης εξακολουθώ να γράφω "Θεός φυλάξοι" διότι είναι ευκτική. Στη μαλλιαρή είναι "Ο θεός να φυλά(ξ)ει". "Θεός φυλάξει" όπως και "Δόξα το Θεό" δεν ακολουθεί καμία γραμματική, ούτε του Τριανταφυλλίδη ούτε του Τζαρτζάνου.
Κι εγω γραφω "πληροι τις πρϋποθεσεις" και οχι "πληρει" οπως το βλεπω συχνα, "αιγοκερως" και οχι "αιγοκερος".
Επισης επειδη παλι ειναι ευκτικη "ο μη γενοιτο" και οχι "ο μη γενητο" που συνηθιζεται.
 
Παιδιά εγώ ένα παλιοτει τελείωσα δεν τα ξέρω αυτά. Άμα θέλετε να συνεισφέρω κάτι στη συζήτηση για τον Νίκο τον Καζη πολύ ευχαρίστως
Πάλι μπήκε αυτός στην κουβέντα μας; όπως θα σου έλεγε και η Ντένη Μαρκορά (από τους "Δυο Ξένους") "Έχει καταντήσει μάστιγα, χρυσή μου!"
 
Πάλι μπήκε αυτός στην κουβέντα μας; όπως θα σου έλεγε και η Ντένη Μαρκορά (από τους "Δυο Ξένους") "Έχει καταντήσει μάστιγα, χρυσή μου!"
Όπως έλεγε κι ο αρχαίος ημών Δεινοστρατος " η επαναληψις είναι η grandma της μαθήσεως "
 
Να σημειώσω, γιατί δεν θέλω να υπάρξει καμμιά παρεξήγηση, ότι δεν είχα καμμιά μα καμμιά πρόθεση να ειρωνευτώ το βάρος που φυσιολογικά πήρε η Βουγιουκλάκη στην εγκυμοσύνη της, αλίμονο, και το οποίο ομολογώ εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα.
Δεν ήμουν ποτέ έγκυος, δεν θα μείνω ποτέ, αλλά μπορώ μόνο να ψιλλιαστώ το πόσο δύσκολη και σπαστική μπορεί να είναι μια εγκυμοσύνη: και βάρος θα πάρει και οι ορμόνες θα κάνουν πάρτι και τα νεύρα της στο ταβάνι και να ακολουθεί και μια γέννα που σε στέλνει αδιάβαστη και μια πανδύσκολη περίοδος και όλα τα σχετικά. Τα ξέρω και τα σέβομαι απόλυτα.
Ό,τι έγραψα για τη Βουγιουκλάκη είχε αποκλειστικά και μόνο στόχο να κάνω χαβαλέ για το πως εμφανίζεται εδώ. Εξ άλλου κι αλλού έχω σχολιάσει δυσμενώς τα πόδια της και επανήλθα κι εδώ, ασχέτως της εγκυμοσύνης της.
Όσο για τα γυαλιά και την όποια αϋπνία που καλύπτουν, σε συνδυασμό με το μαντήλι που μάλλον καλύπτει την τζίβα από την ξάπλα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκμοντελίστηκε και κάλεσε δημοσιογράφο στο κρεβάτι της γέννας για να κάνει σόου και τώρα που μπορεί να σουλουπωθεί, κυκλοφορεί έτσι. Σόρι αλλά όσο και να ταλαιπωρήθηκε τώρα που θα βγει έξω, μπορεί λίγο να σουλουπωθεί. Και στο κάτω-κάτω αν θέλει να το παίζει σταρ, πρέπει και να φαίνεται σταρ. Εννοώ, μην το παίζει από τη μια λαμπερό αστέρι κι από την άλλη "αχσαςπαρακαλώείναιιδιωτικήστιγμή". Ας κρατάει τη ζωή της κρυφή όντας σταρ. Πολλές (και πολλοί) το κάνουν με επιτυχία.
 
@gordon17sp
Καλε τη γνώμη μου είπα, αλίμονο, δεν είναι κ ευαγγέλιο:). Εγώ γράφω ως εγώ που δεν είμαι σταρ με βαση το δικό μου μυαλό κ τις δικές μου εμπειρίες. Τώρα φαντάζομαι αν είσαι σταρ θα είναι περίπλοκη κατάσταση ο χειρισμός της δημόσιας εικόνας σε τέτοιες περιπτώσεις.. Πόσο υπερλαμπρη να δείξεις μετά από τέτοια ταλαιπωρία; βεβαια υπάρχουν και γυναικες που είναι μια χαρά μετά τη γέννα. Τώρα για ποιο λόγο επέλεγαν να κοινοποιήσουν αυτές τις στιγμές δεν έχω γνώμη. Αλλά καλώς το έκαναν να έχουμε κάτι κι εμείς να σχολιάζουμε:_)
 
O Μακρής στις περισσότερες ταινίες του που έχω δει, είναι Ο στρίτζος. Αδυνατώ να τον φανταστώ τρυφερό παππού πόσο μάλλον πατέρα.
 
Στη Στουρνάρα 288 θα έλεγα είναι τρυφερός. Και σε μία ταινία, δεν θυμάμαι τίτλο, που η Σμαρούλα Γιούλη (?) κάνει το υπέρτατο έγκλημα (εξώγαμο) αυτός αν και άσχετος την δέχεται σπίτι του και τη βοηθάει, σε αντίθεση με τη Γεωργία Βασιλειάδου που στάζει φαρμάκι - ο αντιπαθέστερος χαρακτήρας που ξέρω να έπαιξε η Β.
 
Λάθος θυμάμαι? Εχω χρόνια να τη δω, αλλά είχα την εντύπωση ότι την εγγονή του που παραστράτησε δεν την κατακεραύνωσε "μωρή μας ντρόπιασες το όνομα" και μάλιστα έκανε και το δύσκολο και δεν ήθελε να τη δώσει στον ένοχο (διότι οι αθώες υπάρξεις δεν φταίγανε ποτέ, παρασύρονταν καθότι βούρλα και άσχετες, τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά)
 
Πίσω
Μπλουζα