Να σημειώσω, γιατί δεν θέλω να υπάρξει καμμιά παρεξήγηση, ότι δεν είχα καμμιά μα καμμιά πρόθεση να ειρωνευτώ το βάρος που φυσιολογικά πήρε η Βουγιουκλάκη στην εγκυμοσύνη της, αλίμονο, και το οποίο ομολογώ εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα.
Δεν ήμουν ποτέ έγκυος, δεν θα μείνω ποτέ, αλλά μπορώ μόνο να ψιλλιαστώ το πόσο δύσκολη και σπαστική μπορεί να είναι μια εγκυμοσύνη: και βάρος θα πάρει και οι ορμόνες θα κάνουν πάρτι και τα νεύρα της στο ταβάνι και να ακολουθεί και μια γέννα που σε στέλνει αδιάβαστη και μια πανδύσκολη περίοδος και όλα τα σχετικά. Τα ξέρω και τα σέβομαι απόλυτα.
Ό,τι έγραψα για τη Βουγιουκλάκη είχε αποκλειστικά και μόνο στόχο να κάνω χαβαλέ για το πως εμφανίζεται εδώ. Εξ άλλου κι αλλού έχω σχολιάσει δυσμενώς τα πόδια της και επανήλθα κι εδώ, ασχέτως της εγκυμοσύνης της.
Όσο για τα γυαλιά και την όποια αϋπνία που καλύπτουν, σε συνδυασμό με το μαντήλι που μάλλον καλύπτει την τζίβα από την ξάπλα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκμοντελίστηκε και κάλεσε δημοσιογράφο στο κρεβάτι της γέννας για να κάνει σόου και τώρα που μπορεί να σουλουπωθεί, κυκλοφορεί έτσι. Σόρι αλλά όσο και να ταλαιπωρήθηκε τώρα που θα βγει έξω, μπορεί λίγο να σουλουπωθεί. Και στο κάτω-κάτω αν θέλει να το παίζει σταρ, πρέπει και να φαίνεται σταρ. Εννοώ, μην το παίζει από τη μια λαμπερό αστέρι κι από την άλλη "αχσαςπαρακαλώείναιιδιωτικήστιγμή". Ας κρατάει τη ζωή της κρυφή όντας σταρ. Πολλές (και πολλοί) το κάνουν με επιτυχία.