Για όνομα του Θεού
@karapiperim Δεν το έγραψα για να θίξω ούτε εσένα ούτε τα όσα έχεις προσφέρει και που σέβομαι και αναγνωρίζω καθώς είμαι και εγώ εδώ απο το 2007 και μια εποχή και moderator στο GRM.
Γνωρίζω πολύ καλά τους κανονισμούς και το φόρουμ και εγώ σαν εσένα έχω προσφέρει εδώ και σίγουρα το πήρες λάθος το σχόλιο μου καθώς δεν ήθελα να θίξω κανέναν εδώ μέσα.
Το σχόλιο μου ήταν από αγανάκτηση με αυτά που ζούμε στην εποχή μας και την τορινη κατάσταση στην χώρα μας.
Όπως και να έχει σου ζητώ Συγγνώμη, απλά κάλυτερα θα ήταν να μου έστελνες ένα pm και θα το εσβηνα ή θα ζητούσα απο τον admin να το σβήσει.
Αντίθετα με το σχόλιο σου εγώ δεν νιώθω προσβεβλιμενος αλλά στεναχωρμενος γιατί εγώ σε έκανα να μην θες να ξανά συμμετάσχεις εδώ
με το δικό μου σχόλιο
ενώ δεν επιδιώκω έχθρες πάρα μόνο πολιτισμένη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για αυτά που αγαπάμε.
Αυτό που ήθελα να πω με το σχόλιο μου ήταν ότι τώρα που έχουμε δημοκρατία δεν δουλεύει τίποτα σωστά ενώ τότε πάρα την κυβέρνηση όλα δούλευα σωστά... (αν όντως δούλευαν τελικά)
Σε τέτοιο στιλ το έκανα το ποστ!
Όπως είπες και εσύ την πλάκα μας κανουμε (έτσι έγραψα και το προηγούμενο ποστ μου μιας και έχουν προηγηθεί και κάποια άλλα ποστ που σε χιουμοριστοκο ύφος) και καλό είναι να μην τα παίρνουμε όλα και τόσο σοβαρά.
Δεν έχει καμία σημασία όμως, λάθος μου που το έγραψα. Παρεξήγηση έχει γίνει και σου ζητώ συγνώμη για το ποστ όπως και να χει.
Με όλο τον σεβασμό σε εσένα αλλα και σε όλα τα μέλη του φορουμ.
Συνέχισε να μας ξαφνιάζεις με τις νέες σου ανακαλύψεις για τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές από εκείνη την εποχή!