Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Η ΑΒ στην πιο πάνω φωτό γιατί είναι χτενισμένη σαν την Σίρλεϋ Τεμπλ στα μικράτα της? Και το μενταγιόν της θα ταίριαζε καλύτερα στην ΤζΚ που έχει ντυθεί ελληνικός λαϊκός πολιτισμός και παράδοση.

Πάλι η Ατζολετάκη? Δίκιο έχει ο atanasio που το σχολίασε πιο ψηλά στη σελίδα.
 
Δεν βλεπω καμια Ασικη. Την Υβοννη Μαλτεζου βλεπω λιγο πιο πισω.
 
Η πεταλούδα ήταν ευγενέστερη από το δημοσιογράφο που άνοιξε το καμαρίνι της Αλιφέρη χωρίς να χτυπήσει. (Πάει 2 ποστ πιο πάνω)
 
Μία εξαιρετική συνέντευξη του Φιλοποίμενος Φίνου με τον Δημήτρη Λιμπερόπουλο (προβολή 3/10/1975) και στο τέλος εμφανίζεται και ο Θανάσης Βέγγος και μιλάει μεταξύ άλλων και για την επικείμενη νέα ταινία του (Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας, 1976).

 
ψ.jpg
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ1960
Αντιγράφω απο το λήμμα Ποτε την Κυριακή της Βικιπαίδεια: ''...εκείνο που πέρασε στην ιστορία του 13ου Φεστιβάλ των Καννών ήταν το γλέντι που ακολούθησε. Πολλά θρυλούνται για εκείνη τη βραδιά και άλλα τόσα μετέφεραν οι δημοσιογράφοι της εποχής: τον Ντασέν να χορεύει χασάπικο πάνω σε τραπέζι, τον Γιώργο Φούντα να μαθαίνει ζεϊμπέκικο στη Χάγια Χαραρίτ, τη Μπέτσι Μπλερ να ακολουθεί στο τσα τσα τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Ζορζ Σιμενόν να βγάζει την πίπα και να φωνάζει "κούκλα να ζήσεις" στη Μελίνα Μερκούρη''

Περισσότερα για εκείνη την πολιτιστική βραδιά μπορείτε να διαβάσετε κι εδώ.
 
Πίσω
Μπλουζα