Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Να δω πότε θα τα ξεκινήσω τα 7 ρολόγια, έχω 5-6 βιβλία μπροστά μου να τελειώσω συν αυτά της δουλειάς. Με το γαλάζιο τραίνο κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, όχι γιατί ήξερα το δολοφόνο αλλά γιατί το ψιλοβαριόμουν.Και γω το λάτρεψε τα 7 ρολόγια, πολύ καλό. Με το μπλε τρένο δυσκολεύονται να το τελειώσω ίσως γιατί ήξερα τον δολοφόνο το δα στην τιβι.
Οπότε δεν είμαι ή μόνη δεν είναι σαν τα άλλα της.Να δω πότε θα τα ξεκινήσω τα 7 ρολόγια, έχω 5-6 βιβλία μπροστά μου να τελειώσω συν αυτά της δουλειάς. Με το γαλάζιο τραίνο κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, όχι γιατί ήξερα το δολοφόνο αλλά γιατί το ψιλοβαριόμουν.
Αφού ούτε η ίδια δεν το συμπαθούσε, φαντάσου οι αναγνώστες...Οπότε δεν είμαι ή μόνη δεν είναι σαν τα άλλα της.
Σκοπεύω να δω το then were none μονο και μόνο επειδή παίζει ο κούκλος Aidan Turner. Τον είδα στο Poldark επίσης στο ertflix και έπαθα πλάκα. Κορίτσια σπεύσατε.Στο ερτφλιξ έχει διαθέσιμες δύο μινι σειρές σε σενάριο Αγκάθα. Το ...και μετά δεν έμεινε κανένας ( δέκα μικροί νέγροι) σε δύο επεισόδια και το πολύ γνωστό μάρτυς κατηγορίας σε τρία επεισόδια.
Δεν ξέρω αν είναι καλά δεν τα είδα ακόμη, αλλά θα τα δω. Όσοι πιστοί προσέλθετε γιατί δεν ξέρω κ μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμα
Παιδιά εγώ που δεν είμαι συντηρητική , ούτε σνομπ σαν την Αγκαθα και φυσικά δεν κινούμαι στον δικό της κύκλο την θεωρώ πολύ ακριβοδικαια σε πολλά σημεία. Κοίταζε την καρδιά και τις προθέσεις του κάθε χαρακτήρα, πράγμα που κάνω και γω.
Τον οποίο "κάθε χαρακτήρα" τον έπλαθε αυτή όπως τον ήθελε και την εξυπηρετούσε. Η Κρίστι δεν περιέγραφε πράξεις και σκέψεις υπαρκτών προσώπων αλλά δημιουργημάτων της φαντασίας της. Δεν φταίνε λοιπόν αυτοί, η φαντασία της τα φταίει που τους έκανε όπως ήθελε αυτή.την θεωρώ πολύ ακριβοδικαια σε πολλά σημεία. Κοίταζε την καρδιά και τις προθέσεις του κάθε χαρακτήρα, πράγμα που κάνω και γω.
Μπαχαρ τα ειπες σωστά με πολύ επιστημονικό τρόπο τελείως! Μπράβο έτσι είναι όπως τα λες στην λεπτομέρεια.Τον οποίο "κάθε χαρακτήρα" τον έπλαθε αυτή όπως τον ήθελε και την εξυπηρετούσε. Η Κρίστι δεν περιέγραφε πράξεις και σκέψεις υπαρκτών προσώπων αλλά δημιουργημάτων της φαντασίας της. Δεν φταίνε λοιπόν αυτοί, η φαντασία της τα φταίει που τους έκανε όπως ήθελε αυτή.![]()
E τότε ο τύπος αυτός μιμηθηκε το βιβλίο κατά γράμμα , απίστευτο, αληθινό όμως! και τελικά δεν τον βρήκαν ποτέ, πιασανε λάθος άτομο και μετά το αποζημιωσαν αφού τον έβαλαν φυλακή. Το λέω αυτό γιατί και στην φυλακή που ήταν ο άνθρωπος και στην απομόνωση που τον έβαλαν τα γράμματα συνεχιζόταν να έρχονται κανονικα και μάλιστα έλεγαν πως πιασατε λάθος άνθρωπο.Η Φαρμακερή Πένα ή The Moving finger όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος (σ.σ. Δηλητήριο σε μικρές δόσεις, εκδ. Λυχνάρι) εκδόθηκε πρώτη φορά στις Ην. Πολιτείες το 1942 και την επόμενη χρονιά στο Ην. Βασίλειο. Τριάντα χρόνια μετά λοιπόν ο κόσμος ακόμη αντλούσε έμπνευση από τη θεία Άγκαθα για να εξωτερικεύσει τα πάθη του....