Στο σαϊτ της ΕΡΤ υπαρχουν ολα τα επεισοδια που εχει μεταδωσει το καναλι:Έχει τα Χριστούγεννα του Πουαρο τώρα ή ερτ , τέλειο δείτε το!
Ωραίο επεισόδιο το χθεσινο με άρωμα Χριστούγεννων και μάλιστα δύσκολα να βρεις τον δολοφόνο. Πολύ δύσκολο να το φανταστείς. Μπαμπι τον είχες βρει; Και ανταλλαξανε δώρα ο επιθεωρητής Τζαπ με τον Πουαρο!
Oχι, δεν τον ειχα βρει οταν διαβασα το βιβλιο.Ωραίο επεισόδιο το χθεσινο με άρωμα Χριστούγεννων και μάλιστα δύσκολα να βρεις τον δολοφόνο. Πολύ δύσκολο να το φανταστείς. Μπαμπι τον είχες βρει; Και ανταλλαξανε δώρα ο επιθεωρητής Τζαπ με τον Πουαρο!
Χτες επεστρεψα ον τάιμ (απαγορευση κυκλοφοριας γαρ) και πετυχαινω στον ΣΚΑΙ το Εγκλημα στο Orient Express του 2017.
Μια ταινια που ηθελα να δω αφενος διοτι προσπαθω να βλεπω ολες τις εκδοχες εργων τις Christy αλλα και επειδη οσο αφορα το συγκεκριμενο εργο, το 80% των κατοικων του πλανητη Γη εχουν δει καποια απο τις κινηματογραφικες ή τηλεοπτικες μεταφορες και το 70% εχει διαβασει το βιβλιο, υπεθετα οτι θα ειχε καποιο twist.
δεν ειχε τελικα
Η ταινια ηταν ΚΑΚΗ. Κακιστη. Με ξεπερναει πως καποιος παραγωγος εσκασε λεφτα να γινει.
Σκηνοθετει και πρωταγωνιστει ο Branagh και η ταινια ειναι μια ελεγεια στον εαυτο του! Δεν βρηκα τιποτα που να φερνει στον Πουαρο.
Πολυ καλο το καστ που δυστυχως χαραμιζεται βαναυσα (οπως και οι 2 ωρες που σπαταλησα).
Δεν βρηκα τιποτα της προκοπης.
Το μονο που σου μενει στην ταινια ειναι το παραξενο μουστακι.
Η καλυτερη εκδοχη ειναι η τηλεοπτικη του 2010
Tο βρηκες ναιιι μπράβο αλλά πρόσεξε εραστής που τον έκρυβε επί 10 χρόνια στην σοφίτα του σπιτιού. Αλλαζανε σπίτια και αυτή ( σατανική γυναίκα κάποια στιγμή ειχε τρεις εραστές συγχρόνως και κει την έπαθε αλλιώς ποτέ δεν έμπαινε φυλακη) έβρισκε σπίτια με σοφίτα για να τον κρύβει.Αν δεν παίζει τίποτα περίεργο με τις κλειδαριές/κλειδιά κλπ (που για να ζητάς λύση δεν θα παίζει κάτι τέτοιο) τότε ένα κλασσικό σενάριο θα ήταν αυτό του συνεργού/εραστή που μετά τον φόνο την κλείδωσε στην ντουλάπα. Ουφ έχω διαβάσει πολλά από δαύτα μου φαίνεται
Καλή είναι ή διασκευή των εκδόσεων ψυχογιος , τις προτείνω!Καλημέρα σε όλους! Εχει κάποιος άποψη για τις μεταφράσεις των έργων της Agatha Christie από τις εκδόσεις "Ψυχογιος" και την ποιότητα τους σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις "Λυχνάρι";
To ρώτησα συγκριτικά, διότι έχω την επιλογή να προμηθευτώ αμφότερες και θα ήθελα να πάω στην καλύτερη μετάφραση εκ των δύο! Ευχαριστώ πάντωςΚαλή είναι ή διασκευή των εκδόσεων ψυχογιος , τις προτείνω!
Ε τότε προτίμησε λυχνάρι είναι πιο ρετρό ή αίσθηση , δεν περιγράφεταιTo ρώτησα συγκριτικά, διότι έχω την επιλογή να προμηθευτώ αμφότερες και θα ήθελα να πάω στην καλύτερη μετάφραση εκ των δύο! Ευχαριστώ πάντως
Καλα, γενικα στο....Τιουμπι ο,τι και να εγραφες, παντα θα βρισκοταν ενα ματσο εξυπνακηδες να σου πουν το κοντο τους και το μακρυ τους. Εγω πλεον σπανιως γραφω σχολια εκει γιατι εχω βερεθει να λαμβανω απαντησεις απο καποιους που προσπαθουν αιωνιως να βγουν απο πανω και που συνηθως ειναι προσβλητικες η και υβριστικες. Και ολα αυτα ανευ λογου και αιτιας.Παιδιά ποια σεζόν Πουαρο σας αρέσει; Εμενα σαφέστατα ή πρώτη χωρίς δισταγμό που διαρκεί και λιγότερο , γύρω στα 50 λεπτά και από τα βάθη της ψυχής μου είμαι τόσο χαρούμενη που την βλέπω τωρα . Στο τιουμπι μου γραψανε πως έχω άδικο και πώς οι μεταγενέστερες είναι καλύτερες λογου , για πείτε γνωμες.