Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 34.744
Δεν ειναι και ο,τι καλυτερο απο ταινιες βασισμενες σε βιβλια της Κριστι.Δεν μου άρεσε η ταινία με την λιζ τευλορ δεν ξέρω γιατί δηλ.στα μισά την βαρέθηκα.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν ειναι και ο,τι καλυτερο απο ταινιες βασισμενες σε βιβλια της Κριστι.Δεν μου άρεσε η ταινία με την λιζ τευλορ δεν ξέρω γιατί δηλ.στα μισά την βαρέθηκα.
Δεν έλεγε πολλά και με τέτοιο καστ δυστυχώς.Δεν ειναι και ο,τι καλυτερο απο ταινιες βασισμενες σε βιβλια της Κριστι.
Κακη σκηνοθεσια και μια ταινια με εντονο το χιουμορ του '80, κατι εντελως εξω απο τα νερα και την ατμοσφαιρα των εργων της Κριστι.Δεν έλεγε πολλά και με τέτοιο καστ δυστυχώς.
Όπως τα λες για μια ταινία του 80' το χιούμορ αυτό θα ήταν καλό για μεταφορά όμως έργου Αγκαθας δεν κολλάει με τίποταΚακη σκηνοθεσια και μια ταινια με εντονο το χιουμορ του '80, κατι εντελως εξω απο τα νερα και την ατμοσφαιρα των εργων της Κριστι.

Και πολύ καλά κάνουν για τον συγκεκριμένο τίτλο, διότι η λέξη που χρησιμοποιούσε στα Αγγλικά είναι από τους προσβλητικότερους χαρακτηρισμούς που υπάρχουν στη σύγχρονη αγγλική γλώσσα (δεν ήταν "νέγροι"). Δεν προσφέρει άλλωστε τίποτε στο βιβλίο. Είναι απλώς οι πρώτοι στίχοι από το τραγουδάκι που χρησιμοποιεί - το οποίο είναι πολύ παλιότερο. Δεν χάνει τίποτε με τον αλλαγμένο, απλώς δεν απωθεί τόσο τους σύγχρονους αναγνώστες.
Θέλω απλά το πρότυπο και το πρωτότυπο αφου έτσι το έγραψε η συγγραφέας εμείς γιατί να το ανατρέψουμε εμείς. Και πως θα φανεί το αποτύπωμα μιας εποχήςΕ ναι αλλά μέχρι ένα σημείο όλο αυτό γιατί έχει αρχίσει και επεκτείνεται πολύ και κόβουν αβερτα όχι μόνο λέξεις αλλα ολόκληρα κομμάτια απο κλασικά και ιστορικά βιβλία. Αυτό δεν αφορά μόνο τα βιβλία μιας και έχουν αρχίσει να κόβουν ολόκληρες σκηνές απο κλασικές ταινίες και απο ταινίες της δεκαετίας 80s & 90s. Ο Σούπερμαν που παντρεύεται τον Μπάτμαν και οι ντραμακουινς που παίζουν στα νηπιαγωγεία με τα παιδάκια ή ο εγκυμονουσος Κεν που είναι σετάκι με την Αμφι Μπάρμπι αυτά φυσικά δεν τους πειράζουν!
![]()
Παράνοια: Ξαναγράφουν τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι απαλείφοντας τις λέξεις που… ενοχλούν!
Λογοκρισία και αλλοίωση Ιστορίας και Πολιτισμού για χάρη μίας... δικτατορικής «πολιτικής ορθότητας»www.pronews.gr

Φθινόπωρο με Αγκάθα κριστι
Καλό μπαμπι; τώρα το άρχισαΠρεπει να ειναι το Taken at the flood.
Καλό μπαμπι; τώρα το άρχισα