Αγορά joystick για χρήση στο MAME....

γιατι όχι...βαλε φωτο.
 
Πόσταρα και σ ένα άλλο thread κάποιες φώτο..

θα ποστάρω κι εδώ, σε περίπτωση που δεν χρειάζεται μπορώ να κάνω edit και να συνεχιστεί η κουβέντα στο άλλο thread.

anyways :

DSC05045.jpg


DSC04890.jpg


red-2.jpg


walnut4.jpg


τα parts που χρησιμοποιώ είναι arcade grade γιαπωνέζικα, δλδ τα καλύτερα που υπάρχουν. Ο μοχλός επίσης προσαρμόζεται στα γούστα του καθενός δεξιά ή αριστερά..
 
Αυτό που βλέπω στην τελευταία φωτογραφία έχει 8+3=11 κουμπιά και το μοχλό στα δεξιά; Αν ναι ναι θέλω δύο τέτοια. Μπορώ να στα παραγγείλω και να μου πεις πόσο θα κοστίσουν;
 
παιδια μια οικονομικη λυση που βρηκα ειναι αυτο ...αξιζει?

θα θελα πολυ ενα joystick για mame αλλα να μην μου πιανει και χωρο ...οπως παλια στην amiga..

το sιτε του Ιορδανη πoιο ειναι?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
npil είπε:
παιδια μια οικονομικη λυση που βρηκα ειναι αυτο ...αξιζει? θα θελα πολυ ενα joystick για mame αλλα να μην μου πιανει και χωρο ...οπως παλια στην amiga..

το sιτε του Ιορδανυ πιο ειναι?
To CMS είναι καλό για τα λεφτά του. Είσαι όμως υποχρεωμένος να αγοράσεις και τον αντάπτορα Gameport=>USB. Αυτή η πρακτική της CMS να επιμένει με την Gameport και να πουλάει παράλληλα τον αντάπτορα, ειναι ενοχλητική. Μην περιμένεις θαύματα βέβαια και δε συγκρίνεται με το παλιό Pac-Man της Amiga. Προτείνω να του φέρεσαι... τρυφερά. Το σάιτ του Ιορδάνη δε λειτουργεί πια, εκτός αν άλλαξε κάτι πρόσφατα και υπάρχει νέο λινκ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μαλιστα ..δηλαδη για δεξιο μοχλο και 4-6 κουμπια μονο το cms ,,,,,?

τελευταια και μοναδικη λυση
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
npil είπε:
πολυ καλο...και τα κουμπια φαινονται καλα .....σαν του Ιορδανη
Tα κουμπια και ο μοχλος αλλαζουν σε δευτερολεπτα με original sanwa ή seimitsu,οποτε πετυχαινεις το απολυτο.

Επισης σα κατασκευη ειναι πιο ανετη απο το joystick του arc,γιατι εχουν χωρο και ανετη θεση τα χερια επανω του,σε σχεση με του arc που ειναι στενομακρο.

Ειναι μια λεπτομερια που αγνοουν οι περισσοτεροι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε npil αν μπορεις να βρεις τον ιορδανη και να παρεις ενα arcadejoy θα ειναι οτι καλητερο.Ο ανθρωπος ειναι απολυτα συνεργασιμος κανει φανταστικη δουλεια και γενικα τα φτιαχνει οπως τα θες Και φυσικα χρησιμοποιη αυθεντικα sanwa μοχλους κτλ.Μεχρι και την σκληροτητα του μοχλου και ποσο σκληρα θα ειναι τα κουμπια στο πατημα τους μπορει να φτιαξει.Καλο αυτο που αναφερει ο chahn παραπανω αλλα δεν νομιζω αυτες οι κινεζικες πλαστικουρες να συγκρινονται με του ιορδανη που και ολη η κατασκευη του ειναι πιο στιβαρη.Ενταξει δεν εχει σχεδιο απο πανω κτλ δεν ειναι τοσο ομορφο αλλα δεν νομιζω να σε ενδιαφερει και πολυ αυτο.Προσωπικα εχω 2 arcadejoy με τον μοχλο αριστερα οπως τα ηθελα το ενα με 8 way μοχλο για ολα τα παιχνιδια και το ενα με 4 way μοχλο με την σκληροτητα που ηθελα αποκλειστηκα για το pacman.Mιλαμε για χιλιαδες ωρες pacman και τρελο ζορι και δεν καταλαβαινουν θεο.Εξαιρετικη λυση ειναι και σε πολυ καλη τιμη.Ο chahn εχει δικειο παραπανω γιαυτο που λεει οτι βολευει καλητερα επειδη ειναι πιο ανετα τα χερια αλλα αν δεν το εχεις ακριβως μπροστα σου αλλα λιγι πιο κατω βολευει μια χαρα εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Η επιλογη δικη σου ειναι εγω απλα της εντυπωσεις μου αναφερω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παρεπιπτωντος,το συγκεκριμενο stick ειναι ξυλινο και οχι πλαστικο.Επειδη το εχω δοκιμασει προσωπικα(την κανονικη version φυσικα οχι με το μοχλο δεξια αλλα ειναι το ιδιο),εχω να πω οτι η ποιοτητα κατασκευης του ειναι εξαιρετικη,με εξαιρεση λιγο ισως τα κουμπια οπου ομως αλλαζουν πανευκολα αργοτερα χωρις καν κολλησεις.Για το 97% των παιχνιδιων οπως ειναι θα τον καλυψει απολυτα.

Τωρα για τα pacmanοειδη ετοιμο σωστο stick δε βρισκεις,παρα μονο με παραγγελια,αλλα ελαχιστοι ειναι αυτοι που θελουν μοχλο μονο για pacman και ειτε σωστα τρεχουν σε ατομα οπως ο arc ειτε φτιαχνουν μονοι τους.Ο φιλος δε νομιζω να ανηκει σε αυτη τη κατηγορια,θελει ενα stick να τα παιζει ολα ευκολα γενικως με αισθηση arcade και αυτο θα τον καλυψει κατα τη γνωμη μου.
 
Chahn είπε:
Παρεπιπτωντος,το συγκεκριμενο stick ειναι ξυλινο και οχι πλαστικο.Επειδη το εχω δοκιμασει προσωπικα(την κανονικη version φυσικα οχι με το μοχλο δεξια αλλα ειναι το ιδιο),εχω να πω οτι η ποιοτητα κατασκευης του ειναι εξαιρετικη,με εξαιρεση λιγο ισως τα κουμπια οπου ομως αλλαζουν πανευκολα αργοτερα χωρις καν κολλησεις.Για το 97% των παιχνιδιων οπως ειναι θα τον καλυψει απολυτα.Τωρα για τα pacmanοειδη ετοιμο σωστο stick δε βρισκεις,παρα μονο με παραγγελια,αλλα ελαχιστοι ειναι αυτοι που θελουν μοχλο μονο για pacman και ειτε σωστα τρεχουν σε ατομα οπως ο arc ειτε φτιαχνουν μονοι τους.Ο φιλος δε νομιζω να ανηκει σε αυτη τη κατηγορια,θελει ενα stick να τα παιζει ολα ευκολα γενικως με αισθηση arcade και αυτο θα τον καλυψει κατα τη γνωμη μου.
παντως απο οτι ειδα η τιμη δεν διαφερει πολυ απο του Ιορδανη (ισως 10? φθηνοτερο το κινεζικο) ,αλλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις (οπως pacman κτλ.) αλλα θα θελα καποιο αξιοπιστο οσων αφορα κατασκευη ,να αντεχει στο χρονο.

Συνηθως παιζω dd, street fight. και πολυ tehkan world cup
 
Τώρα είδα τα σχετικά ποστ για τα joystick του Ιορδάνη και μου φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Δυστυχώς βλέπω ότι έχει να γίνει σύνδεση στο φόρουμ από το συγκεκριμένο μέλος το 2011. Πώς μπορώ να μάθω παραπάνω πληροφορίες ή και να παραγγείλω;
 
Να ξερετε ωσοι ενδιαφερεστε η ωσοι θα ενδιαφερθητε οτι εποικηνωνησα με τον ιορδανη και με ειπε οτι σταματησε να φτιαχνει το Arcadejoy γιαυτο και δεν υπαρχει το site κτλ.
 
Φιλε ΔΝΤ αν δεν εχεις τιποτα ιδιαιτερες απαιτησης(Oπως εγω πχ :D )μια χαρα ειναι και τα 3.Αναλογα με τα λεφτα που θελεις να διαθεσεις διαλεξε και παρε.Φυσικα δεν μπορουμε να ξερουμε τι μοχλους και κουμπια φορανε ωστε να σε πουμε ακριβως αλλα γενικα δεν θα εχεις προβλημα.
 
ΔΝΤ είπε:

πολυ καλα φιλε μου... αλλα αν τα παραγγειλεις απο hong kong οι τιμες του ειναι κατα 40-50% λιγοτερο ...πιστευω
 
Ευχαριστω όλους για την βοηθεία.Που μπορω να το βρω φθηνότερα γιατί ebay k amazon που κοιταξα, συγκεκριμένα για το πρώτο, ηταν πιο ακριβό.
 
metalcandyman είπε:
Να ξερετε ωσοι ενδιαφερεστε η ωσοι θα ενδιαφερθητε οτι εποικηνωνησα με τον ιορδανη και με ειπε οτι σταματησε να φτιαχνει το Arcadejoy γιαυτο και δεν υπαρχει το site κτλ.
Άσχημα τα μαντάτα. Εbay πλέον και απο χέρια ξένου μάστορα, δέν θα είναι το ίδιο !
 
Πίσω
Μπλουζα