Το τεύχος που μου άλλαξε τη ζωή και φούντωσε το πάθος μου για τα κόμικς:
Μέχρι εκείνη τη στιγμή έπαιρνα πάρα πολλά περιοδικά που όμως δε σκεφτόμουν να τα συλλέξω...
Ήμουν θυμάμαι στο χωριό για ολιγοήμερες διακοπές στις αρχές
Ιουνίου του
1986.
Οι γονείς μου είχαν παραμείνει στην
Πάτρα, λόγω του οτι εργαζόταν ο πατέρας μου και εγώ έμεινα για λίγο με τους θείους και τα ξαδέρφια.
Η μητέρα μου είχε ρητή εντολή να μου αγοράσει όλα τα κομικς της εβδομάδας για να με περιμένουν οταν γυρίσω, να τα χαρώ μαζεμένα. Έτσι κι έγινε...
Όταν γύρισα, με περίμενε μια σακούλα γεμάτη κόμικς και μέσα σε αυτά το τεύχος
473 του "
Αγοριού"...
Ήταν η εποχή που από αυτό το τεύχος και μετά το "
Αγόρι" έγινε "
Νέο και Αθλητικό Αγόρι", με περισσότερες σελίδες, πιο πλούσιο, καινούργιες ιστορίες και χαρτοκοπτικές!
Αυτό ήταν! Μόλις έπιασα το περιοδικό στα χέρια μου και άρχισα να το ξεφυλλίζω, κάτι έκανε κλικ μέσα μου και από τότε όχι μόνο άρχισα να μαζεύω κόμικς, αλλά ξεκίνησε και μια λατρεία για κάθε περιοδικό που βρισκόταν μέσα στα ενδιαφέροντά μου.
Ακόμα και σήμερα, λατρεύω να ξεφυλλίζω κόμικς,
PIXEL,
USER και πολλά άλλα περιοδικά, κάθε στιγμή της ημέρας: Μπροστά στην τηλεόραση, στο φαγητό, στον υπολογιστή!
Η ιδιαίτερη αγάπη για'αυτό το περιοδικό συνεχίστηκε μέχρι την αναστολή της έκδοσής του και μπορώ να πω οτι έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή "
Άγόρι".
Από μένα ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους εκδότες εκείνης της εποχής, για όλα αυτά τα υπέροχα περιοδικά που συντρόφευσαν με τον καλύτερο τρόπο τα παιδικά μας χρόνια και ειδικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στις "
Ελληνικές Περιοδικές Εκδόσεις ΕΠΕ" για αυτό το μαγικό τεύχος του "
Αγοριού" που μου άλλαξε τη ζωή...