Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

Ως γνωστον, το Retromaniax δεν αντιγραφει, αλλα μονο αντιγραφεται.

Δειτε τα σχολια που ακολουθουν το αρθρο. Ολα αναρτηθηκαν προ ολιγων ωρων.... Και για να ειμαι και ξεκαθαρη, προσωπικα δε με ενοχλει. Μαλλον τιμητικο το βρισκω.

Λορενα, σε ευχαριστω πολυ που με ενημερωσες. Αν δεν το εβλεπες εσυ, δε θα το μαθαινα...

http://www.freegossip.gr/index.php/site/article/26332/dhmhtrhs-kallibwkas-h-karezh-den-katafere-pote-na-kseperasei-thn-alikh-
 
χεχε..τα βουτηξαν τα σχολια
 
Συγγνώμη παιδιά, αλλά μήπως η συνέντευξη του Δημήτρη Καλλιβωκά στον παραπάνω σύνδεσμο είναι παραποιημένη; Είναι δυνατόν ο αξιόλογος αυτός ηθοποιός να δήλωσε ότι είναι 100 χρονών, να εξήγησε τάχα τους λόγους για τους οποίους είναι ντροπή να είναι κανείς ηθοποιός ή να είπε ότι η Βουγιουκλάκη είναι η μεγαλύτερη ελληνίδα σταρ μετά τη ... Σμαρούλα Γιούλη; Κάτι δεν πάει καλά.
 
Kαλα ρε παιδια δεν παιζονται οι ανθρωποι :banghead: ...μεχρι και σχολια αντιγραφουν!!Τι να πω!!
 
πάνω απ' όλα έγκυρη ενημέρωση
 
Λοιπόν, για να μην είμαι άδικος με κανέναν, ομολογώ ότι είδα το βιντεάκι με τη συνέντευξη του Δημήτρη Καλλιβωκά σε τηλεοπτική εκπομπή και όντως δήλωσε όλα τα παραπάνω. Είπε -χιουμοριστικά- ότι είναι 100 ετών, ότι την εποχή πριν από τον πόλεμο η ελληνική κοινωνία θεωρούσε ντροπή να είναι ένας άντρας ηθοποιός και είπε ότι η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας, μετά τη Σμαρούλα Γιούλη - εννοώντας προφανώς ότι η Σμαρούλα προηγήθηκε χρονικά της Αλίκης- και ότι η Καρέζη δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει σε εισπράξεις. Ο Καλλιβωκάς εξήρε την εργατικότητα της Αλίκης και τόνισε ότι απαιτούσε ειδική μεταχείριση στα γυρίσματα των ταινιών, σεβόμενη τους κανόνες του star system. Συγνώμη και πάλι που εξέφρασα κάποιες αμφιβολίες.

http://www.ishow.gr/news.asp?guid=4BBB4FC4-6799-4098-9570-0EA334E5C473
 
Αν έπρεπε να δοθεί ο χαρακτηρισμός ''η εθνική μας σταρ'' σε κάποια ηθοποιό, θεωρώ πως σωστά είχε δοθεί στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αυτά που συνόδευαν τις προβολές των ταινιών της όπως ουρές έξω απο τους κινηματογράφους, άνοιγνα θερινών κινηματογράφων μες στο χειμώνα για την ταινία "Το ξύλο βγήκε απ'τον παράδεισο'' ήταν πρωτόγνωρα γεγονότα. Τους ρόλους που αναλάμβανε να ερμηνεύσει τους ερμήνευε με επιτυχία και προσωπικά νομίζω πως οι καλύτερες ταινίες της είχαν γίνει κατά το διάστημα [1959-1964], χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιπες υστερούσαν. Παράλληλα αξιοποιούσε και τη φωνή της με τα τραγούδια που τραγουδούσε στις ταινίες της. Σε ότι αφορά τη θεατρική της παρουσία δεν έχω παρακολουθήσει καμιά θεατρική της παράσταση και δεν έχω προσωπική άποψη, ωστόσο θυμάμαι κάποιο σχόλιο του ηθοποιού Λόρενς Ολίβιε : "The best Evita I've ever seen''.
 
Όπως όλοι, όσοι τουλάχιστον εμπλέκεστε με την καλλιτεχνική πλευρά του retromaniax, ξέρετε ή θα έχετε καταλάβει αγαπώ, λατρεύω την Αλίκη. Λόγω ηλικίας δεν την πρόλαβα. Γεννημένος το '92, το μόνο που θυμάμαι είναι ο απόηχος ενός θανάτου, κάποιας που όλοι έδειχναν να αγαπούν. Περνούσαν τα χρόνια και εγώ μεγάλωνα με τις ταινίες της και τα τραγούδια της, χωρίς κάποιος από την οικογένεια να τρέφει τρομερή αγάπη για εκείνη (για να επηρεαστώ) μόνος μου πάντα ένοιωθα να την αγαπώ και σαν παιδάκι ήταν η πρώτη που ήθελα να παρακολουθήσω ταινία της, να μάθω να βάζω τις κασέτες στο κασετόφωνο για να ακούω τη φωνή της, να χαζεύω την εικόνα της. Μπαίνοντας στην εφηβεία και μαθαίνοντας το ίντερνετ διαπίστωσα έκπληκτος πως υπάρχει ένα τεράστιο ενδιαφέρον, μια τεράστια ατελείωτη αγάπη, ο απόλυτος θαυμασμός, για τη δική μου αγαπημένη. Κάποιοι ακόμα και σήμερα επιμένουν να την αμφισβητούν κι όμως ασχολούνται μαζί της, μπαίνουν στα βίντεο της και την κακολογούν κρίνουν το ταλέντο της. Δηλαδή για να καταλάβω, δεν υπήρχαν στην Ελλάδα άλλες, απλά όμορφες, απλά λαμπερές, απλά χαριτωμένες;;; Μια όμως ήταν και είναι η Βουγιουκλάκη. Στο κάτω-κάτω δεν με νοιάζει τι λέει κάποιος που απαξιώνει ένα καλλιτέχνη και μπαίνει στη διαδικασία να τον κρίνει μετά από μισό αιώνα απόλυτα επιτυχημένης καριέρας και 17 χρόνια θανάτου, για εμένα η Αλίκη ήταν ταλαντούχα, εκτυφλωτικά λαμπερή, όμορφη, πανέξυπνη, και η πρώτη που ήταν σταρ στην Ελλάδα πριν καν υπάρξει ο όρος. Δεν τα βρίσκω όλα τέλεια φυσικά , έχω μάτια και βλέπω κάποια ''λάθη'' ή κάποια πράγματα που εγώ κρίνω ως λάθη, θέλω να πιστεύω πως παρά την λατρεία μου είμαι αντικειμενικός. Ναι, είναι κάποιες ταινίες της που βλέπω μόνο και μόνο για να τη δω, ναι, το στήσιμο και το ασταμάτητο ποζάρισμα στο φακό φτάνει κάπου-κάπου να είναι κουραστικό, όμως η Αλίκη δεν μπαίνει σε μέτρα και δεν συγκρίνεται, απλά και μόνο γιατί ήταν μια κατηγορία από μόνη της. Οπότε ναι, η Αλίκη ήταν και είναι η Εθνική Σταρ, αν και ο όρος δεν λέει τίποτα, μπροστά σε 40 χρόνια πορείας και ασταμάτητης υπηρεσίας στο θέατρο, γιατί δεν ήταν κάποια κοσμική ή απλά σταρ, ήταν καλλιτέχνης...Ελπίζω να μη σας κούρασα με τα λόγια μου, ίσως άδικα προσπαθώ να χωρέσω τις σκέψεις μου για εκείνη σε ένα κείμενο, όπως είπα μεγάλωσα με εκείνη, υπάρχει κατά κάποιο τρόπο στο DNA μου, τη νοιώθω σαν ένα δικό μου άνθρωπο και θα τη λατρεύω πάντα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
...που δεν έχουν καν σχέση με το θέμα του "άρθρου" αφού είναι παρμένα από τελείως διαφορετική συζήτηση.

Γιατί το κάνουν? Για να νομίσουν όσοι πήγαν στη σελίδα ότι έχει αναγνωσιμότητα?
 
και αυτό που λέει ο ελέφαντας αλλά νομίζω και ότι τώρα που έπεσε σύρμα σε εμάς λίγο πολύ όλοι μπήκαμε και είδαμε το άρθρο τους οπότε αυξήθηκαν οι επισκέψεις στη σελίδα τους...
 
Ειλικρινά δεν έχω ξανακούσει ανάλογη περίπτωση! Ωστόσο θεωρώ πως η αναδημοσίευση σχολίων από το retromaniax αποτελεί ένα είδος λογοκλοπής. Σε κάθε περίπτωση μια διαμαρτυρία εκ μέρους των διαχειριστών κρίνεται επιβεβλημένη κατά τη γνώμη μου. Μολονότι από μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν περιέχει σχόλιο δικό μου, εντούτοις εικάζω πως καθένας από μας αναρτά στο forum τις προσωπικές του απόψεις για να διαβαστούν ΕΔΩ, από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και όχι να διανέμονται ως ψηφιακά φειγ βολάν!
 
retrofrog είπε:
Σε κάθε περίπτωση μια διαμαρτυρία εκ μέρους των διαχειριστών κρίνεται επιβεβλημένη κατά τη γνώμη μου.
Έχουμε επιληφθεί του θέματος.
 
Γραφω το θεμα εδω γιατι δεν ξερω σε ποια κατηγορια να το γραψω.

Ο τιτλος του θεματος ειναι "Οταν η Αλικη και η Μαρω Κοντου ηταν σε κοντρα για τον ιδιο αντρα" στο τελος της συνεντευξης η Μαρω Κοντου πεταει και μια σποντα για το υψος της Αλικης εδω το λινκ για να το δειτε http://joytv.gr/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%89-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%BA/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενταξει, απατημενη και εγκαταλελειμμενη γυναικα ηταν και ειχε μαζεψει πολλη οργη και πονο μεσα της. Καπως ηθελε να ξεσπασει.

Απο την αλλη, καταρριφθηκε ο μυθος που θελει τους αντρες να προτιμουν τις ψηλες. Να που το 1,60 εφαγε το 1,80. :)
 
bambinella 100 είπε:
Ενταξει, απατημενη και εγκαταλελειμμενη γυναικα ηταν και ειχε μαζεψει πολλη οργη και πονο μεσα της. Καπως ηθελε να ξεσπασει. Απο την αλλη, καταρριφθηκε ο μυθος που θελει τους αντρες να προτιμουν τις ψηλες. Να που το 1,60 εφαγε το 1,80. :)
Ετσι ειναι bambinella πρεπει να ειχε πολυ θυμο και πονο μεσα της γιατι οπως ειχε πει και σε μια αλλη συνεντευξη η Κοντου τον τοτε συζυγο της τον αγαπουσε παρα πολυ και δεν ηθελε να χωρισει.Και ειχε πει επισης οτι ηταν ο μεγαλυτερος ερωτας της ζωης της, η Αλικη δεν πιστευω οτι τον ηθελε πραγματικα καπου το ειχε αναφερει και η ιδια η Αλικη αυτο.Επισης σχετικα με το υψος πολλες φορες οι κοντες γυναικες "εφαγαν" τις ψηλες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν η Αλικη δεν τον ηθελε διακαως τον αντρα της Μαρως και παρ' ολα αυτα, τους εκλεισε το σπιτι ετσι για να παιξει, τοτε αυτο δειχνει πολλα για το χαρακτηρα της.

Δε θα πω περισσοτερα ομως γιατι ειναι πεθαμενη γυναικα και δεν κανει.

Εντυπωση μου κανει και η σταση της Μαρως. Δυο χρονια μολις, μετα τα καυτα γεγονοτα, επαιξε μαζι με την Αλικη στη Σωφερινα!
 
bambinella 100 είπε:
Αν η Αλικη δεν τον ηθελε διακαως τον αντρα της Μαρως και παρ' ολα αυτα, τους εκλεισε το σπιτι ετσι για να παιξει, τοτε αυτο δειχνει πολλα για το χαρακτηρα της.Δε θα πω περισσοτερα ομως γιατι ειναι πεθαμενη γυναικα και δεν κανει.

Εντυπωση μου κανει και η σταση της Μαρως. Δυο χρονια μολις, μετα τα καυτα γεγονοτα, επαιξε μαζι με την Αλικη στη Σωφερινα!
Ναι το ειχα διαβασει οτι δεν τον ηθελε ηταν κατι χωρις σημασια.
 
Τοσο το χειροτερο τοτε.

bambinella 100 είπε:
Εντυπωση μου κανει και η σταση της Μαρως. Δυο χρονια μολις, μετα τα καυτα γεγονοτα, επαιξε μαζι με την Αλικη στη Σωφερινα!
Και με διευθυντη φωτογραφιας τον Αριστειδη Καρυδη - Φουκς!!
 
bambinella 100 είπε:
Τοσο το χειροτερο τοτε.
Και με διευθυντη φωτογραφιας τον Αριστειδη Καρυδη - Φουκς!!
Μηπως τελικα αυτο συνεβη τοτε που γυριστηκε η ταινια που ηταν ολοι μαζι και εχει κανει λαθος στην ημερομηνια το περιοδικο?Πιο πιθανο μου φαινεται να εγινε τοτε.
 
Πίσω
Μπλουζα