Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.759
Οχι, δε νομιζω Ιολη. Κι εγω το '62 εχω διαβασει οτι χωρισε η Μαρω.
Αυτο θα πει αληθινη σταρ 17 χρονια μετα το θανατο της και πουλαει και ολοι ασχολουνται μαζι της και αλλοι σημερινοι υποτιθεται οτι ειναι σταρ και κανεις δεν ασχολειται μαζι τους και κανουν τα παντα να κρατηθουν με νυχια και με δοντια στην επικαιροτητα και σε δυο τρια χρονια θα εχουν εξαφανιστει απο το προσκηνιο.dimitri10b είπε:Μα καλά τόσο πουλάει η Αλίκη; Ακόμα; Το 2013; Έχω εδώ και αρκετό καιρό που googlάρω Αλίκη Βουγιουκλάκη και μετά επιλογές ''ειδήσεις'', πιστεύετε πως ανελλιπώς κάθε εβδομάδα, αν όχι συχνότερα, υπάρχει σε κάποια σελίδα θέμα για την Αλίκη;
Δεν ειχε και πολυ αυτοπεποιθηση και ηταν και ζηλιαρα αμα καποια ηταν καλυτερη.Ελεγε ο Δαλιανιδης οτι στην ταινια " Η Ψευτρα" δεν ηθελε την Χλοη Λιασκου στο ιδιο πλανο γιατι ηταν πιο ψιλη απο την Αλικη.bambinella 100 είπε:Δεν ξερω αν η Αλικη ειχε αυτοπεποιθηση, Αριαδνη, γιατι ηταν αρκετα ζηλιαρα οπως πολλες φορες εχω ακουσει. Κι αυτο δε δειχνει αυτοπεποιθηση, αλλα το αντιθετο.Φροντιζε ομως να δειχνει οτι πιστευε στον εαυτο της και την καλη της εμφανιση και να το περναει αυτο στους γυρω της.
ηταν φιλες με την Αλίκη απο τα φοιτητικά τους χρόνιαbambinella 100 είπε:Δεν ξερω ακριβως το υψος της Τζενης. Δεν ετυχε να ακουσω ποτε τιποτα σχετικο.Τη λογαριαζω 1,65 η λιγακι πιο κατω. Για σημερα αυτο μπορει να ειναι μετριο, αλλα για τοτε ηταν ψηλο. Παντως κοντη δεν ηταν με τιποτα.
"Ευχομαι στη Τζενη να βρει καποια στιγμη στη ζωη της εναν αντρα σαν το Δημητρη Παπαμιχαηλ...."!!!!!!!ioli1453 είπε:Επισης δεν νομιζω η Αλικη και η Τζενη να ηταν παντα φιλες νομιζω κατα καιρους εκανε η μια δηλωσεις εναντιον της αλλης οπως αυτη εδω η δηλωση που εκανε το 1967 η Αλικη για τη Τζενη http://joytv.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B6%CE%B7-%CF%80%CF%81/
Αυτη τη δηλωση που εκανε τοτε η Αλικη ηταν απαραδεκτη γιατι η Τζενη ειχε ανακοινωσει το γαμο της με τον Καζακο και η Αλικη με την δηλωση της ειναι σαν να της λεει "δεν κανει αυτος για σενα βρες εναν αλλο" ενω η γυναικα αυτον θελει εσυ τι λες σε παει πισω αυτος ο αντρας απαραδεκτο αυτο να μην σεβεσαι ποιον εχει επιλεξει η αλλη.Η Αλικη φυσικα και διαψευστηκε στα επομενα χρονια και μαλιστα οταν χωρισαν με τον Παπαμιχαηλ ελεγε ο ενας για τον αλλον τα χειροτερα και οτι οσο ηταν παντρεμενη μαζι του ελεγε ψεμματα στις δηλωσεις κι οτι δεν της ταιριαζε τελικα αυτος ο ανθρωπος και μαλιστα σε συνεντευξη της των τελευταιων ετων ειχε πει "εγω δεν μιλαω για πρωην".bambinella 100 είπε:"Ευχομαι στη Τζενη να βρει καποια στιγμη στη ζωη της εναν αντρα σαν το Δημητρη Παπαμιχαηλ...."!!!!!!!Ολα αυτα τα ειπε η Αλικη δυο εβδομαδες μετα την ανακοινωση του γαμου της Τζενης με τον Καζακο. Και παρ' ολα αυτα, η Τζενη της ξαναμιλησε!
Βεβαια, η Αλικη διαψευστηκε απο την ιδια τη ζωη και μαλιστα παταγωδως. Ελαχιστα χρονια αργοτερα η Αλικη χωρισε απο τον αντρα της, ενω η Τζενη παρεμεινε με τον δικο της για ολη την υπολοιπη ζωη της.
Κατα τη γνωμη μου, η Αλικη δεν μπορουσε να πιαστει φιλη γιατι δεν ηταν φιλη ουτε καν με τον ιδιο της τον εαυτο.
Νομιζω οτι τα γυρισματα της ταινιας "κονσερτο για πολυβολα" εγιναν το 1966 αλλο αν η ταινια βγηκε στους κινηματογραφους στις αρχες του 1967 οποτε ολοι ηξεραν για το δεσμο της Καρεζη με τον Καζακο.dimitri10b είπε:Η Καρέζη με τον Καζάκο γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ''Κοντσέρτο για Πολυβόλα'' που βγήκε στους κινηματογράφους το 1967, και ο γάμος τους τελέστηκε τον Αύγουστο του 1968...Η πηγή της σελίδας αναφέρει συνέντευξη της Αλίκης το 1967 στο περιοδικό Ταχυδρόμος...Δεν γνωρίζουμε πότε έγινε η αναγγελία των γάμων του ζεύγους, ωστόσο, μου φαίνεται πολύ περίεργο η αναγγελία να έγινε όντως το '67 που δόθηκε η συνέντευξη, για τον γάμο που τελικά έγινε μέσα του '68...
Οπότε μην βγάζετε συμπεράσματα και μην βασίζεστε στα λεγόμενα τους γιατί μπορεί να υπάρχουν ανακριβείς πληροφορίες...