Gordon
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4.708
Από το πρώτο δευτερόλεπτο με προκαλεί αυτή η γυναίκα. Φταίω γω τώρα να πω για μαούνα και όχι για καράβι;Σπανια συνεντευξη και υλικο απο τη ζωη της Αλικης Βουγιουκλακη. Οι φρασεις που ακουγονται απο το 18'.48'' ειναι εξαιρετικα αφιερωμενες σε μια ψυχη εδω μεσα.
Άμα κουκλίτσα μου είσαι παροπλισμένη γιατί σε υφιστάμεθα μέχρι και σήμερα;
Α καλά... άμα θεωρεί τη δουλειά, την ευθύνη, την επιτυχία, τίποτα... Φέξε της και γλίστρησε;
(Α προπό, η κυρία έχει ελλειψη ειρμού ή μου φαίνεται; Γιατί δεν μπορεί να στήσει προτάσεις με νόημα; Τι να το κάνω που μου (κάνει ότι) διαβάζει αραχτή στο χόρτο στο Θεολόγο όταν δεν μπορεί να αρθρώσει δυο κουβέντες με νόημα; )
Ενδιαφέρον που έχει μείνει γεροντομπεμπέκα! Το ξαναθίξαμε το ότι ξεκίνησε 17 χρόνων. Δηλαδή μπήκε στη σχολή 14-15 ξερωγώ.
Άμα δεν σου χρειάζεται ο θρύλος (sic) κάτσε σπίτι σου. Τραβάτε με κι ας κλαίω έχεις καταντήσει.
Τραγικό πρόσωπο δεν ξέρω, κωμικοτραγικό είσαι σίγουρα, με τις ανόητες μπούρδες που λες.
Είναι τόσο τραγικό πρόσωπο (ανάθεμα κι αν ξέρει τι θα πει μοναξιά...) που προσπαθεί να αυτοκλαφτεί και δεν της βγαίνει.
Από την πολλή ανοησία που αράδιασε, ξέχασε τι την ρώτησαν.
Δεν είναι ανατριχιαστικά αηδιαστικό που ο γιος τη φιλάει με κινήσεις ενήλικα και στο στόμα; Ποια του τα έμαθε άραγε αυτά; Αναγούλιασα μιλάμε...
Φαντάσου με τι βάραινε τον εξάχρονο και τι του φόρτωσε και τον κατάντησε... Κρίμα τα παιδιά να να γίνονται οι ψυχίατροι κακών γονιών!
"Φτάνει αγάπη μου να στροβιλίζεστε!! Με ζάλισες!! Θα ξεράσω, δε μου φτάνει η αναγούλα που μου έφερες που φιλάς το γιο στο στόμα!!"
Πολύ θα γούσταρα να τους τραβήξουν τα λιοντάρια καμμια νυχιά καμμιά δαγκωνιά.
Κάτι τέρμα κουφό που διάβασα σήμερα: τι είναι Χίμαιρα; Παραχκευή. Κάτι συνειρμούς που κάνω κι εγώ ε;
Ποιος ήταν που σήκωσε έτσι το Σίμπα μπροστά σε όλη τη σαβάνα;
"Θέλω!" "Και τι θα ντο κάνετε;" "Θτο φούρνο με λαχανικά"
Τελικά οι δημοσιογράφοι ρωτούσανε βλακείες από πάντα!
Αυτό που το θέατρο είναι φίλος της και ο κινηματογράφος είναι εραστής της, ΠΩΩ!! πόσο προχώ και πρωτότυπο!
ΚΑΛΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΠΑΡΑΦΩΝΗ!!! ΚΑΙ ατάλαντη!! Τι χάλια παίξιμο... Και τσουρομαδιέται και κοιτάει ολοτρόγυρα να δει ποιος την εχειροκροτεί
Και μεγαλοαστική καταγωγή και δεν της χαρίστηκε ούτε ένα τασάκι έτσι; Να μην τα ξαναλέμε.
Δεν την συμφέρει να κάνει αυτοκριτική χεχε!
Το ότι έπαιξε τη Χουλιέτα πριν τελειώσει τη σχολή το προσπερνώ.
Λάθη; Εσύ; Σε παρακαλώ... δεν θα'θελα!
Τα παππούδια έτοιμα τα βαρέσουν ενέσες στο μάτι από τη βαρεμάρα. Σου λέει ένα κανάλι υπάρχει, στο σπίτι αποκλείεται να πάω, ας καθήσω να αυτοκτονήσω εδώ.
Ντάξει, η κυρία δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει ειρμό και οι συνεντεύξεις της είναι η αποκρυστάλλωση της αυτοθεοποίησης. Πόσο φουσκωμένο εγώ έκρυβε μέσα της αυτή η γυναίκα; Πόση ματαιοδοξία και πόση βλακεία ταυτόχρονα; Το παίζει ντίβα και δεν μπορεί να μιλήσει.
Βαριέμαι να δω το υπόλοιπο βίδεο τώρα. Θα επανέλθω πιο κακός και πιο ξινιόλης