Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γιατί, ήταν απειλή η Ιωαννίδου την οποία ανάγκασε η Αλίκη να βαφτεί μελαχρινή για να μην υπάρχει δεύτερη ξανθιά στο πλάνο;

Η παρουσίαση της Νίκης Λινάρδου ως "απειλής" για τις δουλειές και τη δημοφιλία της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.
Ναι το πιστεύω αυτό που λες ούτε η ίδια η Λινάρδου είχε πια τέτοιο πάθος με την δημοσιοτητα

(Σχολιάζω το δημοσίευμα περί μεγάλου έρωτα και μικρότερων ερώτων της Α.Β.)

Τι ξεπεσμός! Από πρίγκηπα διάδοχο σε υπουργό και μάλιστα του ΠαΣοκ, λαϊκατζαρία, όχι ΝΔ που είχε κάποιους - λίγους - αριστοκράτες. Με ΚΚΕτζή θα έλεγες τουλάχιστον έκανε την επανάστασή της, όπως η Χριστίνα Ωνάση με τον Σεργκέι Καούζωφ. Ακόμη καλύτερα με ΚΚΕεσ που ήταν επαναστάτες μεν αλλά εξημερωμένοι, μπορούσες να τους έχεις στο σαλόνι σου χωρίς να ντρέπεσαι.

Υ.Γ.: Μη μου πείτε ότι γράφω πολιτικά, όπως βλέπετε θάβω όλα τα κόμματα χωρίς διακρίσεις, ακόμη κι αυτό που θα ψήφιζα αν έμενα Ελλάδα.

(Σχολιάζω το δημοσίευμα περί μεγάλου έρωτα και μικρότερων ερώτων της Α.Β.)

Τι ξεπεσμός! Από πρίγκηπα διάδοχο σε υπουργό και μάλιστα του ΠαΣοκ, λαϊκατζαρία, όχι ΝΔ που είχε κάποιους - λίγους - αριστοκράτες. Με ΚΚΕτζή θα έλεγες τουλάχιστον έκανε την επανάστασή της, όπως η Χριστίνα Ωνάση με τον Σεργκέι Καούζωφ. Ακόμη καλύτερα με ΚΚΕεσ που ήταν επαναστάτες μεν αλλά εξημερωμένοι, μπορούσες να τους έχεις στο σαλόνι σου χωρίς να ντρέπεσαι.

Υ.Γ.: Μη μου πείτε ότι γράφω πολιτικά, όπως βλέπετε θάβω όλα τα κόμματα χωρίς διακρίσεις, ακόμη κι αυτό που θα ψήφιζα αν έμενα Ελλάδα.
Ωχ Παναγία μου :D :icon_lol::biglaugh:

"...αγόρασε και ένα στούντιο 90 τετραγωνικών μέτρων..."
Στούντιο 90 τετραγωνικών;;;!!! 80φεύγα είναι όλο το διαμέρισμα το δικό μου!!! Αλλά προφανώς μπροστά στα 200 και 300 τετραγωνικά που ήταν τα τσαρδάκι της, τα 90 φαίνονταν τρύπα.

• Haha
Reactions: PT8
Όλα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είχε κάνει μεγάλη περιουσία από τις ταινίες της και είχε επενδύσει σε διάφορες επιχειρήσεις. Σίγουρα ήξερε να διαχειριστεί τα χρήματά της και ήταν αρκετά έξυπνη ώστε να έχει ικανούς και έντιμους συνεργάτες γύρω της.

Πρόσφατα διάβαζα για συνεργάτες που υπεξαίρεσαν χρήματα από γνωστούς μόδιστρους και περιουσίες τεράστιες εξανεμίστηκαν. Ο Λάκης Γαβαλάς, ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο Μιχάλης Ασλάνης καταστράφηκαν οικονομικά από συνεργάτες.

Πανέξυπνη ως προς τα οικονομικά, επιχειρηματικό μυαλό άλλοι ηθοποιοί της γεννιας της πέθαναν στην ψάθα και έβγαζαν πολλά λεφτά.

Τι "φιλά" καλέ? Μισό μέτρο απέχουν οι φάτσες του. Μπορεί να φιλήθηκαν πριν ή μετά αλλά η φωτό δεν τους δείχνει να φιλιούνται.

Φταίω τώρα εγώ να βάλω πάλι την πασίγνωστη φωτό Μπρέζνιεφ-Χόνεκερ να φιλιούνται? Αυτό ήταν φιλί. Αλλά με είχατε δείρει γι' αυτήν πριν χρόνια.

Σπανια συνεντευξη και υλικο απο τη ζωη της Αλικης Βουγιουκλακη. Οι φρασεις που ακουγονται απο το 18'.48'' ειναι εξαιρετικα αφιερωμενες σε μια ψυχη εδω μεσα. :)

Σημείωση: κάποια στιγμή ο Ρετρομανιακός εμφάνισε προβλήματα και δεν μπόρεσα να ανεβάσω το δηλητήρι μου και το χειρότερο όταν τα κατάφερα να μπω γιατί δεν με άνοιγε καν, όλο η μαυροψυχιά μου είχε σβηστεί. Και τώρα; Δεν θυμάμαι ούτε τι είχα πει που είχα μείνει γιατί μερικά κομμάτια επαναλαμβάνονται. Οπότε το ξαναπιάνω από το 25:00 και μετά και προφανώς η ξινίλα μου θα είναι διαφορετική και θα λέει άλλα αναλόγως την έμπνευση.

Ρε Φίνε ήμαρτον! Στόχος σας ήταν η Άπω Ανατολή; Σοβαρά τώρα; Και το ότι βλέπεις το πραγματικό μας επίπεδο να είναι επίπεδο Μαλαισίας και Χονγκ Κονγκ...
Έκαναν δηλαδή και η εταιρία και η Βουγιούκλω τόσο κόπο για να ξεπέσουν έτσι; Δεν υποτιμώ τις χώρες αυτές, αλλά αν η Βουγιούκλω ήταν τόσο έξυπνη επιχειρηματίας και είχε τόσο ταλέντο, έπρεπε να ψιλλιαστεί γιατί στη Δύση πήγαινε άπατη. Τουαλέτες, μαλλι κομμωτηρίου και βλεφαρίδα κάγκελο δεν κολλάνε με φτωχολογιές και μούγγα. Με τέτοια γλυκαίνονται μόνο κάτι λαϊκες φτωχάντζες στην καθ'ημάς Ανατολή.

Ήταν δε τόσο έξυπνη και ταλαντούχα που δεν μπορούσε να γυρίσει μια απλή ταινία με ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Χώρια που θα πήγαινε άπατη γιατί σε μια απλή ταινία με ένα αγόρι κι ένα κορίτσι πόσες τουαλέτες να βάλει; Αλήθεια γιατί τότε έκανε συνέχεια πομπώδεις και βροντερές ταινίες;

Δεν γινόταν να μην μας τρίψει στη μούρη το ότι ο αδερφός της σπούδασε στη Ρώμη και ότι του το έλεγε και ο Φελίνι...

Πω ρε φίλε άδειασμα ο Φίνος!!! Η Βουγιούκλω είναι για αμόρφωτους και ακαλλιέργητους!!! Σοβαρή διορατικότητα έχει η λεγάμενη... Και επιμένει μέσα στη διορατικότητά της να γυρίζει τις ίδιες γλυκερές βροντερές αηδίες. Που είναι ρε διορατικιά τα απλά τα καθημερινά της τελευταίας σελίδας;

Οι νεώτεροι σκηνοθέτες μανίτσα μου ήξεραν ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ περίπτωση να γυρίσουν ταινία κι εσύ απλά να παίζεις, έπρεπε όλη η ταινία να είναι επάνω σου και όλοι να υποκλίνονται στα βίτσια και τις απαιτήσεις σου. Για αναρωτήσου: θα δεχόσουν ποτέ ο σκηνοθέτης να είναι πάνω από σένα και εσύ να ΜΗΝ είσαι πρωταγωνίστρια και η ταινία να είναι του σκηνοθέτη και όχι δική σου; Αλλά ναι, δεν σε συμφέρει να κάνεις αυτοκριτική_χεχε.

Μιλάμε στο 24:45-24:46 είναι φτυστή ο Ζαχαράτος! Και εκεί φαίνεται ακριβώς το πανάθλιο μακιγιάζ που ώρες-ώρες έφερε η εν λόγω. Από που να το πιάσω; Από τα αποτυχημένα φρύδια; Το στραβό στόμα ή τις ΑΠΑΙΣΙΕΣ βλεφαρίδες που είναι σαν διπλή σειρά και τέντωνα τα μάτια μου νομίζοντας ότι αλλοιθώρισα;

Πολύ μιλάει η δημοσιογράφος και η Βουγιούκλω είναι έτοιμη να την καρυδώσει! "Τέλειωνε ρε να ακούσω και τη φωνή μου!"

Πάλι καλά που χρησιμοποιεί και πρώτο πληθυντικό. Κάπου κατάλαβε ότι δεν είναι μόνο η αφεντιά της.

Εντωμεταξύ είναι τόσο αληθινή που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην σοβαροφάνεια με "κουλτουριάρικες χεχε" χειρονομίες από τη μια και την σέκσι γατούλα με νιαουρίσματα και γλιτσερούς ακκισμούς με την κάμερα από την άλλη.

(Όντως είναι παράφωνη και έχει παράταιρη φωνή...)

Δεν είναι ΠΟΛΥ δραματικό που δεν έχει στην Άννι ρόλο γι'αυτήν; Η πρωταγωνίστρια είναι μόνο δέκα χρόνων. Παρά τρίχα... Την πήρε όμως την εκδίκησή της: δεν ξέρω με ποιο κριτήρι, εβδομήντα, συγγνώμη, ογδόντα χρόνων τρελόγρια, πήρε το ρόλο της καλόγριας Μαρίας, στη Μελωδία της Ευτυχίας που ήταν ρόλος για το πολύ εικοσάχρονη κοπέλα. Εδώ και η Άντριους που έπαιξε στην ταινία το ρόλο, ήταν ήδη τριάντα χρόνων και φαινόταν μεγαλούτσικη για εικοσάχρονη.

Παρά τα καλά λόγια για την Κωνσταντινίδη, είμαι σίγουρος ότι η Βουγιούκλω ήθελε να της βγάλει τα μάτια!!!

Στο 36:52 και λίγο μετά: μπορεί η Βουγιούκλω να φύγει από την Παπασταύρου αλλά η Παπασταύρου δεν φεύγει ποτέ από τη Βουγιούκλω.

Μέσα στο ψέμμα οι συνεντεύξεις της ε; Και ναι οπωσδήποτε τα προσωπικά της είναι τέρμα προσωπικά: δεν ξέρουμε ούτε με ποιον έχει σχέση αυτή τη σεζόν ούτε που μένει ούτε με ποιον φιλιέται στο μπαρ του σπιτιού της ούτε σε ποιον φορτώνει τα ψυχιατρικά της ούτε που γλεντάει τα βράδια. Είναι τόσο σεμνή και ταπεινή και τόσο μα τόσο αληθινή και ανθρώπινη!

Το σκηνικό με το ποντικομούστακο του Χίτλερ και το καπέλο κυριολεκτικά μου έφερε έμετο! Το προσπέρασα άρον-άρον.

Θα επανέλθω με περισσότερη σκ...τοψυχιά σε λίγο.

Με αφορμή το άρθρο για τους γάμους της..
1. Συμφωνώ με αυτό που είχε πει ο Γ.Μαλούχος, ότι παντρεύτηκε τον Παπαμιχαήλ γιατί ήθελε να αποκτήσει παιδί. Δεν θα χαλούσε ποτέ το image κι την εικόνα της ώστε να κάνει την υπέρβαση κι να αποκτήσει παιδί εκτός γάμου όπως πχ η Ναθαναήλ ή η Μαρινέλλα. Κι ο κατάλληλος για γάμο ήταν ο Παπαμιχαήλ γιατί ο κόσμος τους ήθελε μαζί, το "μυθικό ζεύγος του ελλ.κινηματογράφου". Ο Παπαμιχαήλ πιστεύω ότι την αγάπησε κι δεν ξεπέρασε ποτέ το χωρισμό τους, παρά τα όσα έχουν ακουστεί κι γραφτεί για τη συμπεριφορά κι το χαρακτήρα του. Για την Αλίκη ήταν "ένας απλός έρωτας" όπως είχε πει η Κ.Σεγδίτσα, αλλά με αυτό το γάμο αποκόμιζε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: το παιδί που επιθμούσε κι τη τέρψη του κοινού της που ανέβαζε ακόμη περισσότερο την δημοτικότητα της.
2. Τον Ηλιαδή πιστεύω ότι τον ερωτεύτηκε περισσότερο από τον Παπαμιχαήλ, αλλά από ένα σημείο κι μετά φαίνεται της έγινε εμμονή. Δεν χώνεψε ποτέ την επιλογή του Ηλιάδη να βάλει τα παιδιά του πάνω από τη σχέση τους κι δεν ξεπέρασε την απόρριψη, αφου την παράτησε για να επιστρέψει στη Κύπρο. Η Αλίκη, όπως λένε οι περισσότεροι που την ήξεραν, ήθελε να έχει το πάνω χέρι ακόμα κι στις σχέσεις της κι να ελέγχει τους άντρες της. Η φυγή του Ηλιάδη ήταν ισχυρό χαστούκι κι απο εκεί κι πέρα της έγινε απωθημένο. Γνώμη μου...
Αναρρωτιέμαι τελικά αν ποτέ στη ζωή της αγάπησε αληθινά κάποιον άντρα..

Αναρρωτιέμαι τελικά αν ποτέ στη ζωή της αγάπησε αληθινά κάποιον άντρα..
Φυσικά και αγάπησε (παράφορα κιόλας). Το αντράκι που δήλωνε ότι ήταν κατά βαθος! :diablotin:

Τον Ηλιαδή πιστεύω ότι τον ερωτεύτηκε περισσότερο από τον Παπαμιχαήλ
Τον οποίο Ηλιάδη δεν τον λες και όμορφο, μάλλον το αντίθετο.

Αναρρωτιέμαι τελικά αν ποτέ στη ζωή της αγάπησε αληθινά κάποιον άντρα.
Φυσικά και αγάπησε (παράφορα κιόλας). Το αντράκι που δήλωνε ότι ήταν κατά βαθος!
Άντε βαριά-βαριά και το γιο της και μάλιστα με τον πλέον φορτικό και λάθος τρόπο.

Δεν αγαπησε κανεναν απο τους αντρες της, μονο τους ποθησε. Για να αγαπησεις τους αλλους πρεπει πρωτιστως να εχεις αγαπησει τον εαυτο σου και η Αλικη δεν καταφερε να τον αγαπησει.
Ειχε απιστευτα χαμηλη αυτοεκτιμηση που σε συνδυασμο με τον υπερμετρο εγωισμο της οδηγουσε στα ξεσπασματα που ολοι ξερουμε. Ηθελε τους αντρες που ηταν δυσκολοι. Αντρες επαθλο. Τον Μπονατσο που εγραφε στα παλια του τα παπουτσια τον απολυταρχικο χαρακτηρα και τις υστεριες της, τον Σπυροπουλο για να αποδειξει η ιδια πως μπορουσε να εχει δικο της εναν αντρα με τα μισα της χρονια και τον Ηλιαδη που απο την πρωτη στιγμη την αγνοησε και δεν εσκυψε να σηκωσει απο το πατωμα το κοκκινο παλτο της που ειχε πεσει κατω. Αυτο ηθελε η Αλικη: Τους αντρες που την αγνοουσαν, ακριβως επειδη βαθια μεσα της πιστευε πως δεν αξιζε για κατι καλυτερο.

Ε, νομίζω ότι ακόμα και ο Gordon θα παραδεχτεί πως σε αυτή την φωτο είναι σέξυ...:fafoutis:

aliki-vougiouklaki-_to_doloma.jpg

Πίσω
Μπλουζα