Η Δέσποινα τους είχε ζήσει πολύ κοντά.
Στην εκπομπή της Ν.Παλαιτσάκη είχε αφηγηθεί άγνωστα περιστατικά μεταξύ τους...πχ ένα απο αυτά: Ειχαν πάει παρέα στο Ζαμπέτα ενα βραδυ. Χορεύει ο ΔΠ ζειμπέκικο κι η ΑΒ ανοιγει πάνω του 20 μπουκάλια σαμπάνια. Κι του λέει: "Δημήτρη μου, μη σε νοιαζει, εγώ θα σε στεγνώσω!".
Τέλος πάντων, η Στυλιανοπούλου επέμενε πως σαν το ΔΠ δεν αγάπησε κανεναν άλλον. Κι μάλιστα είπε: "Λόγια, λόγια, έχω ακούσει τέτοια λόγια (σ.σ. αγαπης κι παθους μεταξυ τους) που δεν τα ξέρει κανεις!".
Τι να πω, μπορει να έχει κι δίκιο...δεν ξέρω...πάντως κι ο τρόπος που χώρισαν, που ξεσκισαν τις σάρκες τους δείχνει ότι ήταν μια έντονη σχεση...
Αυτό με το Χορν, όπως λένε όλοι όσοι τους έζησαν σαν ζευγάρι, ειπώθηκε καθαρά λόγω πληγωμένου εγωισμού. Δεν ξεπέρασε ποτέ του ότι τον παράτησε κι έφυγε. Ήθελε να την πληγώνει, όπως τον πλήγωσε. Οι πράξεις του όμως άλλα έδειχναν. Κι ειδικά μετά το χωρισμό, μπορεί να έλεγε ότι έλεγε, αλλά (είναι πλέον γνωστό) ότι την βοηθούσε κι στεκόταν στην αρρώστεια της χωρίς εκείνη να το ξέρει ότι είναι αυτός από πίσω...
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ήταν παντρεμένος πισ. Δεν θα ήταν ωραίο, να βγαίνει κι να λέει για τον ερωτα του με τη Λαμπέτη ενώ ήταν με άλλη γυναίκα.