αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.479
Δεν έπαιζε ο Θάνος στην εν λόγω σειρα;Επισκεφθηκε ο Θανος την Βασιλισσα Αμαλια;
Δεν έπαιζε ο Θάνος στην εν λόγω σειρα;Επισκεφθηκε ο Θανος την Βασιλισσα Αμαλια;
Ότι είδα τι είδα στα 12 μην με βάζεις σε πειρασμό πάλι χα χαΤου Γαρδέλη τις έχω πιο μεγάλες τις φωτό άμα θέλει κανείς ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Πάντως η Βουγιούκλω έκανε πολύ καλύτερες φωτογραφίες "γυμνές" στο εξοχικό της από αυτήν την γελοιότητα στο "ρετιρέ"
Δεν έπαιζε ο Θάνος στην εν λόγω σειρα;
H Ερήμου ε; πάω να ψαξωπαιδιά επειδή τις έχω όλες τις φωτογραφήσεις...όλα μα όλα δε τα έδειξαν όλοι. Οι περισσότεροι έκαναν σαν της Αλίκης , στο παρατσάκ να φανεί αυτό που δεν πρέπει να φανεί...Όλα μα όλα τόλμησαν να τα δείξουν ο Γαρδέλης , η Χρονοπούλου , η Πωλίνα , η Ερήμου και η Καλέση (ελπίζω να μη ξεχνάω κάποια...) Όλες οι άλλες ήταν στο παρά...τρίχα
Όπως πάμε, την ψηφιοποίηση του Pixel και του User θα διαδεχθεί αυτή του Playboy και του Penthouse — και μάλιστα από γυναίκες.
Αν δεν το κατάλαβες, απεκάλυψες με έμμεσο τρόπο την ηλικία σου.Ότι είδα τι είδα στα 12 μην με βάζεις σε πειρασμό πάλι χα χα
Οχι, δεν επαιζε. Το 1975 που παιζοταν η "Αμαλια" ο Θανος δεν εκανε τηλεοραση. Ξεκουραζοταν σπιτι του με τις παντοφλιτσες του.
Προτιμώ να δω τη φωτογράφιση του Γερολυμάτου (άσχετο μεν αλλά θυμήθηκα πως και αυτός είχε φωτογραφηθεί έτσι)Διά του λόγου το αληθές:
Στ. Γαρδέλης: Δείτε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ όλη την γuμνή φωτογράφιση που έκανε στο PlayBoy με την Άλεξ Μενέσες - KoitaMagazine
Δείτε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ όλη την γuμνή φωτογράφιση που έκανε στο PlayBoy με την Άλεξ Μενέσες Σταμάτης Γαρδέλης: Το απόλυτο ανδρικό seχ symbolkoitamagazine.gr
Και ο γερολυματοςΠροτιμώ να δω τη φωτογράφιση του Γερολυμάτου (άσχετο μεν αλλά θυμήθηκα πως και αυτός είχε φωτογραφηθεί έτσι)
Eκανα ντόπινγκ και άλλωστε δεν φαινοτανΑν δεν το κατάλαβες, απεκάλυψες με έμμεσο τρόπο την ηλικία σου.
Ο Γαρδέλης???παιδιά επειδή τις έχω όλες τις φωτογραφήσεις...όλα μα όλα δε τα έδειξαν όλοι. Οι περισσότεροι έκαναν σαν της Αλίκης , στο παρατσάκ να φανεί αυτό που δεν πρέπει να φανεί...Όλα μα όλα τόλμησαν να τα δείξουν ο Γαρδέλης , η Χρονοπούλου , η Πωλίνα , η Ερήμου και η Καλέση (ελπίζω να μη ξεχνάω κάποια...) Όλες οι άλλες ήταν στο παρά...τρίχα
Τι εννοείς γιατί δεν αντελήφθην ;Eκανα ντόπινγκ και άλλωστε δεν φαινοταν