Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να βγάλω $κ@τ0ψ¥χι@ ή με βαρεθήκατε;
Θα βγάλω:
1. Πας κυρά μου και δέχεσαι να βγεις σε περιοδικό που ταυτίζεται με το γυμνό, είτε ξωπίσθιο είτε καλλιτεχνικό, δεν είναι αυτό το θέμα μας, και μας το παίζεις κιουρία και δύσκολη;! Είτε θα τα πετάξεις όλα είτε θα αρνηθείς, αλλά βλέπεις μάλλον ήταν καλά τα λεφτά. Κι άλλοι τα πέταξαν και τους τα είδαμε όλα (Κοντού, Γαρδέλης) και δεν κουνήθηκε φύλλο.
2. Με ΑΥΤΟ το μαλλί έκανε "αισθησιακή" φωτογράφιση;;; Μόλις είδα τη φωτό μου βγήκε η φρυγανιά από τη μύτη από τα γέλια.
Πως γίνεται ρε παιδιά να μπορεί να έχει τόσο ωραίο μαλλί όπως εδώ και να βγαίνει τόσο σούργελη όπως στο περιοδικό "ρετιρέ" (καλό ε; )

Κι άλλοι τα πέταξαν και τους τα είδαμε όλα (Κοντού, Γαρδέλης) και δεν κουνήθηκε φύλλο.

Αυτο δεν το ηξερα...Δηλαδη η Μαρω κι ο Σταματης εμφανιστηκαν στα περιοδικα οπως τους γεννησε η μαμα τους;

Αυτο δεν το ηξερα...Δηλαδη η Μαρω κι ο Σταματης εμφανιστηκαν στα περιοδικα οπως τους γεννησε η μαμα τους;
Tου Σταμάτη είχα την τύχη να την δω σε τρυφερή ηλικία γιατί τα ξαδέρφια περνάν πλειμποι οπότε από περιέργεια το ξεφύλλισα και γω

Tου Σταμάτη είχα την τύχη να την δω σε τρυφερή ηλικία γιατί τα ξαδέρφια περνάν πλειμποι οπότε από περιέργεια το ξεφύλλισα και γω

Εκει το εκανε το γυμνο; Οχι στο Πλεϊγκερλ;

Πας κυρά μου και δέχεσαι να βγεις σε περιοδικό που ταυτίζεται με το γυμνό, είτε ξωπίσθιο είτε καλλιτεχνικό, δεν είναι αυτό το θέμα μας, και μας το παίζεις κιουρία και δύσκολη;! Είτε θα τα πετάξεις όλα είτε θα αρνηθείς, αλλά βλέπεις μάλλον ήταν καλά τα λεφτά.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν άλλα είχε συμφωνήσει κι άλλα δέχτηκε τελικά να κάνει τη στιγμή της φωτογράφησης. Μπορεί το περιοδικό να βρέθηκε προ τετελεσμένου, να είχαν προαναγγείλει τη συγκεκριμένη αποκλειστική φωτογράφηση, να μην προλάβαιναν να βρουν άλλη κλπ. κι έτσι ν' αναγκάστηκαν να υποκύψουν στα χούγια της.

Εκει το εκανε το γυμνο; Οχι στο Πλεϊγκερλ;
Πλειμποι επιμένω θα μουν 12 ,13 που το δα και έχασα το φως μου για λίγο, έπαιρναν τα ξαδέρφια μου από όλα της εποχης πενχαουζ , κλικ , Μαξ κτλ.

Καλά δεν το ήξερες;

Για την Μαρω Κοντου μονο πως ειχε κανει τολμηρη φωτογραφιση. Αλλα ειναι αλλο το απλως τολμηρη και αλλο να τα βγαζουμε ολα στη φορα. Μενω καταπληκτη.

Για την Μαρω Κοντου μονο πως ειχε κανει τολμηρη φωτογραφιση. Αλλα ειναι αλλο το απλως τολμηρη και αλλο να τα βγαζουμε ολα στη φορα. Μενω καταπληκτη.
O σταματης

Να βγάλω $κ@τ0ψ¥χι@ ή με βαρεθήκατε;
Θα βγάλω:
1. Πας κυρά μου και δέχεσαι να βγεις σε περιοδικό που ταυτίζεται με το γυμνό, είτε ξωπίσθιο είτε καλλιτεχνικό, δεν είναι αυτό το θέμα μας, και μας το παίζεις κιουρία και δύσκολη;! Είτε θα τα πετάξεις όλα είτε θα αρνηθείς, αλλά βλέπεις μάλλον ήταν καλά τα λεφτά. Κι άλλοι τα πέταξαν και τους τα είδαμε όλα (Κοντού, Γαρδέλης) και δεν κουνήθηκε φύλλο.
2. Με ΑΥΤΟ το μαλλί έκανε "αισθησιακή" φωτογράφιση;;; Μόλις είδα τη φωτό μου βγήκε η φρυγανιά από τη μύτη από τα γέλια.
Πως γίνεται ρε παιδιά να μπορεί να έχει τόσο ωραίο μαλλί όπως εδώ και να βγαίνει τόσο σούργελη όπως στο περιοδικό "ρετιρέ" (καλό ε; )
Για την ιστορία και η Μαίρη Χρονοπούλου και η Ζωή Λάσκαρη είχαν κάνει γυμνό αλλά για χάρη του Playboy

Στο πλειμπου και στο πενχαουζ έβγαινες τσιτσιδι και όταν λέμε γυμνή το εννοούμε ολογυμνή. Τώρα μια σταρ έκανε καλλιτεχνικό γυμνο και δεν ήταν όπως οι αλλες

Πλειμποι επιμένω θα μουν 12 ,13 που το δα και έχασα το φως μου για λίγο, έπαιρναν τα ξαδέρφια μου από όλα της εποχης πενχαουζ , κλικ , Μαξ κτλ.
Διά του λόγου το αληθές:

Διά του λόγου το αληθές:

Ε ναι το θυμάμαι άσε με πιάσανε μετά με το περιοδικό στα χέρια και έφαγα κατσαδα παιδάκι ήμουν και ήξερα το ντουλάπι που τα κρύβουν. Με έτρωγε η περιεργεια

Πίσω
Μπλουζα