Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
.... ωραία φωτογραφία.... αλλά γ@μ0τ0... γιατί ο υιός και ο μπαμπάς μοιάζουν "κανονικοί" και η σταρ μοιάζει στημένη-σφιγμένη-ψεύτικη? Κοιτάξτε στάση σώματος για τον καθένα τους. Και ο άλλος είναι ηθοποιός, αλλά γ@μ0τ0, φαίνεται άνετος, πως να το πω... ανεπιτήδευτος (?).
Είναι όντως έτσι, ή είμαι επηρεασμένος από το παρόν θρεντ / κλίμα του παρόντος θρεντ?

Θα προτιμούσε βέβαια τη φωτό να βγει εκεί που σκάει το κύμα, αλλά τι να κάνει;

Όλοι θα έκαναν παραβάσεις, προκειμένου να έχουν πρόστιμο με την υπογραφή της Αλίκης, θα το είχαν σαν κάδρο σε περίοπτη θέση....

Από τη μια γελοιότητα στην άλλη... Δεν ξέρω τι ήθελε να το παίξει, με τέτοιο (ωραίο, δε λέω) ρούχο σε τέτοια μηχανή και με τέτοια συνοδευτικά, δεν ξέρω αν η ελληνική χωροφυλακή-τροχαία-bmw όντως θα επέτρεπε την Βουγιούκλω και την κάθε Βουγιούκλω να χαριεντίζεται σαν πολιτικός πάνω σε μηχανή της, αλλά οποιοσδήποτε παρανομών την έβλεπε έτσι να του το παίζει εξουσία θα την έπαιρνε στο ψιλό. Κάντε εικόνα όργανο της τάξης με φωνή και νάζι Λίζας Παπασταύρου και βγάλτε συμπέρασμα...

Πόσο εύκολο θα ήταν να μαντέψει κανείς την ηλικία της Βουγιουκλάκη σε κάθε της φωτογραφία μόνο από το πρόσωπο και το σώμα της;

.... ωραία φωτογραφία.... αλλά γ@μ0τ0... γιατί ο υιός και ο μπαμπάς μοιάζουν "κανονικοί" και η σταρ μοιάζει στημένη-σφιγμένη-ψεύτικη? Κοιτάξτε στάση σώματος για τον καθένα τους. Και ο άλλος είναι ηθοποιός, αλλά γ@μ0τ0, φαίνεται άνετος, πως να το πω... ανεπιτήδευτος (?).
Είναι όντως έτσι, ή είμαι επηρεασμένος από το παρόν θρεντ / κλίμα του παρόντος θρεντ?
Ανησυχούσε πάρα πολύ για την εικόνα της προφανώς. Θα έπρεπε να το είχε ψάξει στην παιδική της ηλικία. Μήπως δεν είχε πάρει αρκετή αγάπη από τους γονείς της; Είναι περίεργο να αποζητά συνεχώς την προσοχή και την αγαπη των πάντων, ακόμα και αγνώστων, σε τέτοιο βαθμό, σε κάθε φωτό... Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σταρ φυσικά.
Αλλά στην συγκεκριμένη φωτογραφία μου φαίνεται αρκετά άνετη και η Αλίκη.

Ανησυχούσε πάρα πολύ για την εικόνα της προφανώς. Θα έπρεπε να το είχε ψάξει στην παιδική της ηλικία. Μήπως δεν είχε πάρει αρκετή αγάπη από τους γονείς της; Είναι περίεργο να αποζητά συνεχώς την προσοχή και την αγαπη των πάντων, ακόμα και αγνώστων, σε τέτοιο βαθμό, σε κάθε φωτό... Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σταρ φυσικά.
Αλλά στην συγκεκριμένη φωτογραφία μου φαίνεται αρκετά άνετη και η Αλίκη.

Βεβαια, η ελλειψη αγαπης αποτελει προβλημα γιατι δημιουργει μεγαλη ανασφαλεια.
Ειναι ομως και θεμα χαρακτηρα. Αδελφια που λαμβανουν την ιδια ανατροφη και με γονεις που δεν κανουν διαχωρισμους απο το ενα παιδι στο αλλο, βλεπουμε συχνοτατα να εχουν μεταξυ τους πολυ διαφορετικους χαρακτηρες.
Δεν ξερω ποση αγαπη πηρε η Αλικη απο την μητερα της. Σιγουρα ομως ο προωρος θανατος του πατερα της θα την σημαδεψε και μαλλον της δημιουργησε καποια θεματα με τον εαυτο της. Νομιζω παντως, πως ειτε ετσι, ειτε αλλιως, η Αλικη τα θεματακια της θα τα ειχε.

Πίσω
Μπλουζα