.... ωραία φωτογραφία.... αλλά γ@μ0τ0... γιατί ο υιός και ο μπαμπάς μοιάζουν "κανονικοί" και η σταρ μοιάζει στημένη-σφιγμένη-ψεύτικη? Κοιτάξτε στάση σώματος για τον καθένα τους. Και ο άλλος είναι ηθοποιός, αλλά γ@μ0τ0, φαίνεται άνετος, πως να το πω... ανεπιτήδευτος (?).
Σπάνια αυτή η φωτο
Νομίζω ότι είναι η ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία τους.
Ανησυχούσε πάρα πολύ για την εικόνα της προφανώς. Θα έπρεπε να το είχε ψάξει στην παιδική της ηλικία. Μήπως δεν είχε πάρει αρκετή αγάπη από τους γονείς της; Είναι περίεργο να αποζητά συνεχώς την προσοχή και την αγαπη των πάντων, ακόμα και αγνώστων, σε τέτοιο βαθμό, σε κάθε φωτό... Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σταρ φυσικά..... ωραία φωτογραφία.... αλλά γ@μ0τ0... γιατί ο υιός και ο μπαμπάς μοιάζουν "κανονικοί" και η σταρ μοιάζει στημένη-σφιγμένη-ψεύτικη? Κοιτάξτε στάση σώματος για τον καθένα τους. Και ο άλλος είναι ηθοποιός, αλλά γ@μ0τ0, φαίνεται άνετος, πως να το πω... ανεπιτήδευτος (?).
Είναι όντως έτσι, ή είμαι επηρεασμένος από το παρόν θρεντ / κλίμα του παρόντος θρεντ?
Ανησυχούσε πάρα πολύ για την εικόνα της προφανώς. Θα έπρεπε να το είχε ψάξει στην παιδική της ηλικία. Μήπως δεν είχε πάρει αρκετή αγάπη από τους γονείς της; Είναι περίεργο να αποζητά συνεχώς την προσοχή και την αγαπη των πάντων, ακόμα και αγνώστων, σε τέτοιο βαθμό, σε κάθε φωτό... Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σταρ φυσικά.
Αλλά στην συγκεκριμένη φωτογραφία μου φαίνεται αρκετά άνετη και η Αλίκη.