Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

Κάποιος στα σχόλια έγραψε "τρικυμία εν κρανίω", δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Τη μια τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς.
Θα μπορούσα να πω κι άλλα που θέλω σχετικά με την ατομάρα της, αλλά θα πέσει λεπίδι.
 
Πως θα ήτανε ή Αλικη αν το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο ήταν έγχρωμο, από το ινστα πήρα την φωτό παιδιά , είναι δουλειά άλλων παιδιων
Ελπιζω να μην τους μπουν τιποτα ιδεες. Ηδη αρκετες ελληνικες ταινιες ξεφτιλιστηκαν με τον επιχρωματισμο.
Ευχομαι να μην ειναι και το πολυαγαπημενο Ξυλο μια απο αυτες.
 
συμφωνώ απολύτως μπάμπι, θυμάμαι το άρθρο στο Reader's Digest, πως προτιμάτε το σινεμά σας, α/μ ή τεχνητώς κεχρωσμένο;πάντως ακόμη και αν είναι "τεχνητώς κεχρωσμένη" μια ταινία, αν βγάλουμε το χρώμα από την τηλεόραση μας (με την αντίστοιχη ρύθμιση) θα το δούμε στο αυθεντικό α/μ. και έλεγε νομίζω ο τεράστιος Χίτσκοκ, ότι εκτός από το να δει την αγαπημένη του πρωταγωνίστρια με λάθος χρώμα κραγιόν, είναι και όλες οι επιλογές των χρωμάτων ώστε να γράφουν στο α/μ. εγώ θεωρώ τον χρωματισμό ως καρακιτσαριό. ως θιασώτης της α/μ φώτογραφίας.
 
@Uskoke Κι εγω φανατικοτατη του ασπρομαυρου. Να σκεφτεις πως το 90% των ταινιων που εχω παρακολουθησει ως τωρα ασπρομαυρες ειναι.
Η γοητεια και η μαγεια του ασπρομαυρου ειναι μοναδικες!
 
Πόσο δίκιο έχετε δηλ.αντε να δεις την τζεην Ευρ στο έγχρωμο όσες σειρες και αν έχω δει , τίποτα μα τίποτα δεν συγκρίνεται με την ταινία του 43' ! Άσχετο βέβαια με την αλικη αλλά ούτε μπορώ να φανταστώ το ξύλο στο έγχρωμο ή τους χαρούμενους αλήτες ή το κλωτσοσκουφι.
 
Η Αλίκη Ναυτάκι στο "Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό" (1993).

 
Τελευταία επεξεργασία:
Ας θυμηθούμε και εμείς την μεγαλη σταρ του Ελληνικού Κινηματογράφου βλέποντας ένα σπάνιο επεισόδιο της εκπομπής Νυχτερινός επισκέπτης ( εκπομπή talk show -1994) το οποίο είναι αφιερωμένο στην αξέχαστη ηθοποιό του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Η ΣΤΑΡ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ
Απο το αρχείο της ΕΡΤ
(κωδικός εκπομπής: 0000006927)

 
Τελευταία επεξεργασία:
Ο Μάνος Λαμπράκης γράφει για την Αλίκη.



Απόσπασμα από το χαμένο <<ημερολόγιό της Α.Β.>>

 
Τελευταία επεξεργασία:
Βρε παιδιά το διάβασα και γω στο τουιτερ, τολμηρη κίνηση για την εποχή.
 
Από τη μια βρίσκω απαράδεκτο να δημοσιεύονται προσωπικά κείμενα όπως τα ημερολόγια πριν περάσουν κάμποσοι αιώνες από τον θάνατο του συγγραφέα τους. Από την άλλη, η Α.Β. δεν ήταν αφελής να πιστεύει ότι ένα ημερολόγιό της θα έμενε κρυφό, οπότε αυτά που έγραφε τα έγραφε εν γνώσει της ότι θα δημοσιεύονταν. Αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι το ημερολόγιο είναι υπαρκτό και γραμμένο από την Α.Β. Η φωτογραφία που δείχνει τους 3 τους θα μπορούσε να είναι βγαλμένη οπουδήποτε και από οποιονδήποτε, βλέπετε εσείς καμία ένδειξη ότι είναι σε μπαρ, οιουδήποτε σεξουαλικού προσανατολισμού? Όχι ότι βλέπω τίποτε το απίθανο στην ιστορία, αλλά το ότι κάτι είναι πιθανό δεν το κάνει και πραγματικό. Και γιατί είναι "αποκάλυψη". Σιγά τα ωά. Σε γκέι μπαρ πήγανε (τι πιο φυσικό αν ήταν παρεα με τον Billy Bo?), δεν κάνανε κανένα φρικτό έγκλημα ώστε ΤΩΡΑ να το θεωρούμε "αποκάλυψη".

Τι σόι "cultural news" είναι αυτά? Βέβαια αυτό είναι όνομα "ομάδας" που αυτοαποκαλείται έτσι, δεν θα πει ότι έχει καμιά σχέση με πολιτισμό.
 


Όπως αναφέρω παραπάνω στο σχόλιο #191 η εκπομπή υπάρχει και προβάλετε ολόκληρη στην ιστοσελίδα του αρχείου της ΕΡΤ :

"Νυχτερινός επισκέπτης" 2 Ιανουαρίου 1995 με τον Άρη Σκιαδόπουλο

Τα δικαιώματα προβολής ανήκουν στην ΕΡΤ ΑΕ και προβάλλεται μόνο στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα του αρχείου της.

Τώρα γιατί υπάρχει και στο YouTube δεν έχω ιδέα και λογικά αν δεν έχει σχετική άδεια απο την ΕΡΤ ΑΕ το βίντεο με την εκπομπή θα διαγραφεί απο το ΥΤ κανάλι.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Όπως αναφέρω παραπάνω στο σχόλιο #191 η εκπομπή υπάρχει και προβάλετε ολοκληρωμένα στην ιστοσελίδα του αρχείου της ΕΡΤ :

"Νυχτερινός επισκέπτης" 2 Ιανουαρίου 1995 με τον Άρη Σκιαδόπουλο

Τα δικαιώματα προβολής ανήκουν στην ΕΡΤ ΑΕ και μόνο στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα του αρχείου της.

Τώρα γιατί υπάρχει και στο YouTube δεν έχω ιδέα και λογικά αν δεν έχει σχετική άδεια θα διαγραφεί.
Στην ιστοσελιδα της ερτ που εβαλες το λινκ ειναι παλιο και η εικονα ειναι χαλια. Την εκπομπη αυτη την εχουν βαλλει εδω και πολλα χρονια διαφορα ατομα στο youtube στα καναλια τους και δεν υπαρχει προβλημα αν θελεις σου βαζω και τα λινκ απο 4 καναλια που την εχουν με χαλια εικονα επισης.Σχεδον ολες τις εκπομπες απο το αρχειο της ερτ τις εχουν βαλλει στο youtube εδω και πολλα χρονια διαφορα καναλια που ειναι το προβλημα? Ολες οι εκπομπες της ερτ υπαρχουν στο youtube τουλαχιστον 10 χρονια και καλα κανουν για να τα δει ο κοσμος που θελει.
 
Εντάξει, εγώ το αναφέρω γιατί τα πράγματα είναι πια πολύ αυστηρά με τα πνευματικά δικαιώματα για αυτό αλλοστε υπάρχει και πολύ αυστηρός κανονισμός στο retromaniax.gr για τα πνευματικά δικαιώματα και την ολοκληρωμένη προβολή τέτοιων εκπομπών.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα