Μια χαρά είναιΕγώ το μετάνιωσα που δεν έβαλα ένα κομμάτι στο control panel. Έχει φύγει πλέον το χρώμα από το Artwork εκεί που ακουμπάνε τα χέρια. Αλλά τουλάχιστον δείχνει "μάχιμο"3 χιλιοστά πάχος φαντάζομαι είναι μια χαρά για αυτό που θέλω
Περιμενουμε... ...οχι μονο απο τα κουμπια αλλα και την μεχρι τωρα προσπαθεια.Kombatant είπε:Φώτος το απόγευμα που θα πάω σπίτι.
Βασικά πρέπει να αποκρυσταλλώσεις στο μυαλό σου τι θες να φτιάξεις. Εγώ στάθηκα τυχερός πχ και βρήκα μια άδεια καμπίνα πεταμένη κάτω από το σπίτι μου, και τώρα τη συνεφέρω. Αν δε μπορείς να βρεις, υπάρχουν αρκετά σχέδια στο internet που μπορείς είτε να τα πας σε ένα μαραγκό και να στα κόψει και να στα φτιάξει, είτε αν πιάνουν τα χέρια σου να το κάνεις μόνος σου. Από κει και πέρα, τα βασικά (και αν ξεχνάω κάτι θα συμπληρώσουν οι υπόλοιποι) είναι μια οθόνη (είτε από PC είτε καμία παλιά τηλεόραση), ο υπολογιστής (αν σκοπεύεις να φτιάξεις ΜΑΜΕ καμπίνα), joysticks/buttons και λοιπά που θα συνδέσεις στο PC, καθώς και οι διάφορες μαραγκοδουλειές μέσα στην καμπίνα για να τα στηρίξεις όλα αυτά. Και τέλος το software που θα τρέχει στο PC (roms, extra emulators πιθανώς, ότι θες εσύ, δεν υπάρχει όριο).stayros είπε:Πανω κατω τι ακριβως χρειαζεται για να στησεις μια καμπινα? :what:
Aκομα ειναι υπο σκεψη το ολο πραγμα,αλλα με ολα αυτα καλουδια που βλεπω εδω μεσα εδω και 2 χρονια...Kombatant είπε:Βασικά πρέπει να αποκρυσταλλώσεις στο μυαλό σου τι θες να φτιάξεις. Εγώ στάθηκα τυχερός πχ και βρήκα μια άδεια καμπίνα πεταμένη κάτω από το σπίτι μου, και τώρα τη συνεφέρω. Αν δε μπορείς να βρεις, υπάρχουν αρκετά σχέδια στο internet που μπορείς είτε να τα πας σε ένα μαραγκό και να στα κόψει και να στα φτιάξει, είτε αν πιάνουν τα χέρια σου να το κάνεις μόνος σου. Από κει και πέρα, τα βασικά (και αν ξεχνάω κάτι θα συμπληρώσουν οι υπόλοιποι) είναι μια οθόνη (είτε από PC είτε καμία παλιά τηλεόραση), ο υπολογιστής (αν σκοπεύεις να φτιάξεις ΜΑΜΕ καμπίνα), joysticks/buttons και λοιπά που θα συνδέσεις στο PC, καθώς και οι διάφορες μαραγκοδουλειές μέσα στην καμπίνα για να τα στηρίξεις όλα αυτά. Και τέλος το software που θα τρέχει στο PC (roms, extra emulators πιθανώς, ότι θες εσύ, δεν υπάρχει όριο).
Αλλά βασικά θέλει χρόνο, θέληση, αγάπη και μεράκι. Και όλα γίνονται
Ε, ότι θες βοήθεια εδώ είμαστεstayros είπε:Aκομα ειναι υπο σκεψη το ολο πραγμα,αλλα με ολα αυτα καλουδια που βλεπω εδω μεσα εδω και 2 χρονια...Εεεεε,δεν θελει και πολυ να αρχισει το μικροβιο να σε σιγοτρωει....παιδακι ειμαι...ζηλεψα... :baby2:
Τωρα οσο αφορα το θεμα μαραγκοδουλειων,αυτο το καλυπτω ανετα... ...το θεμα ειναι στα υπολοιπα,ηλεκτρονικα κλπ... recry:
Τωρα οσο για μερακι κλπ...υπαρχει περισευμα μπολικο.
ΩΠ. Για πες περισσότερα για το πως καλύπτεις το θέμα των μαραγκοδουλειών!stayros είπε:Aκομα ειναι υπο σκεψη το ολο πραγμα,αλλα με ολα αυτα καλουδια που βλεπω εδω μεσα εδω και 2 χρονια...Εεεεε,δεν θελει και πολυ να αρχισει το μικροβιο να σε σιγοτρωει....παιδακι ειμαι...ζηλεψα... :baby2:
Τωρα οσο αφορα το θεμα μαραγκοδουλειων,αυτο το καλυπτω ανετα... ...το θεμα ειναι στα υπολοιπα,ηλεκτρονικα κλπ... recry:
Τωρα οσο για μερακι κλπ...υπαρχει περισευμα μπολικο.
Καλημέρα Ε ναι, εντωμεταξύ συνειδητοποίησα χτες ότι ξέχασα εντελώς το καλώδιο και τα φυσάκια (τα οποία εκ των υστέρων έμαθα ότι έχουν κωδική ονομασία FDFD2-250) για να συνδέσω τα LED μεταξύ τους, οπότε σήμερα έχει επίσκεψη σε κατάστημα ηλεκτρονικών για τα περαιτέρω.Kambia είπε:Τώρα αρχίζει η "γλυκα" του στησίματος Kombatant
Εϊιιι...ψιτ..γειτονα...και εμεις εδω ειμαστε....stayros είπε:..το θεμα ειναι στα υπολοιπα,ηλεκτρονικα κλπ... recry: