Ας ποστάρω και μερικές φωτογραφιούλες για το work in progress
Πήρα τα joystick λοιπόν και αμέσως τα έβαλα πάνω στο ξύλο για να δω πώς θα είναι. Δυστυχως όμως το ξύλο που έχω βάλει τώρα είναι πιο παχύ από το προηγούμενο που κατέστρεψα, με αποτέλεσμα οι λεβιέδες να μην έχουν αρκετό χώρο. Εργαλεία πολλά δεν έχω, οπότε με το τρυπανάκι που έκανα τις τρύπες έκανα το εξής από την από κάτω πλευρά:
Με αυτό τον τρόπο μπόρεσα να ανοίξω 2 τρύπες, και να στερεώσω τα joysticks, και να έρθουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο:
Σημειώστε ότι για να μπορέσω να βάλω τα παξιμάδια από την από κάτω πλευρά, χρειάστηκε να κόψω με ένα μαχαίρι ένα μέρος του πλαστικού ώστε να χωράει το παξιμάδι (στα αριστερά φαίνεται τι mοd έκανα, στον μοχλό στα δεξιά δε το είχα κόψει ακόμα):
Όταν τα έκανα όλα αυτά, συνέδεσα 1-2 πλήκτρα και το joystick με την USB πλακετούλα, ίσα ίσα για να δω ότι παίζει. Success! To joystick αναγνωρίστηκε πλήρως από τα Windows και όλα μια χαρά, χρειάστηκε βέβαια να ακολουθήσω τη συμβουλή από αυτό το video
ώστε να αναγνωριστεί κανονικά. Τώρα αφού είδα ότι παίζει, έβγάλα τα πλήκτρα πάλι και τα joystick, και ξεκίνησε το decoupage:
Το μόνο που μου μένει τώρα είναι να βρώ τηλεόραση