- Αντιδράσεις
- 1.838
Σσσσσσ....κρυβε λογια βρε....angel_grig είπε:Εϊιιι...ψιτ..γειτονα...και εμεις εδω ειμαστε....
Σσσσσσ....κρυβε λογια βρε....angel_grig είπε:Εϊιιι...ψιτ..γειτονα...και εμεις εδω ειμαστε....
2 πράγματα που σίγουρα έπαιξαν ρόλο.NLS είπε:Ρε παιδιά όταν ζητούσα βοήθεια εγώ γιατί δεν εμφανιζόταν κανείς; Βρωμάνε τα πόδια μου σας είπαν;Έλεγα και για χρήματα...
Τέσπα. Δεν πειράζει κάθε εμπόδιο σε καλό.
Ναι.Kombatant είπε:Όταν μου λες controller εννοείς για να μπορώ να παίξω με LEDBlinky κτλ;
Προτεινω να βρεις καποιον που ασχολειται με plexiglass να το κοψει/τρυπησει γιατι θα παιδευτεις και ισως κανεις και ρωγμες/θολουρες..Kombatant είπε:Ναι, για αρχή. Το LEDBlinky θα πάει στη version 2.0 ^_^ /emoticons/happy@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Τώρα που ήρθα σπίτι συνειδητοποίησα ότι ενώ το ξύλο πρέπει να τρυπηθεί με 26mm τρυπάνι, το plexiglass θέλει 28mm γιατί τα κουμπιά έχουν ένα μεγαλύτερο δακτύλιο στην αρχή τους. Και δεν είναι ξύλο να ανοίξω λίγο την τρύπα γύρω γύρω με το τρυπάνι και να χωρέσει (ή είναι; Έχει κανείς εμπειρία; Θα θολώσει το plexi στο σημείο αυτό; )
Mπορεις να τρυπησεις με ποτηροτρυπανα σαν και αυτα εδω.Kombatant είπε:Τώρα που ήρθα σπίτι συνειδητοποίησα ότι ενώ το ξύλο πρέπει να τρυπηθεί με 26mm τρυπάνι, το plexiglass θέλει 28mm γιατί τα κουμπιά έχουν ένα μεγαλύτερο δακτύλιο στην αρχή τους. Και δεν είναι ξύλο να ανοίξω λίγο την τρύπα γύρω γύρω με το τρυπάνι και να χωρέσει (ή είναι; Έχει κανείς εμπειρία; Θα θολώσει το plexi στο σημείο αυτό; )
Ειναι αυτο μια λυση αλλα δεν το προτεινα γιατι πολλες φορες ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια την ωρα που κοβει.stayros είπε:
Το καταλαβα οτι εννοεις τετοιο τρυπανι. Οπως ειπα....κανε δοκιμες και με τα δυο!!!Kombatant είπε:Ένα τέτοιο 26άρι έχω εγώ. Λετε να το επιχειρήσω στο plexi; Σε ποτηροτρύπανο έχω 25άρι δυστυχώς μόνο.Προβολή συνημμένου 91930
Καλό κόλπο αυτό δε το είχα σκεφτεί... έτσι θα το κάνωvfr400sak είπε:Και εγω μεΤρυπάνι φτερού ειχα κανει τις τρυπες αλλα ειχα 2 ξυλα και στην μεση το plexi αν το κανεις ετσι μην φοβασαι τιποτα!.Προβολή συνημμένου 91933