Ειναι Αμερικανιδα και λεγεται Danielle Loder. Το 1962 πρωταγωνιστησε στην ταινια Μην ερωτευεσαι το Σαββατο, διπλα στο Δημητρη Παπαμιχαηλ.LadyNaty είπε:Και επι τη ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι: η ξανθιά μεσήλικη πιθανότατα Γερμανίδα (αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της) που παίζει την "Ίριδα", τη φίλη της Ναθαναήλ, ποια είναι; Ξέρουμε κάτι παραπάνω γι' αυτήν;
Mε κάθε επιφύλαξη, απαντώ...thanos75 είπε:Όμως βρε παιδιά κάθε φορά που βλέπω την ταινία μου δημιουργείται η εξής απορία: Υποτίθεται πως ο Αντωνόπουλος και η Ναθαναήλ έμεναν σε γειτονικές καμπάνες (η Ναθαναήλ άκουγε μέχρι και τις ερωτικές του περιπτύξεις), και ο Αντωνόπουλος μέσα στο ξενοδοχείο να μην την έχει δει ποτέ πιο πριν (π.χ στην πισίνα ή στο εστιατόριο) όταν του πρωτοπαρουσιάστηκε ως Τζένη? Μεταξύ μας δε νομίζω ότι πολυστέκει...
Και εδώ οι παλιότεροι ας μου λύσουν μια πολιτική απορία λίγο ίσως off-topic: η δικτατορία δεν είχε τελείως αποστασιοποιηθεί από τη συνταγματική μοναρχία (ο τέως Κων/νος νομίζω ήταν στη Ρώμη τότε)? Μπορούσαν στα αστυνομικά τμήματα επί χούντας να υπάρχουν και φωτος του Κων/νου?
Σε ευχαριστώ Αντριάννα, νομίζω πως η εξήγηση ΄που δίνεις στην πρώτη απορία μου είναι πραγματικά λογικότατηandrianna είπε:Mε κάθε επιφύλαξη, απαντώ...1) υποτίθεται ότι ο Αντωνόπουλος δούλευε πολλές ώρες και πήγαινε στην καμπάνα επί τούτου για τις κοπέλες. Η Έλενα πάλι ήθελε την απομόνωση της. Και δεν ήταν ακριβώς ξενοδοχείο με κοινή πισίνα και εστιατόριο, ήταν καμπάνες, κάτι σαν bangalows.
2) Για τη φώτο του τέως, σωστά ήταν στην ταινία. Με το δημοψήφισμα έφυγε τελείως.
τυπικα ο Κωνσταντινος ηταν Βασιλας μεχρι το 1973 οποτε ο Παπαδοπουλος εκανε το δημοψηφισμα, εγινε Προεδρευομεη Δημοκρατια και εγινε ο ιδιος Προεδρος... Μεχρι τοτε ομως ηταν Αντιβασιλεας ο Ζωιτακης αλλα συνηθως ΔΕΝ ειχαν τη φωτογραφια του στα δημοσια κτηριαthanos75 είπε:... οι σκηνές στο αστυνομικό τμήμα όπου πάνω από το γραφείο του Ανδρονίδη φιγουράρει περίοπτα η φωτογραφία του δικτάτορα Παπαδόπουλου και δίπλα ακριβώς μια μικρότερη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Και εδώ οι παλιότεροι ας μου λύσουν μια πολιτική απορία λίγο ίσως off-topic: η δικτατορία δεν είχε τελείως αποστασιοποιηθεί από τη συνταγματική μοναρχία (ο τέως Κων/νος νομίζω ήταν στη Ρώμη τότε)? Μπορούσαν στα αστυνομικά τμήματα επί χούντας να υπάρχουν και φωτος του Κων/νου?
Ειχα διαβασει πριν απο καιρο, οτι ο ρολος του Αντωνοπουλου προοριζοταν αρχικα για τον Κωστα Πρεκα, αλλα δεν ξερω κατα ποσον αληθευει κατι τετοιο... γι' αυτο δινω την πληροφορια με επιφυλαξη.