Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.525
Μην τα λες αυτά γίνεσαι αιρετικηΚι εγω για αλλη μια φορα θα πω πως θαυμαζω το καλλιγραμο σωμα της και τον ευρωπαϊκο της αερα, αλλα στο προσωπο μου θυμιζει νεκροκεφαλη και φυσικα τη βρισκω πανασχημη.
Προβολή συνημμένου 244878
Σε αυτό θα συμφωνήσω 100%.Πες το ψεματα. Σημερα εχουμε φτασει στο σημειο να φοβομαστε να μιλησουμε μην τυχον και δε γινουμε αρεστοι.
Ήταν απρόσιτη για αυτό , οπότε υπήρχε μυστήριο στην ατμόσφαιρα.Σε αυτό θα συμφωνήσω 100%.
Αλλά για εμένα η Ναθαναήλ ήταν πάντα κάτι το απόκοσμο, κάτι το μοναδικό. Ίσως να αποκόμησα αυτή την αίσθηση από τις ταινίες που της προσδίδουν αυτά τα χαρακτηριστικά.
Όντως! Αναντικατάστατη στις ταινίες που έπαιξεΠάντως σεξαπιλ κ φινέτσα είχε!
Είχαν δώσει εξώδικο στην Ναθαναήλ λόγω των τολμηρών σκηνών της ταινίας; Το ξέρατε; Εγώ τώρα το μαθαίνω. Όχι από την δική μας τηλεόραση.Εξώδικο από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης... στην Έλενα Ναθαναήλ
Τι ακριβώς παραβίασε σύμφωνα με το εξώδικο που καλείται να πληρώσει ο Extra;mylife.com.cy
Καλά αν προβλήθηκε σε ώρα που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά, δεν χρειαζόταν το εξώδικο καθόλου. Εδώ σήμερα τι να πούμε με αυτά που βλέπουμε, θα μου πεις και άλλες εποχές αλλά όντως να έγινε το γεγονός;Συγγνώμη για το off topic αλλα η δική μας τηλεόραση επιτρέπει το σκουπιδαριο του πρωινού, μεσημεριανού, βραδυνου προγράμματος. Σαχλα, γελοιοτητα, καρικατούρες δήθεν περσόνες, αδικημένες βίζιτες, αδικημένοι γόνοι, μαχητικοί δημοσιογραφία επιπέδου παιδικής χαρας κλπ.
Οπότε είχαμε και εδώ θέμα, μάλιστα ! Καλά το 79' τώρα όμως δεν νομίζω να υπάρχει προβληματην ειχε προβαλει η ερτ το 1979 και την αλλη μερα αρχισαν τα ποινικα
Η σκηνή είναι από τη σπάνια ταινία "Κατάσκοποι στον Σαρωνικό", παραγωγής 1967, με τον Νίκο Κούρκουλο και την Άννα Μπράτσου.Ξέρουμε ταινία;
Δεν την έχω ξανακουσει ποτεΗ σκηνή είναι από τη σπάνια ταινία "Κατάσκοποι στον Σαρωνικό", παραγωγής 1967, με τον Νίκο Κούρκουλο και την Άννα Μπράτσου.
Που να δείτε και μια μικρού μήκους που είχε παίξει η Ναθαναήλ την "Τροφική δηλητηρίαση", είναι που είναι αλλόκοτη η ταινία (σχεδόν θρίλερ) ταίριαζε γάντι πιστεύω η ταινία στην απόκοσμη εμφάνιση της Ναθαναήλ...δεν έχει καθόλου διαλόγους,ούτε μιλάει καθόλου...υπάρχει στο YouTube ανεβασμένη απ' το σκηνοθέτη της στο κανάλι του (το τονίζω για να μην κοπεί το σχόλιο μου λόγω πνευματικών δικαιωμάτων)Ήταν απρόσιτη για αυτό , οπότε υπήρχε μυστήριο στην ατμόσφαιρα.
Κι αυτό ήταν καλό για μια γυναίκα? Αν αντί για Έλενα Ναθαναήλ είχε μαγευτεί από κάποιον Φίλιππο Ναθαναήλ τότε μάλιστα, θα ήταν κολακευτικό.Μέχρι και ο Νουρέγιεφ μαγεύτηκε από ότι λέει το άρθρο.«Η Έλενα Ναθαναήλ είναι το ωραιότερο πλάσμα της Γης»… έλεγε ο Νουρέγιεφ - Cat Is Art
Ρούντολφ Νουρέγιεφ: Η Έλενα Ναθαναήλ είναι το ωραιότερο γυναικείο πλάσμα της Γης! Είναι ένα εκπληκτικό δημιούργημα της φύσης.www.catisart.gr
Αγαπημενη μου σκηνη στο εργο ειναι το ειρωνικο γελιο της Ελενας αμεσως μετα την προταση γαμου του Βεργη.Την είδα ξανά την αναζητησις και τελικά ο Βέργης την αγάπησε ψυχή και σώμα την Έλενα. Εδώ νομίζοντας ότι ήταν call girl , της ζήτησε γάμο οπότε επ αυτού δεν χωρά αμφιβολία. Θα της άφηνε τις παλιές συνήθειες πίσω του. Η Ναθαναήλ προέρχονταν από μεγαλοαστική οικογένεια ίσως για αυτό αυτοί οι ρόλοι της πήγαιναν γάντι, δεν μπορώ να φανταστώ καμία άλλη να κάνει την Έλενα.