αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.481
Και δεν θα άλλαζε αυτό ποτέKαι μονο που ειχε το ψυχολογικο προβλημα να μην πηγαινει με μια γυναικα δευτερη φορα, μου ειναι αρκετο για να τον σιχαθω.
Και δεν θα άλλαζε αυτό ποτέKαι μονο που ειχε το ψυχολογικο προβλημα να μην πηγαινει με μια γυναικα δευτερη φορα, μου ειναι αρκετο για να τον σιχαθω.
χαχα ναιιι οκ ως προς αυτο, πλούσιος ήταν και βαριόταν εύκολα αλλά για σκεφθείτε κορίτσια να είστε εσείς η ΜΙΑ που θα τον ξανακάνει να πάει μαζί της...Kαι μονο που ειχε το ψυχολογικο προβλημα να μην πηγαινει με μια γυναικα δευτερη φορα, μου ειναι αρκετο για να τον σιχαθω.
Μαλλον το δευτερο γιατι οι ανθρωποι αλλαζουν εξαιρετικα δυσκολα και μονο οταν πραγματικα το θελουν οι ιδιοι και οχι επειδη τους επιβαλλεται.Το θέμα είναι αλλάζει αυτός ο άνδρας η είναι απλά μια ακόμα γυναικεία φαντασίωση ότι εσύ θα τον αλλάξεις.
ΑκριβώςΜαλλον το δευτερο γιατι οι ανθρωποι αλλαζουν εξαιρετικα δυσκολα και μονο οταν πραγματικα το θελουν οι ιδιοι και οχι επειδη τους επιβαλλεται.
Ο χαρακτήρας της Έλενας ήταν μιας πολύ πλούσιας κοπέλας οπότε το έβλεπε και αυτή ως ερωτικό παιχνίδι.χαχα ναιιι οκ ως προς αυτο, πλούσιος ήταν και βαριόταν εύκολα αλλά για σκεφθείτε κορίτσια να είστε εσείς η ΜΙΑ που θα τον ξανακάνει να πάει μαζί της...
είναι απλά μια ακόμα γυναικεία φαντασίωση ότι εγώ είμαι η μία και μοναδική που τον άλλαξα χαχαΤο θέμα είναι αλλάζει αυτός ο άνδρας η είναι απλά μια ακόμα γυναικεία φαντασίωση ότι εσύ θα τον αλλάξεις.
η κοπέλα βαριόταν ομοίως και προσπαθούσε να φέρει λίγο σασπενς στη ζωή της...Ο χαρακτήρας της Έλενας ήταν μιας πολύ πλούσιας κοπέλας οπότε το έβλεπε και αυτή ως ερωτικό παιχνίδι.
Ε ναι ! Αν ήταν καμαριέρα σε κάνα ξενοδοχείο δεν θα είχε τέτοια όρεξη .η κοπέλα βαριόταν ομοίως και προσπαθούσε να φέρει λίγο σασπενς στη ζωή της...
Θα εφτυνες αίμα και για λίγο θα περνούσες καλά μέχρι να ξυπνήσει ξανά ο ορίτζιναλ εαυτος τουείναι απλά μια ακόμα γυναικεία φαντασίωση ότι εγώ είμαι η μία και μοναδική που τον άλλαξα χαχθ
Αλήθεια δεν ξέρω τι να πω , ίσως ο τρόπος που παρουσιάζει την υψηλή κοινωνία της δεκαετίας του 70; Εγώ δεν θα την χαρακτήριζα καλτ πάντωςγιατι ειναι cult?
Συμφωνώ με κάποια πράγματα που γράφει με αλλά καθόλου, καλτ δεν την θεωρώ όμως την ταινίαΟ συντάκτης του άρθρου δεν πρέπει να έχει δει περισσότερα από τα 5 πρώτα λεπτά της ταινίας ή μάλλον καθόλου.
Η μπουρδολογία σε όλο της το μεγαλείο.
Σε πολλά ιντερνετικά site οι "συντάκτες" κολλάνε ότι βλακεία βρουν στο δίκτυο και κάνουν άρθρο από το τίποτα γεμάτο ανακρίβειες και θλιβερές κοτσάνες. 'Ακου cult αυτή η ταινιάρα. Το μυαλό του και μια λίρα του κόπανου. Γενικά η LIFO έχει πάρει εδώ και χρόνια την κάτω βόλτα.
Εδώ τι να πω έχεις δίκιο απολυτο, πολλές φορές τα εξετάζουν τόσο πολύ τα πράγματα που τα υπεραναλυουν ενώ ο σκηνοθέτης μπορεί να μην το έχει καν υπόψη του.Εμενα μ' αρεσει που ο συντακτης του αρθρου νομιζει πως ο σκηνοθετης μεσω της ταινιας εκανε κοινωνικη και πολιτικη κριτικη.
Ηρεμησε, καλε μου. Για τον Ερρικο Ανδρεου μιλαμε. Οχι για τον Παντελη Βουλγαρη.