Εδω πληρωνονται ολα!!!Juanita είπε:Μετσούλα μου...δε μ' αγαπάς πιά;;;
Το νηματιο λεει: αναζητωντας την αγαπη... και εγω την αγαπη αναζητουσα, αλλο αν δεν τη βρηκα! Εγω ειμαι εντος θεματος!!Τι είπες Κρίστι μου;;; 8) Σου μπαχαλέψαμε το νημάτιο;;; ποιές;; εμείς;;;
(μην είσαι γκρινιάραmetsgr είπε:Το νηματιο λεει: αναζητωντας την αγαπη... και εγω την αγαπη αναζητουσα, αλλο αν δεν τη βρηκα!
Α... και εγώ!!!metsgr είπε:... Εγω ειμαι εντος θεματος!!
χουανιτάκι, μην στενοχωριέσαι βρε. << αγάπη χωρίς πείσματα, δεν έχει νοστιμάδα>>Juanita είπε:
metsgr είπε:Για το δε παλικάρι μας τι να πω...... ήρθε, λέει, η Αλίσια και κάνει χαρές... ένα Fissler του χρειάζεται... :frypan:
Juanita είπε:Να σηκώσω τα μανίκια μου, κορίτσια, και να "καθαρίσω" με το Νηλ μιά και καλή;;;
Μου αρέσει Κρίστι μου που μας κρατάς σε αγωνία αλλά πώς θα γίνει να βάζεις πιό συχνά συνέχειες;;;. Εχτές έβαφα τα νύχια μου με ειδικό μανό για να μην τα τρώω...ούτε πετσάκια δε θα αφήσω από την αγωνία μου...
Αυτοί ήταν από άλλο ανέκδοτο, Χουανίτα μου!! Αυτοί ήταν από ανέκδοτο της Μιζούκι!!! Μπορεί να έβγαιναν φυσιολογικοί;;;Juanita είπε:Εμμμ... και η Ελίζα με το Νηλ ξαδέρφια του Άντονυ και του Στήαρ ήταν αλλά είδες διαφορά;;;