Juanita είπε:Μετσούλα μου...δε μ' αγαπάς πιά;;;![]()
![]()
Το νηματιο λεει: αναζητωντας την αγαπη... και εγω την αγαπη αναζητουσα, αλλο αν δεν τη βρηκα! Εγω ειμαι εντος θεματος!!Τι είπες Κρίστι μου;;; 8) Σου μπαχαλέψαμε το νημάτιο;;;ποιές;;
εμείς;;;
(μην είσαι γκρινιάραmetsgr είπε:Το νηματιο λεει: αναζητωντας την αγαπη... και εγω την αγαπη αναζητουσα, αλλο αν δεν τη βρηκα!
Α... και εγώ!!!metsgr είπε:... Εγω ειμαι εντος θεματος!!
χουανιτάκι, μην στενοχωριέσαι βρε. << αγάπη χωρίς πείσματα, δεν έχει νοστιμάδα>>Juanita είπε:
metsgr είπε:Για το δε παλικάρι μας τι να πω...... ήρθε, λέει, η Αλίσια και κάνει χαρές... ένα Fissler του χρειάζεται... :frypan:
![]()
Juanita είπε:Να σηκώσω τα μανίκια μου, κορίτσια, και να "καθαρίσω" με το Νηλ μιά και καλή;;;![]()
Μου αρέσει Κρίστι μου που μας κρατάς σε αγωνία αλλά πώς θα γίνει να βάζεις πιό συχνά συνέχειες;;;. Εχτές έβαφα τα νύχια μου με ειδικό μανό για να μην τα τρώω...ούτε πετσάκια δε θα αφήσω από την αγωνία μου...![]()
Αυτοί ήταν από άλλο ανέκδοτο, Χουανίτα μου!! Αυτοί ήταν από ανέκδοτο της Μιζούκι!!! Μπορεί να έβγαιναν φυσιολογικοί;;;Juanita είπε:Εμμμ... και η Ελίζα με το Νηλ ξαδέρφια του Άντονυ και του Στήαρ ήταν αλλά είδες διαφορά;;;![]()