Ανατομία Ενός Εγκλήματος (1992 ANT1)

Zippo είπε:
κορυφαίο επεισόδειο ήταν και εκείνο με την κοπέλα (δεν θυμάμαι τους ηθόποιούς) που την είχαν κλειδωμένη στον αχυρώνα και πήγαινε ο πατέρας της και την βίαζε. Σε κάποια φάση αυτη το είχε χάσει τελείως και εκείνος καθάρισε και την μάνα της για να μήν μιλήσει. Στο τέλος κρεμάστηκε.
τον πατέρα τον έπαιζε ο συγχωρεμένος ο σεργιανόπουλος - τη μητέρα η ασπασία κράλλη και την κόρη νομίζω η λήδα τασσοπούλου ή κάπως έτσι.

επισης πολύ σκληρη ήταν και η σκηνή από το επεισόδιο 'η τελευταία στάση όπου ο ζαχαρίας ρόχας βιάζει και σκοτώνει την χριστίνα αλεξανιάν.

ξερει κανείς τον τίτλο του επεισοδίου όπου πρωταγωνιστούσε ο τσακίρογλου και έπαιζε έναν ελληνοαμερικάνο τυχοδιώκτη όπου είχε έρθει σε ένα νησί της ελλάδας μαζί με την ερωμένη του τάνια καψάλη για να ανασύρει από τον βυθό ένα θησαυρό από την εποχή της κατοχής? στο τέλος τους σκοτώνει όλους και τους φουντάρει στην θάλασσα - η σκηνή με τα πτώματα στον βυθό της θάλαασσας είναι κλασική. πρέπει να ήταν στον τελευταίο κύκλο της σειράς. το έχει κανείς΄?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλοι μου ανθρωποι,ειναι το 613ο ποστ μου που αφορα το γεγονος οτι εδω μεσα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ downloads.Ριξε μια ματια στους Κανονισμους Λειτουργιας plz
 
...και γι' αυτό τα πήρε το ποτάμι τα posts...
 
Καλά, σβήνετε τα posts των παιδιών που μας λένε "efxaristo" για την προσπάθειά μας ;

Ντροπή σας ! :D
 
[edited by manos426f:Διάβασε τους κανόνες του forum φίλε μου....]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
candy είπε:
Ο Φιλιππίδης όντως είχε δώσει ρέστα σε εκείνη τη σειρά!!!Ήταν μάλιστα και η πρώτη φορά που έπαιζε τον κακό.Ένα άλλο ήταν με τον Νικήτα Τσακίρογλου που είχε εμμονή με την κόρη του και δεν ήθελε να μεγαλώσει.Τελικά την καθάρισε στο Λούνα Παρκ!!!Σε αυτή τη σειρά δεν ήταν και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που έπαιζε την τρελή καλόγρια που έκανε βασανιστήρια σε μια κοπέλα που την έκλεισε η μάνα της; :xm:
το χα δει αυτο το επισοδειο,μαλιστα στο τελος εβλεπες την ηρωιδα μπροστα σε εναν καθρεφτη να κοιταει και να παιρνει την μορφη της καραμπετη
 
εδω αυτο το επεισοδιο που αναφερεις tina

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qEDgwuPmmD0]YouTube - ANATOMIA - bonus part 1/3
 
Δεν στέλνουμε κανένα mail στον ΑΝΤ1 να το προβάλει για τον εορτασμό των 20 χρόνων του ; Το ίδιο να κανουμε και για άλλες σειρές (π.χ Βαμμένα κόκκινα μαλιά, Τρίτο στεφάνι, Κίτρινος φάκελος κ.α)
 
Γεια σε ολους!! Μολις γραφτηκα κ μ αρεσει παααρααα πολυ το forum :D ..Θυμαμαι ημουν 5-6 χρονων αλλα μ αρεσε πολυ η σειρα..χαχαχαχ..καθε βραδυ με κανε μπανιο η γιαγια κ μ χε ετοιμο το πιατο στο τραπεζι οπου καθομουν πανω που αρχιζε..εκτος κι αν ειχε Βουγιουκλακη που δν την αλλαζα :Ρ
 
Πίσω
Μπλουζα