Θεία Λένα
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 4.671
Με το που εμφανίστηκε η βασανισμένη καραπιπεριμ γέλασε τ' αχειλι σας. Τυχαιο;;;Εγω καθιστη. Που να βρω κουραγιο να σταθω μετα απο τοσα που εγιναν;
Με το που εμφανίστηκε η βασανισμένη καραπιπεριμ γέλασε τ' αχειλι σας. Τυχαιο;;;Εγω καθιστη. Που να βρω κουραγιο να σταθω μετα απο τοσα που εγιναν;
Και οχι μονο η Καραπιπεριμ....Με το που εμφανίστηκε η βασανισμένη καραπιπεριμ γέλασε τ' αχειλι σας. Τυχαιο;;;
Κυριε Πρεσβη, μας κακομαθαινετε!Άλλη λήψη
Ιιιιιιχιχιχιχι ( με φωνή του Μεντη που κάνει στο Ζηκο το τρένο της Μαλακάσας)Και οχι μονο η Καραπιπεριμ....
Δοθείσης της ευκαιρίαςΚυριε Πρεσβη, μας κακομαθαινετε!
Ιιιιιιχιχιχιχι ( με φωνή του Μεντη που κάνει στο Ζηκο το τρένο της Μαλακάσας)
Έχετε κυρία μου ιδιαίτερη προτίμηση ή βολευεστε με τα συνηθισμένα ακαταλαβίστικα;Μας έταξες κουίζ, θέλω κουίζ. Πάει και τελείωσε!
Έχετε κυρία μου ιδιαίτερη προτίμηση ή βολευεστε με τα συνηθισμένα ακαταλαβίστικα;
Γιατί, δεν είναι;Εδώ μοιάζει λίγο με Νανα Μούσχουρη
Έψαχνα αυτό το θέμα να προσθέσω μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Στις Εικόνες της Ελένης Βλάχου είχε γίνει κάποτε ρεπορτάζ στους δρόμους και ρωτούσαν ποιον θεωρούν οι γυναίκες τον πιο σέξι ηθοποιό. Και ετοιμαστείτε!!! Πρώτος λέει στις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες ήταν ο Τίτος Βανδής!!!! Αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες διατηρούσε τη δεύτερη θέση όταν πασίγνωστοι ζεν κατρακυλούσαν στα αποτελέσματα Πόσο μπροστά είμαστε σε αυτό το φόρουμ;Εθνικός Σταρ Τίτος Βανδής.
Ετοιμάζω τον πανηγυρικό
δεν ειναι ομως και κατι παραπανω απο ενας καταπληκτικος κωμικος;Bεγγος θα τον ελεγα εθνικο κωμικο κατι σαν τον Λουι Ντε Φινες με Μπελμοντο ,Ντελον εθνικοι σταρ.
Βρε παιδιά ο εθνικός σταρ πρέπει να είναι εκτός από ζεν πρεμιέ και ζεν κόμικ για μένα τουλάχιστον, θέλουμε άνmpδρα σταρ με χιούμορ ομως
αρα λλετε μπαρκουλη,γκαραντιΒρε παιδιά ο εθνικός σταρ πρέπει να είναι εκτός από ζεν πρεμιέ και ζεν κόμικ για μένα τουλάχιστον, θέλουμε άνδρα σταρ με χιούμορ ομως