Kabouridis είπε:
Παιδιά πολλά μπράβο για την συνέντευξη ενός υπέροχου ηθοποιού που είχαμε χάσει τα ίχνη του. :thanx2: Τον Προύσαλη τον θυμάμαι επίσης στο σιριαλ του Γιώργου Κωνσταντίνου τα 7 κακά της μοίρας μου στην αρχή της λειτουργίας του MEGA στο οποίο έκανε τον απατεώνα κολητό του Τώνυ Αντονυ (ο Τώνυ Άντονυ ήταν αδερφος του Κωνσταντίνου κι επίσης έκανε το λαμόγιο)με το όνομα Μπάνος.
...ψιλοξέθαμμα...αλλά τί να γίνει, τώρα το πήρα χαμπάρι...
Γράφω για να τονίσω 2 πράγματα :
Την πολύ καλή δουλειά που γενικώς φαίνεται να πέφτει σε τούτο το φόρουμ
(το εννοώ αυτό...Επισκέπτομαι σπανίως, αλλά απ' την 1η φορά μου έκανε εντύπωση "αυτός ο αέρας δημιουργικότητας" - και η καλαισθησία του φόρουμ, αρχίζοντας από την παρουσία των ιθυνόντων του και φτάνοντας σε αυτή των μελών του...)
και ιδιαίτερα των δύο "συνεντευξοσυμμοριτών", του manos426f και του exetlaios...
Eίναι σαφώς μια ξεχωριστή ιδέα/πρωτοβουλία/κίνηση (πόσο μάλλον που όπως δηλώνουν δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι), και ο τρόπος που τη χειρίζονται θα έλεγα είναι...τραβηχτικότατος...
Πώς λένε οι ίδιοι για την εποχή , που αποτελεί και πυρήνα του φόρουμ, "ήταν ανεπιτίδευτη, αυθεντική" - στο ίδιο μοτίβο κάνουν και αυτοί συναντήσεις/συνεντεύξεις...
Ένα μπράβο από 'μένα, τη χαίρομαι τη φάση πραγματικά, κι ας ΜΗΝ είμαι φαν του ελληνικού σινεμά (και βίντεο) του '80 (...με "γνωστές" ελάχιστες...αλλά και τρανταχτές εξαιρέσεις βέβαια), παρ' όλο που ήταν ΚΑΙ "δική μου 10ετία" (στα 30φεύγα πλέον)... (όσον αφορά τον κινηματογράφο...ανέκαθεν ήμουν πιστός στον παλιό/καλό/ελληνικό).
...Το δεύτερο που θέλω να πω, είναι σχετικό με το quote μου, γιατί το είδα και μου θύμισε τον Τάσο Προύσαλη, που τον είχα "εντοπίσει" στη σειρά αυτή του Γ.Κωνσταντίνου, και όχι πουθενά αλλού και πιο πριν, να ερμηνεύει έναν χαρακτήρα, μ' έναν τρόπο (ύφος) (...το..."γνωστό" του, απ' ό,τι φαίνεται), που με...ηλέκτριζε. Δε θυμάμαι τίποτε παρά ότι συμμετείχε (σε κάποια επεισόδια), σε σειρά του Γ.Κ. , και μια ατάκα που "καρφώθηκε" έκτοτε στο μυαλό μου : "...Έτσι δεν είναι Σώτο;" - και αν δεν κάνω λάθος, την απεύθυνε στον Τόνυ Άντονυ(σημ. : ΑΛΛΗ "μορφάρα"...Για βάλτε τον κι αυτόν στο "καλαντάρι" σας...
), κοιτάζοντας τον από πολύ κοντά...και με πολύ -επικριτικό- νόημα...
Μου είχε κάνει πολύ αίσθηση η παρουσία του, διότι γενικώς είχα την εντύπωση ότι "μόνο βλακείες και βλάκες βλέπουμε στην τιβί πια", και περίμενα να τον δω να εξελίσσεται σε μόνιμη και σημαντική περσόνα του τηλεοπτικού κόσμου........αλλά δεν έκατσε...
"Πηγαίνοντας" τρελλά ΚΑΙ τον θείο του (δεν ήξερα τότε, αλλά φανταζόμουν ότι έπαιζε συγγένεια), τον είχα γενικά πάρει με καλό μάτι...
Χάρηκα σήμερα που διάβασα τη συνέντευξη και το σημερινό του στίγμα, και κρίμα που δεν είμαι Αθήνα για να έκανα μια βόλτα από τον θεατροχώρο του (ωραίο το ότι έχει "σκαλίσει" κάτι δικό του...).
Τις ευχές μου να πηγαίνει καλά.