Αποκλειστική συνέντευξη του ΤΑΣΟΥ ΠΡΟΥΣΑΛΗ στο RetroManiaX!

Παιδιά συγχαρητήρια, ήταν πολύ ενδιαφέρον. Αλλά κάτι με τρώει και μπορεί να είναι βλακεία, αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω. Ο Μπίλιας δεν ήταν ο ρόλος του Στηβ Ντούζου; Υπήρχε κι άλλος Μπίλιας;
 
Στους δύο ξένους απήγαγε τους πρωταγωνιστές ο Θέμης Μάνεσης. Εμπόδιο για να μην παντρευτεί ο Σεργιανόπουλος την αγαπημένη του. Πολύ γέλιο. Ως προς τον Προύσαλη μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι. Καταπληκτική η έκπληξη.
 
alkis21 είπε:
Παιδιά συγχαρητήρια, ήταν πολύ ενδιαφέρον. Αλλά κάτι με τρώει και μπορεί να είναι βλακεία, αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω. Ο Μπίλιας δεν ήταν ο ρόλος του Στηβ Ντούζου; Υπήρχε κι άλλος Μπίλιας;
Καθόλου βλακεία και πολύ εύλογη ερώτηση.

Στα πρώτα ΡΤΚ (ρόδα τσάντα & κοπάνα) ο Μπίλιας ήταν ο Ντούζος.

Από το 4 και μετά ανέλαβε ο Τάσος Προύσαλης.
 
Η δουλεια ηταν επαγγελματικη με ολη τη σημασια του ορου.

Εξηγουμαι.

Σωστη επιλογη προσωπου.Επιτελους διαβασαμε και μια συνεντευξη οχι καποιας Σταρ Ελλας αλλα ενος ανθρωπου που πολλοι απο εμας, που δεν εμπλεκονται βαθια με τα θεατρικα δρομενα,αγνοουσαμε τις παρουσες δραστηριοτητες του.

Ισοροπημενες και ενδιαφερουσες ερωτησεις.Εξεφρασαν τις δυνητικες αποριες που ειχαμε, χωρις να ολισθισουν ουτε απο τη μερια του σοβαροφανους ουτε απο τη πλευρα του φαιδρου.

Μπραβο στα παιδια και ενα ευχαριστω στον κ Προυσαλη που εκατσε και μας εδωσε πολλες ενδιαφερουσες αραδες για διαβασμα και σκεψη.
 
Μπράβο ρε μάγκες.
 
Wally είπε:
Επιτελους διαβασαμε και μια συνεντευξη οχι καποιας Σταρ Ελλας αλλα ενος ανθρωπου που πολλοι απο εμας, που δεν εμπλεκονται βαθια με τα θεατρικα δρομενα,αγνοουσαμε τις παρουσες δραστηριοτητες του.
Oντως!

Αν και δεν εχω παρακολουθησει τις ταινιες οπου πρωταγωνιστησε ο Τασος Προυσαλης, ειναι φανερη η αγαπη του για το θεατρο και η αναγκη του για δημιουργια. Ευχομαι πολλες επιτυχιες στην θεατρικη σκηνη του και γεματα θεατρα γενικα :cheers:

Καλη συνεχεια στις συνεντευξεις :thumbup:
 
domniki είπε:
ειναι φανερη η αγαπη του για το θεατρο και η αναγκη του για δημιουργια. Ευχομαι πολλες επιτυχιες στην θεατρικη σκηνη του και γεματα θεατρα γενικα :cheers:
Όντως,και θα έλεγα ότι εγώ και ο Κων/νος,που μιλήσαμε από κοντά με τον άνθρωπο αυτό,το εισπράξαμε αυτό που λες στο έπακρο...

Οφείλω να πω επίσης ότι στην ερώτηση:

"Πώς θα χαρακτηρίζατε τον άνθρωπο Τάσο Προύσαλη,με μια λέξη",

αν ερωτόμουν εγώ πλέον,θα έβαζα (και) τη λέξη "σεμνότητα".

Αυτή την αίσθηση μου έδωσε,ύστερα από δύο ώρες πολύ όμορφης κουβέντας μαζί του...
 
Παιδιά πολλά μπράβο για την συνέντευξη ενός υπέροχου ηθοποιού που είχαμε χάσει τα ίχνη του. :thanx2:

Τον Προύσαλη τον θυμάμαι επίσης στο σιριαλ του Γιώργου Κωνσταντίνου τα 7 κακά της μοίρας μου στην αρχή της λειτουργίας του MEGA στο οποίο έκανε τον απατεώνα κολητό του Τώνυ Αντονυ (ο Τώνυ Άντονυ ήταν αδερφος του Κωνσταντίνου κι επίσης έκανε το λαμόγιο)με το όνομα Μπάνος. :bow:
 
Εκανα και μια βολτα απο την RetroDB
 
Πολύ ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική, πολύ όμορφη και ανθρώπινη.

Σας ευχαριστώ και τους τρεις.
 
Εξαιρετική η συνέντευξη, αξίζει ένα πολύ-πολύ μεγάλο "μπράβο" στον Manos και τον exetlaios, και φυσικά ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Τάσο Προυσαλη που δέχτηκε να την παραχωρήσει. :thumbup:
 
Πολύ καλή δουλειά Κωνσταντίνε και Μάνο. Και η ωριμότητα / αίσθηση του μέτρου των λόγων του Τάσου Προύσαλη μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη. Τον ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο που διέθεσε για την αναλυτική απάντηση τόσων ερωτημάτων.
 
Δεν υπάρχουν λόγια, απλά ένας μεγάλος ηθοποιός και ένας μεγάλος άνθρωπος. Θα πάω να τον δω στην φετινή παράσταση που θα ανεβάσει.
 
πολυ ωραια συνεντευξη,ευχαριστουμε πολυ παιδια,οπως βεβαιως ευχαριστουμε πολυ και τον κυριο Προυσαλη.
 
Omenforever είπε:
Ας κάνω μια μαντεψιά...

Βίνα...
έτυχε να την δω από κοντά στην υπηρεσία μου πριν λίγα χρόνια...μου το επιβεβαίωσε για να καταλάβω ότι ήταν εκείνη.....ο χρόνος είναι αμείλικτος σε όλους

για την συνέντευξη τι να πω...είστε geniune retromaniacs! Ευτυχώς!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από τις μεγαλύτερες μορφές EVER :bow:
 
η Βίνα Ασίκη αν θυμάμαι καλά ειχε περάσει πολλά για να μπορέσει να κάνει ένα παιδί .. την είχα δει πριν μερικά χρονιά σε μια συνέντευξη.. μακάρι να την δούμε και εκείνη εδώ..
 
Μπράβο στα παιδία για την συνέντευξη
 
φανταστικο interview μπραβο παιδια
 
Kabouridis είπε:
Παιδιά πολλά μπράβο για την συνέντευξη ενός υπέροχου ηθοποιού που είχαμε χάσει τα ίχνη του. :thanx2: Τον Προύσαλη τον θυμάμαι επίσης στο σιριαλ του Γιώργου Κωνσταντίνου τα 7 κακά της μοίρας μου στην αρχή της λειτουργίας του MEGA στο οποίο έκανε τον απατεώνα κολητό του Τώνυ Αντονυ (ο Τώνυ Άντονυ ήταν αδερφος του Κωνσταντίνου κι επίσης έκανε το λαμόγιο)με το όνομα Μπάνος. :bow:
...ψιλοξέθαμμα...αλλά τί να γίνει, τώρα το πήρα χαμπάρι...

Γράφω για να τονίσω 2 πράγματα :

Την πολύ καλή δουλειά που γενικώς φαίνεται να πέφτει σε τούτο το φόρουμ

(το εννοώ αυτό...Επισκέπτομαι σπανίως, αλλά απ' την 1η φορά μου έκανε εντύπωση "αυτός ο αέρας δημιουργικότητας" - και η καλαισθησία του φόρουμ, αρχίζοντας από την παρουσία των ιθυνόντων του και φτάνοντας σε αυτή των μελών του...)

και ιδιαίτερα των δύο "συνεντευξοσυμμοριτών", του manos426f και του exetlaios...

Eίναι σαφώς μια ξεχωριστή ιδέα/πρωτοβουλία/κίνηση (πόσο μάλλον που όπως δηλώνουν δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι), και ο τρόπος που τη χειρίζονται θα έλεγα είναι...τραβηχτικότατος...

Πώς λένε οι ίδιοι για την εποχή , που αποτελεί και πυρήνα του φόρουμ, "ήταν ανεπιτίδευτη, αυθεντική" - στο ίδιο μοτίβο κάνουν και αυτοί συναντήσεις/συνεντεύξεις...

Ένα μπράβο από 'μένα, τη χαίρομαι τη φάση πραγματικά, κι ας ΜΗΝ είμαι φαν του ελληνικού σινεμά (και βίντεο) του '80 (...με "γνωστές" ελάχιστες...αλλά και τρανταχτές εξαιρέσεις βέβαια), παρ' όλο που ήταν ΚΑΙ "δική μου 10ετία" (στα 30φεύγα πλέον)... (όσον αφορά τον κινηματογράφο...ανέκαθεν ήμουν πιστός στον παλιό/καλό/ελληνικό).

...Το δεύτερο που θέλω να πω, είναι σχετικό με το quote μου, γιατί το είδα και μου θύμισε τον Τάσο Προύσαλη, που τον είχα "εντοπίσει" στη σειρά αυτή του Γ.Κωνσταντίνου, και όχι πουθενά αλλού και πιο πριν, να ερμηνεύει έναν χαρακτήρα, μ' έναν τρόπο (ύφος) (...το..."γνωστό" του, απ' ό,τι φαίνεται), που με...ηλέκτριζε. Δε θυμάμαι τίποτε παρά ότι συμμετείχε (σε κάποια επεισόδια), σε σειρά του Γ.Κ. , και μια ατάκα που "καρφώθηκε" έκτοτε στο μυαλό μου : "...Έτσι δεν είναι Σώτο;" - και αν δεν κάνω λάθος, την απεύθυνε στον Τόνυ Άντονυ(σημ. : ΑΛΛΗ "μορφάρα"...Για βάλτε τον κι αυτόν στο "καλαντάρι" σας... ;) ), κοιτάζοντας τον από πολύ κοντά...και με πολύ -επικριτικό- νόημα...

Μου είχε κάνει πολύ αίσθηση η παρουσία του, διότι γενικώς είχα την εντύπωση ότι "μόνο βλακείες και βλάκες βλέπουμε στην τιβί πια", και περίμενα να τον δω να εξελίσσεται σε μόνιμη και σημαντική περσόνα του τηλεοπτικού κόσμου........αλλά δεν έκατσε...

"Πηγαίνοντας" τρελλά ΚΑΙ τον θείο του (δεν ήξερα τότε, αλλά φανταζόμουν ότι έπαιζε συγγένεια), τον είχα γενικά πάρει με καλό μάτι...

Χάρηκα σήμερα που διάβασα τη συνέντευξη και το σημερινό του στίγμα, και κρίμα που δεν είμαι Αθήνα για να έκανα μια βόλτα από τον θεατροχώρο του (ωραίο το ότι έχει "σκαλίσει" κάτι δικό του...).

Τις ευχές μου να πηγαίνει καλά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα