Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καθόλου βλακεία και πολύ εύλογη ερώτηση.alkis21 είπε:Παιδιά συγχαρητήρια, ήταν πολύ ενδιαφέρον. Αλλά κάτι με τρώει και μπορεί να είναι βλακεία, αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω. Ο Μπίλιας δεν ήταν ο ρόλος του Στηβ Ντούζου; Υπήρχε κι άλλος Μπίλιας;
Oντως!Wally είπε:Επιτελους διαβασαμε και μια συνεντευξη οχι καποιας Σταρ Ελλας αλλα ενος ανθρωπου που πολλοι απο εμας, που δεν εμπλεκονται βαθια με τα θεατρικα δρομενα,αγνοουσαμε τις παρουσες δραστηριοτητες του.
Όντως,και θα έλεγα ότι εγώ και ο Κων/νος,που μιλήσαμε από κοντά με τον άνθρωπο αυτό,το εισπράξαμε αυτό που λες στο έπακρο...domniki είπε:ειναι φανερη η αγαπη του για το θεατρο και η αναγκη του για δημιουργια. Ευχομαι πολλες επιτυχιες στην θεατρικη σκηνη του και γεματα θεατρα γενικα :cheers:
έτυχε να την δω από κοντά στην υπηρεσία μου πριν λίγα χρόνια...μου το επιβεβαίωσε για να καταλάβω ότι ήταν εκείνη.....ο χρόνος είναι αμείλικτος σε όλουςOmenforever είπε:Ας κάνω μια μαντεψιά...
Βίνα...
...ψιλοξέθαμμα...αλλά τί να γίνει, τώρα το πήρα χαμπάρι...Kabouridis είπε:Παιδιά πολλά μπράβο για την συνέντευξη ενός υπέροχου ηθοποιού που είχαμε χάσει τα ίχνη του. :thanx2: Τον Προύσαλη τον θυμάμαι επίσης στο σιριαλ του Γιώργου Κωνσταντίνου τα 7 κακά της μοίρας μου στην αρχή της λειτουργίας του MEGA στο οποίο έκανε τον απατεώνα κολητό του Τώνυ Αντονυ (ο Τώνυ Άντονυ ήταν αδερφος του Κωνσταντίνου κι επίσης έκανε το λαμόγιο)με το όνομα Μπάνος.![]()