Απορίες σχετικά με τις αγγελίες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
θα προσπαθήσω να γίνω ενεργό μέλος αλλά να μπορέσω να πουλήσω και κάποτε κάποιες παλιές κονσόλες που έχω.
 
Εκουσιως ανεβαζουμε λιγες αγγελιες εδω μεσα διοτι δεν θελουμε επ ουδενι να αποπροσανατολισουν τη θεματολογια.

Να θες να διαβασεις τα τελευταια θεματα και καθε δυο threads να πεφτεις πανω σε πωλησεις...ειναι ασχημο.

Υπαρχουν αλλα φορουμς που ειτε ειναι εξειδικευμενα πανω στο αντικειμνο ή δεν εχουν τα δικα μας "κολληματα".

Παντως μπορει εν τελει και να βρεις ενδιαφερουσα την κοινοτητα...
 
Μύνημα : ...δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα

Καλησπέρα. Προσπαθώ να απαντήσω σε ένα θέμα στίς Αγγελίες/Πωλήσεις και παίρνω το παρακάτω Μύνημα:

[h=2]Μήνυμα vBulletin[/h] koioschristos, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

  1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
  2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί.


... πήγα στο Email που μου στείλατε όταν έκανα εγγραφή και η εγγραφή μου έχει ήδη ενεργοποιηθεί.

Τι κάνω τώρα ...
 
Διαβάζεις αυτό εδώ.

Γενικά η ενότητα αγγελιών είναι moderated και ΔΕΝ απαντάμε εκεί, συννενοήσεις μόνο με pm.
 
OK ... αυτό ΗΔΗ έγινε.

Ευχαριστώ πολύ για την πολύ γρήγορη απάντησή σου.

... καλή Συνέχεια σε όλους.
 
Πρόβλημα με Νέα θέματα στο forum

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος χρήστης και έχω ένα πρόβλημα.

Όποτε πάω να κάνω ένα νέο θέμα στο forum το βλέπω για 1 λεπτό περίπου και μετά χάνεται απο τη θεμάτική ενότητα.

Επίσης στη θεματική ενότητα "Πωλήσεις/Αγορές" δέν με αφήνει να κάνω νέο θέμα.

Τί φταίει? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
 
Φιλε διαβασε τους κανονισμους λογικα θα στο πει και καποιος Moderator αυτο απλα ειδα το θεμα αυτο και στο λεω εγω.Πρεπει να εισαι 3 μηνες στο forum για να βαλεις αγγελια κτλ.
 
A ok, Δίκιο έχεις, δέν το είχα δεί. Ευχαριστώ πολύ!
 
Καλησπέρα σε όλους.

Μπήκα μετά από καιρό στο φόρουμ και παρατήρησα μία αλλάγη. Πλέον στις αγγελίες δεν βλέπω Πωλείται/Ζητάω/Χαρίζεται, αλλά Ανταλλαγή ή Χάρισμα.

Να πω την αλήθεια μου με ξένισε λίγο, αλλά φαντάζομαι ότι έγινε για να προστατευτεί το φόρουμ από το να γίνει Χρυσή Ευκαιρία. Απλά, αν εγώ θέλω κάτι πχ που ανταλλάσεται, αλλά δεν έχω κάτι για να ανταλλάξω, μπορώ να προτείνω αγορά στο άλλο μέλος?

Ζητάω συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δεν βρήκα κάτι που να το εξηγεί αυτό, για αυτό ρωτάω.
 
pro_crossaro είπε:
Καλησπέρα σε όλους.
Μπήκα μετά από καιρό στο φόρουμ και παρατήρησα μία αλλάγη. Πλέον στις αγγελίες δεν βλέπω Πωλείται/Ζητάω/Χαρίζεται, αλλά Ανταλλαγή ή Χάρισμα.

Να πω την αλήθεια μου με ξένισε λίγο, αλλά φαντάζομαι ότι έγινε για να προστατευτεί το φόρουμ από το να γίνει Χρυσή Ευκαιρία. Απλά, αν εγώ θέλω κάτι πχ που ανταλλάσεται, αλλά δεν έχω κάτι για να ανταλλάξω, μπορώ να προτείνω αγορά στο άλλο μέλος?

Ζητάω συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δεν βρήκα κάτι που να το εξηγεί αυτό, για αυτό ρωτάω.
Καλησπέρα!

Με απόφαση της διαχειριστικής ομάδας, πλέον στο φόρουμ πραγματοποιούνται μόνο συναλλαγές ανταλλαγής / χαρίσματος.

Δυστυχώς, όχι, δε μπορείς να προτείνεις αγορά - είναι αυστηρά και μόνο ανταλλαγή ή χάρισμα. :)

Αν έχεις κάποια άλλη απορία, είμαι (-μαστε) στη διάθεσή σου! :)
 
Μπήκα κι εγώ σήμερα ύστερα από λίγο καιρό ως περιστασιακός επισκέπτης και το ανακάλυψα (ήθελα να βάλω μία πώληση κι ένα χάρισμα, μόνο το χάρισμα θα μπορέσω). Δεν έχει τύχει να πουλήσω/χαρίσω κάτι εδώ μέχρι στιγμής, αλλά εδώ και καιρό είχα στο μυαλό μου να δώσω κάποια συγκεκριμένα πράγματα και τώρα που βρήκα χρόνο να τα συμμαζέψω έφαγα ένα όμορφο άκυρο. :D

Σίγουρα κάποιοι λόγοι θα υπήρχαν, πάντως είναι «βαριά» απόφαση φόρουμ χωρίς αγελίες (νομίζω πρώτη φορά το βλέπω από τη σχετική εμπειρία μου στα φόρουμ). Όχι τίποτ'άλλο, αλλά εδώ είναι εξειδικευμένο φόρουμ, δεν είναι να πεις πως θα πας να βάλεις αγγελία για ρετρό πραγματάκια σε φόρουμ για τεχνολογία/PC κτλ. Είναι πιο εύκολο να αναζητηθεί γι αγορά/να δωθεί προς πώληση κάτι εδώ που ξέρεις πως ψάχνεις σχετικά αντικείμενα, αλλού θα χαθεί. Πολύ κρίμα.

Νομίζω πάντως πως μια χαρά θα μπορούσε να ελεγχθεί ο χώρος των αγγελιών (για τον όποιο λόγο έκλεισε που δε τον ξέρω γιατί δε μπαίνω συχνά και δεν είχα παρακολουθήσει, 1η φορά χρειάστηκε να βάλω αγγελία και το είδα), όπως γίνεται κι αλλού. Για παράδειγμα σε άλλο φόρουμ υπάρχει εγγενής περιορισμός στον αριθμό των αγγελιών που μπορεί να βάλει κάποιος ανά εβδομάδα. Οπότε δε μπορεί να γίνει εύκολα εκμετάλλευση από εμποράκους/μεταπωλητές. Κι αν κάποιος βάλει αγγελία του τύπου «δείτε εξωτερικό σύνδεσμο με τη λίστα πραγμάτων που πουλάω» ή είναι εμφανές πως μεταπωλεί (κατά σύμπτωση όλα καινούργια, διαθέσιμα πάνω από 1 ίδια κτλ) με μια απλή αναφορά από οποιονδήποτε φεύγει εντός λεπτών άπατος. Αυτό είναι άριστη λύση και δουλεύει, χωρίς να στερεί από τα υπόλοιπα μέλη τη δυνατότητα να πουλάνε δικά τους αντικείμενα. Με το σωστό καονισμό και μια μικρή τροποποίηση στο board έχει λυθεί το πρόβλημα. Εύχομαι να μπορέσετε να εφαρμόσετε μια τέτοια λύση κάποια στιγμή.

Τέλος πάντων. :)
 
Απο αυτα που διαβασαμε (χωρις να ειμαστε της Νομικης :) - αυτα καταλαβαμε και με επιφυλαξη παραθετω) οι ιντερνετικες αγγελιες ειναι πλεον μη φορολογικα συνομες αν το site:

δεν ειναι εταιρια

δεν πληρωνει αγγελιοσημο στο κρατος (δεν ειναι ξεκαθαρο)

δεν διαθετει τα πληρη προσωπικα στοιχεια των δυο εμπλεκομενων μερων (αγοραστη-πωλητη)

οι παραπανω δεν κανουν εγγραφη αναφορα οτι το site δεν αποκομισε προμηθεια

Εμεις ειμαστε χομπιστες και τα παραπανω θελουν χρηματα, μια ολοκληρη ομαδα ανθρωπων χωρις υποχρεωσεις να δουλευουν ασταματητα, το 24ωρο να εχει 36 ωρες και να εχουν κουνιαδο τον Βαρουφακη :)

Δυστυχως τα πραγματα γινονται αρκετα ασφυκτικα στην φορολογικη νομοθεσια
 
Το φορουμ εχει χιλιάδες θεματα να ασχοληθεί κανείς, γι'αυτό δεν έφαγες ουτε εσύ ουτε κανένας αλλος ακυρο. Η γυμνή αλήθεια λέει ότι είναι λίγο "ξεβόλεμα" να μη μπορείς να πουλήσεις/αγοράσεις, όμως το ίντερνετ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όπως πριν 10 χρόνια. Μπορουν να κλείσουν το φορουμ για πλακα. Και δεν τίθεται θεμα κανενός ελέγχου, ποιός έχει πόσα ποστς κλπ κλπ. Ειναι καθαρα νομικό/λογιστικό το θεμα.

EDIT: Αχ με πρόλαβε ο Γουώλης!

Απ'όσα γράφει ο Wally, καταλαβαίνεις φίλε Dean ότι μας ενδιαφέρει πανω απ'όλα το φόρουμ να είναι ανοιχτό αυριο το πρωί για να μπαίνουν όλοι όσοι το αγαπουν και περνούν την ώρα τους ευχάριστα ;) Οπως είπα, και το λενε και όλοι βεβαίως, το ίντερνετ εχει παψει να είναι όπως ήταν παλια και δυστυχώς θα χειροτερεψει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγαπητέ αντμινοσυμφορουμίτη Wally,

- Αν το παρόν site δεν εισπράττει ποσά με κανένα τρόπο από τις συναλλαγές ή για τις υπηρεσίες του, δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα «εταιρείας». Εταιρεία να κάνει τί, φιγούρα;

- Το αγγελιόσημο αφορά τις διαφημίσεις και το πληρώνει ο διαφημιζόμενος, καμία σχέση με τις δωρεάν μικρές αγγελίες... (γνωστή επιχείρηση έχει εφημερίδα/σάιτ χρόνια τώρα που βάζει δωρεάν αγγελίες αγοραπωλησιών για ιδιώτες, δεν αναρωτηθήκατε γιατί δεν έχει χρέωση και δε δημοσιοποιεί τα πλήρη στοιχεία των καταχωρητών).

- Η «έγγραφη αναφορά» αγγίζει τα όρια του παραλόγου ως φράση και μόνο, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα πουθενά.

- Η «αποκάλυψη όλων των στοιχείων» για δικαιοπραξία μεταξύ ιδιωτών δε ξέρω πώς ήρθε ως συμπέρασμα. Δηλαδή αν εγώ πουλήσω το αυτοκίνητό μου σε σένα, πρέπει να δημοσιοποιήσουμε κάπου τα στοιχεία μας να τα βλέπουν και οι υπόλοιποι... (να μου πέσουν τώρα ή μετά τα μαλλιά)

Δεν υπάρχει κανένα κώλυμα για μεταβίβαση από ιδιώτη > ιδιώτη μεταχειρισμένων κινητών πραγμάτων (με τίμημα ή χωρίς) που έχουν αποκτηθεί νόμιμα, εφόσον αυτό δε γίνεται με σκοπό το κέρδος και κατ'εξακολούθηση. Για να προτρέξω, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο «νούμερο» που να το ορίζει αυτό, είναι απλά όπως το γράφω. Αυτό θα το είχατε λύσει ως απορία κοιτώντας τη νομοθεσία περί υποχρέωσης απόδοσης ΦΠΑ http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/5

Για να βοηθήσω να μη ψαχνετε, υποχρέωση ΦΠΑ (άρα εταιρείας κτλ) έχουν όσοι ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

«Οικονομική δραστηριότητα (...) θεωρείται οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες του παραγωγού, του εμπόρου ή αυτού που παρέχει υπηρεσίες. (...)»


...δηλαδή αν δεν είσαι έμπορος (στη περίπτωσή μας, δε «παίζεις» το μεταπωλητή) και δε πληρώνεσαι για να προσφέρεις υπηρεσίες, ε, δεν υφίσταται υποχρέωση! Τόσο απλό είναι, δεν υπάρχει τίποτα «ασφυκτικό».

Για να γίνει κάποια δικαιοπραξία, στη περίπτωσή μας μεταβίβαση με τίμημα (πώληση) ή χωρίς (χάρισμα - άρα και που έχετε τη κατηγορία «χαρίζεται» το ίδιο πράγμα, πάλι δικαιοπραξία είναι > αν φοβάστε αυτά που μου λέτε τότε γιατί δε βγάζετε και αυτή τη κατηγορία; ) που αφορά τη μεταβίβαση δικαιωμάτων επί κινητών πραγμάτων μεταξύ ιδιωτών, δε χρειάζεται ούτε ο κάθε ιδιώτης να ανοίξει επαγγελματικό ΑΦΜ (στο σημείο αυτό πέσανε μερικές τρίχες), ούτε εσείς που δεν μετέχετε και δεν εισπράτετε!

Μιας κι αναφέρθηκαν μερικοί ορισμοί, ένας ακόμα σύνδεσμος για το Εμπράγματο Δίκαιο (περιέχεται στον Αστικό Κώδικα) http://www.fa3.gr/nomothesia_2/nomoth_gen/19-Dikaio-embragmato.htm

Με λίγα λόγια γι αυτό το θέμα: αν οι αγγελίες αφορούν δικαιοπραξία μεταξύ ιδιωτών (όχι επαγγελματιών), που κατέχουν νόμιμα τα αντικείμενα, βεβαίως να μην υπάρχει πρόβλημα περί πνευματικών δικαιωμάτων στη μεταπώληση και δεν μεταπωλούν με κέρδος (φανερά τουλάχιστον), τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Γι αυτό γράφω παραπάνω, πως αν μπει εγγενής περιορισμός στον αριθμό των αγγελιών και προσεχτούν 1-2 πραγματάκια (όπως ήδη έχει εφαρμοστεί κι αλλού) τότε είστε και τυπικά και ουσιαστικά ΟΚ.

Ειλικρινά μόνο αυτή την απάντηση δεν περίμενα, νόμιζα θα γραφτεί πως «κάποιος τάδε και κάποιος δείνα τα έκαναν (*) και δε πάει άλλο να σχολούμαστε με τις αγγελίες», κάτι τέτοιο είχα φανταστεί και λέω «εντάξει, μάλλον κάτι σπαστικό/περίεργο θα συνέβαινε και απηύδησαν».

Συμφορουμίτη Rygar αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο θέμα του τίτλου και όχι στο αν το φόρουμ έχει κι άλλα ωραία θέματα να ασχοληθεί κανείς, δε κατηγόρησα το φόρουμ, φυσικά κι έχει σκοπό ύπαρξης (αλλά και οι αγγελίες είναι σημαντικό κομμάτι σε όλα τα φόρουμ).

(πάρα πολύ φιλικά και με ευχάριστα συναισθήματα κάθε φορά που ανοίγω το φόρουμ τούτο)
 
Wally είπε:
Απο αυτα που διαβασαμε (χωρις να ειμαστε της Νομικης :) - αυτα καταλαβαμε και με επιφυλαξη παραθετω) οι ιντερνετικες αγγελιες ειναι πλεον μη φορολογικα συνομες αν το site: δεν ειναι εταιρια

δεν πληρωνει αγγελιοσημο στο κρατος (δεν ειναι ξεκαθαρο)

δεν διαθετει τα πληρη προσωπικα στοιχεια των δυο εμπλεκομενων μερων (αγοραστη-πωλητη)

οι παραπανω δεν κανουν εγγραφη αναφορα οτι το site δεν αποκομισε προμηθεια

Εμεις ειμαστε χομπιστες και τα παραπανω θελουν χρηματα, μια ολοκληρη ομαδα ανθρωπων χωρις υποχρεωσεις να δουλευουν ασταματητα, το 24ωρο να εχει 36 ωρες και να εχουν κουνιαδο τον Βαρουφακη :)

Δυστυχως τα πραγματα γινονται αρκετα ασφυκτικα στην φορολογικη νομοθεσια
Αν όντως ίσχυαν τα παραπάνω θα έπρεπε να είχαν κλείσει προ πολλού αρκετά fora σε .gr, και πολλοί ιδιοκτήτες και αγοραστές/πωλητές θα έπρεπε να είχαν "πλούσιο" ποινικό μητρώο.

Επειδή έχω κάνει αγοραπωλησίες μέσω Ελληνικών fora, παραθέτω αυτό που ανέφερε ο dean (έμφαση δική μου).

dean είπε:
αν οι αγγελίες αφορούν δικαιοπραξία μεταξύ ιδιωτών (όχι επαγγελματιών), που κατέχουν νόμιμα τα αντικείμενα, βεβαίως να μην υπάρχει πρόβλημα περί πνευματικών δικαιωμάτων στη μεταπώληση και δεν μεταπωλούν με κέρδος (φανερά τουλάχιστον), τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Αν από την άλλη μεριά ο πωλητής ήταν έμπορος ή εταιρία, ναι θα υπήρχε νομικό θέμα. Παράδειγμα: Ελληνική εταιρία πούλαγε προϊόντα στο ebay και ενώ ήταν εγγεγραμένη ώς "εταιρία", επομένως ήταν υποχρεωμένη να κόβει αποδείξεις/παραστατικά, παρ'όλα αυτά δεν το έκανε και φυσικά ασκήθηκε δίωξη από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή και μη καταβολή ΦΠΑ.

EDIT: Σε πολύ εξειδικευμένα Ελληνικά fora υπάρχουν 2 ξεχωριστές κατηγορίες: Μία για πωλήσεις από επαγγελματίες προς ιδιώτες και μια για αγοραπωλησίες μέσω ιδιωτών.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα ήταν ενδιαφέρον να βρεθεί η σχετική νομοθεσία (ΦΕΚ, εγκύκλιοι ή οτιδήποτε άλλο σχετικό) και να την διαβάσουμε (το είχα ζητήσει και εγώ από τον Shock, άλλωστε με ενδιαφέρει άμεσα ως moderator του mame.gr), αλλά νομίζω ότι τουλάχιστον πρέπει να γίνει σεβαστή η επιθυμία των admins. Είτε έχουν δίκιο είτε όχι, δικό τους είναι το site. Εφόσον δεν θέλουν έστω και πιθανά μπλεξίματα, καλά κάνουν.
 
Εννοείται σεβαστή η απόφαση των Ιδιοκτητών και των Διαχειριστών του retromaniax.gr να μην θέλουν αγοραπωλησίες αντικειμένων για τυχόν νομικά ή/και φορολογικά μπλεξίματα.

Απλά προσωπικά λέω ότι αν όντως ίσχυαν αυτά που που παρέθεσε ο Wally παραπάνω, τότε fora όπως το oreibasia.gr ή το shooters.gr (όπου πωλούνται και όπλα, επομένως εμπλέκεται στην αγοραπωλησία και η Αστυνομία) θα έπρεπε να κλείσουν προ πολλού.

Από'και και πέρα, τα απλά μέλη του retromaniax είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τη παρούσα απόφαση του forum να μην έχει υποκατηγορία για αγοραπωλησίες retro αντικειμένων.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν επειδή εγώ είμαι αυτή που έτρεξα σε εφορείες, ΣΔΟΕ, δικηγόρους και σε λογιστές, ισχύουν ότι σαν ανέφερε ο Wally στο ποστ του. Η σχετική νομοθεσία είναι αρκετά ασαφής, με αποτέλεσμα να ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως από τον καθένα. Κοινώς, αν κάποιος δεν θέλει να μας δει "φιλικά", μπορεί να βρει νομικό πάτημα και να κάνει ζημιά στο φόρουμ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι εφόσον είμαστε νομικά υπόλογοι, έχουμε και το δικαίωμα να αρνηθούμε την ανάρτηση αγγελιών, που θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα: όλες όσες αφορούν αγορές και πωλήσεις.

Το παράδειγμα με το αμάξι (αν έχω αντιληφθεί σωστά), το θεωρώ άστοχο γιατί εκεί ακριβώς είναι που πρέπει να δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία σου για να γίνει μεταβίβαση. Αν πάλι εννοείς ότι αυτό γίνεται μέσα από άλλα ελληνικά φόρα, εκεί αποφασίζει η εκάστοτε διαχειριστική ομάδα, ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά και αναλόγως πράττει.
 
Αρχηγέ μου, κοίτα, τα έχετε μπερδέψει λίγο.

Εκεί που πήγες και ρώτησες το έκανες με άλλο σκοπό και δεν αφορούν ακριβώς το θέμα που συζητάμε αυτά που αναφέρετε, δεν έχουν εφαρμογή και το εξήγησα πολύ συγκεκριμένα γιατί, παραπάνω. Στα είπαν - καλώς - όλα μαζεμένα είτε για να εξασφαλίσουν όλες τις περιπτώσεις, διότι δε ξέρουν ακριβώς τί κατάσταση παίζει, είτε επειδή ΟΝΤΩΣ ρώτησες με σαφές ή ασαφές υποννούμενο ώστε να έχεις απάντηση σε περίπτωση που όντως δημιουργήσεις επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαφήμισης ή/και μικρών αγγελιών (αυτό εύκολα το καταλαβαίνω από το γεγονός πως ρώτησες λογιστή/εφορία και από την αναφορά περί αγγελιόσημου, προφανώς ενδιαφέρθηκες για διαφημίσεις και πήρες τις ανάλογες απαντήσεις, που όμως αυτά όλα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ εφαρμογή στο θέμα των δωρεάν μικρών αγγελιών στο subforum που αναφερθήκαμε εδώ).

Πάντως για να χαλαρώσουμε λίγο, μόλις θυμήθηκα το ανέκδοτο με εκείνον που πήγαινε στο άλλο ρεύμα και ακούει στο ραδιόφωνο «τρελός οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου τάδε, παρακαλούνται οι οδηγοί να προσέχουν» κι αναφωνεί «μα καλά, ένας μόνο, εγώ βλέπω εκατοντάδες».

Εγώ δεν έχω σκοπό να παρατείνω κάποια κουβέντα (είχα σοβαρά σκεφτεί το παραπάνω να το είχα στείλει σε ΠΜ στον αντμίνορα που απάντησε ουτοτρόπως για να μη κουράσω με ανούσια κουβέντα από τη στιγμή που μια απόφαση έχει προς το παρόν έστω παρθεί). Με ενδιαφέρει το παρόν φόρουμ πολύ περισσότερο για όλα τα υπόλοιπά του. Αν χρειαστεί θα βάλω τις αγγελίες μου αλλού, δε τρέχει τίποτα, το διαδίκτυο είναι ΤΟΣΟ (με το συμπάθειο, χαχα).

:p
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα