Μας συνεπήραν οι φωτογραφίες με τις μεταμφιέσεις σου παραπάνω!! Ειδικά αυτή που κάνεις τον Κινέζο είναι όλα τα Yuan...stayros είπε:Καλε...ακομα δεν χωνεψαμε τους κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα και πηγατε στις αποκριες??????!!!!!!!!!!
πρώτη φωτογραφία ΣπανιόλαBETTY BOOP είπε:-Πιτσιρίκα με είχαν ντύσει Σπανιόλα -Α Δημοτικού νούφαρο
-Β-Γ Δημοτικού κλόουν
-Δ Δημοτικού άνοιξη
-Ε Δημοτικού χανούμισα
-ΣΤ Δημοτικού μάλλον δεν είχα ντυθεί κάτι...
Ήθελα να ντυθώ τίγρης μια χρονιά
Επίσης μου άρεσαν και οι αγορίστικες στολές νίντζα,μπάτμαν.superman,καράτε κιντ,χελωνονιντζάκι κλπ...
Μου είχε κάνει εντύπωση που η κυρία μας στη Β δημοτικού είχε ντυθεί κότα(!) και στην ΣΤ τάξη η κυρία που είχαμε είχε ντυθεί τραπουλόχαρτο (ήταν και σε ενδιαφέρουσα!)
ΣπανιόλαBETTY BOOP είπε:-Πιτσιρίκα με είχαν ντύσει Σπανιόλα -Α Δημοτικού νούφαρο
-Β-Γ Δημοτικού κλόουν
-Δ Δημοτικού άνοιξη
-Ε Δημοτικού χανούμισα
-ΣΤ Δημοτικού μάλλον δεν είχα ντυθεί κάτι...
Ήθελα να ντυθώ τίγρης μια χρονιά
Επίσης μου άρεσαν και οι αγορίστικες στολές νίντζα,μπάτμαν.superman,καράτε κιντ,χελωνονιντζάκι κλπ...
Μου είχε κάνει εντύπωση που η κυρία μας στη Β δημοτικού είχε ντυθεί κότα(!) και στην ΣΤ τάξη η κυρία που είχαμε είχε ντυθεί τραπουλόχαρτο (ήταν και σε ενδιαφέρουσα!)
Όντως, σαν τριαντάφυλλο είσαι!αριαδνη είπε:Προβολή συνημμένου 125085πρίγκηπισσα των λουλουδιών
και με μαλλι πολύ χαιjohnny19818 είπε:Όντως, σαν τριαντάφυλλο είσαι!
πριγκίπισσα Τριανταφυλλένια! #)αριαδνη είπε:Προβολή συνημμένου 125085πρίγκηπισσα των λουλουδιών