Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μας συνεπήραν οι φωτογραφίες με τις μεταμφιέσεις σου παραπάνω!! Ειδικά αυτή που κάνεις τον Κινέζο είναι όλα τα Yuan...stayros είπε:Καλε...ακομα δεν χωνεψαμε τους κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα και πηγατε στις αποκριες??????!!!!!!!!!!![]()
πρώτη φωτογραφία ΣπανιόλαBETTY BOOP είπε:-Πιτσιρίκα με είχαν ντύσει Σπανιόλα -Α Δημοτικού νούφαρο
-Β-Γ Δημοτικού κλόουν
-Δ Δημοτικού άνοιξη
-Ε Δημοτικού χανούμισα
-ΣΤ Δημοτικού μάλλον δεν είχα ντυθεί κάτι...
Ήθελα να ντυθώ τίγρης μια χρονιά
Επίσης μου άρεσαν και οι αγορίστικες στολές νίντζα,μπάτμαν.superman,καράτε κιντ,χελωνονιντζάκι κλπ...
Μου είχε κάνει εντύπωση που η κυρία μας στη Β δημοτικού είχε ντυθεί κότα(!) και στην ΣΤ τάξη η κυρία που είχαμε είχε ντυθεί τραπουλόχαρτο (ήταν και σε ενδιαφέρουσα!)

BETTY BOOP είπε:-Πιτσιρίκα με είχαν ντύσει Σπανιόλα -Α Δημοτικού νούφαρο
-Β-Γ Δημοτικού κλόουν
-Δ Δημοτικού άνοιξη
-Ε Δημοτικού χανούμισα
-ΣΤ Δημοτικού μάλλον δεν είχα ντυθεί κάτι...
Ήθελα να ντυθώ τίγρης μια χρονιά
Επίσης μου άρεσαν και οι αγορίστικες στολές νίντζα,μπάτμαν.superman,καράτε κιντ,χελωνονιντζάκι κλπ...
Μου είχε κάνει εντύπωση που η κυρία μας στη Β δημοτικού είχε ντυθεί κότα(!) και στην ΣΤ τάξη η κυρία που είχαμε είχε ντυθεί τραπουλόχαρτο (ήταν και σε ενδιαφέρουσα!)
Σπανιόλα
αποκριάτικο πάρτυ στη Β' τάξη, είμαι ντυμένη κλόουν (το μακιγιάζ λείπει!) με πολύχρωμη στολή και καπέλο στην άκρη, η κυρια ντυμένη κότα (!), είναι και μια συμμαθήτρια ντυμένη κόλλα UHU (!), φαίνονται δυο κοριτσάκια στον πίνακα, έκαναν μια εμφάνιση στη δική μας φωτογραφία, ήταν από άλλο τμήμα και είναι δύο κυρίες στην έδρα, άσχετες με τη φωτογράφιση...
αποκριάτικο πάρτυ στην Δ' τάξη, είμαι στην κάτω σειρά η δεύτερη δεξιά με τα κίτρινα, είχα ντυθεί άνοιξη...
στην Ε' τάξη χανούμισσα, με το πέπλο να με ενοχλεί μπροστά και είναι πίσω...Όντως, σαν τριαντάφυλλο είσαι!αριαδνη είπε:Προβολή συνημμένου 125085πρίγκηπισσα των λουλουδιών
και με μαλλι πολύ χαιjohnny19818 είπε:Όντως, σαν τριαντάφυλλο είσαι!![]()
πριγκίπισσα Τριανταφυλλένια! #)αριαδνη είπε:Προβολή συνημμένου 125085πρίγκηπισσα των λουλουδιών